Last news in Fakti
  Тема: Украйна

11 Февруари, 2017 15:50 5 493 18

Украйна с брутално ново оръжие (ВИДЕО)

  • украйна-
  • оръжие-
  • петро порошенко

Украинската армия се оборудва с нови ракети

Концернът „Укроборонпром" е произвел ново ракетно въоръжение за украинските военновъздушни сили. Това обяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от ТАСС.

Украинската армия вече разполага с нови 57-милиметрови ракети за удари по наземни цели, с които могат да се въоръжават вертолети и самолети.

В момента украинската армия се опитва да покрие стандартите на НАТО. Порошенко е публикува и видео от тестовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рускоукраински укроруснак

    27 7 Отговор
    Хахаха, измислили НУРС!
  • 2 асът на асовете

    36 9 Отговор
    СМЕШНИЦИ! А тая жалка подлога Потрошенко е най-големия клоун
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 боркур

    14 34 Отговор
    само бой по рашисткия агресор

    Коментиран от #6

  • 5 Антипутинист

    13 34 Отговор
    Бой по путинската сган!
  • 6 кроко

    23 10 Отговор

    До коментар #4 от "боркур":

    Бой тролче, ама нямали пари! Като платили за проекта за станция на луната, купили през 3 ръце руски двигатели за БТРите си на петорини цени и вече са капут.

    Едвам са намерили пари да купят от руснаците тези ракети за да лъжат народа си че пряват нещо!

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    18 13 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    Някой ако се сеща за още ъпсурдни украински фишеци, казвайте да се посмеем, че не мога да им помня всичките глупости дето правят!
  • 8 Kcaniba

    13 9 Отговор
    Създали са ПТУР, от времето на СССР.
    Но проблемът е , че последнят им вертолет беше свален над Дебалцево лятото 2014, и предпоследният самолет някога тогава!!
    Ще слагат на луната вероятно, и от там ще обстрелват ЛНР и ДНР....
  • 9 стоян георгиев

    13 8 Отговор
    украинците имат същите технологии и специаисти като руснаците.там бе дислоцирана огромна част от съветския военнопромишлен комплекс както и наи-силния военен окръг на ссср.те се демилитаризираха ,вярваики че няма да имат проблем с руските си братя и сега като се оказаха излъгани почнаха да бъркат в старите чертежи и технологии.украина без проблем може да произведе ядрено оръжие ,но дано не се стига до там.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Лупи

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Да още утре без проблем произвеждат ядрено оръжие украинците и завладяват половината Русия, нали? И като се събуди чаршафа набран ли беше?

    Коментиран от #11

  • 11 стоян георгиев

    7 14 Отговор

    До коментар #10 от "Лупи":

    украинците зор да завладяват нямат ,но ядрено оръжие могат да произведат.има ги институтите ,специалистите дето са го произвеждали многократно ,десетки години ,само трябва да решат.украина бе третата по мощ ядрена страна в света преди да се демилитаризира.веднага след сащ и русия.
  • 12 кроко

    11 9 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Ма ти си откворено хахо, бе пич! И защо реши че руснаците ги нападат, те ако ги бяха нападнали, до сега щяха да са забравили че са ги превзели. Руснаците си защитиха интереса - базите им в Крим, които американците искаха да им отнемат. Донецк и Луганск им служат като буферни зони според договорките им при разпадане на СССР, че Украйна е такава и няма да се доближават, които договорки НАТО постоянно нарушава, просто този път прекалиха с Украйна.

    Относно ядреното оръжие.... ако можеха да си произведат такова, щяха и ядрено гориво да си произведат, което не правят! Айде бягай да спиш!

    Коментиран от #13

  • 13 стоян георгиев

    7 11 Отговор

    До коментар #12 от "кроко":

    демек признаваш че са ги нападнали ама си загуби мисълта.нормално за теб предвид умствения ти багаж!та първо казваш че са взели руснаците крим и донбас ,а после не били нападнали ,щото ако го били направили вече щели да забравят :)))!та уточни се сам със себе си !украина може да произвежда всичко ,даже и ракети със среден обсег ,достатъчни да поразяват в русия .ядреното гориво също не е проблем както и матерялите за ядрена боина глава.правили са го многократно както писах в друг пост и го могат щото имат както спецовете така и технологията.тва ти е от мен безплатно.карта на ядрените обекти на украина виж колко завода има за преработка на уран.тва че не бачкат в момента не значи че не могат да ги пуснат или да построят нови такива.
    http://atominfo.bg/wp-content/uploads/2013/12/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0.jpg

    Коментиран от #14

  • 14 Уран 235

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Стоянчо ,ако глупостта можеше да лети,ти щеше да си като космически кораб. Ще правят украинците атомно оръжие ,те за АЕЦ-те си купуват гориво. Хиляди центрофуги,с какво ще ги произведат с въшки? Има и международни договори за използване на АЕ за мирни цели, и такива за неразпространение на Атомно Оръжие. За да не се случи отново ,безмозъчни олигофрени като украинците ,да взривят зорлем отново ,нещо атомно. От около 30 произвеждани руски атомни реактора годишно ,само те бяха способни да взривят един,през всички тези години. И ако изобщо създадат ядрено оръжие, кажи първо къде ще го тестват .Атомното оръжие първо се тества на спец. полигон. И това вече е забранено ,да се прави.И да използваш АО срещу съседна държава е като да го използваш срещу себеси. Да не говорим тази съседна държава как би отвърнала ,ако се почувства заплашена. Та говори си глупости на търкалета ,колкото си искаш,на никого не пречиш.

    Коментиран от #15

  • 15 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Уран 235":

    по същество си прав,но тва не променя ситуацията.украинците до 1996 година имаха 5000 ядрени боини глави на различни носители.украинските ядрени спецове са били част от съветската наука и атомно строителство.така че няма да им трябват опити за тва дето са правили многократно.само да ти кажа че северна корея се справи с много по-малко помощ от ссср от украинските възможности,а и украина е голяма страна като територия ,могат да си създадат полигон за тестове ,подобно на израел дето са една плюнка.наистина ако го направят ще им девалвира сериозно позицията ,но не е невъзможно.следя дебатите на украинците и те го допускат като възможност ако бъдат изоставени от европа и сащ.не си прав и за тва че били едва ли не второ качество в ссср,напротив топспециалистите във всичко в ссср от футбола до самолетите бяха хора от украина,което е съвсем нормално ,щото тва са част от наи-западните народи в ссср.и днес украинците не приемат руснаците като някакъв голям капацитет,напротив смятат се за равни на тях,тва е щото в ссср са могли да си мерят възможностите по всички направления и не са били по-зле от руснаците.
  • 16 Фашист

    5 2 Отговор
    Чета ви русофилски коментари и се чудя от къде в българия толкоз прос народ .какво и се кефите на русия:нямат никакви технологии ако не купуват от западният свят са на ниво от 60 год.тотален алкохолизам.на първо място по използване на хироин.70% от населението сере още на двора.70%нямат. Прекарана газ до дома ате са наи големия производител.болниците им сапълен ужас .отидете 80км от от областния град мизерия 50 год са назад от българия.отидете поживейте 5 месеца ,или се разболейте и тогава говорете .какво руско си купихте през последните 25год.коя държава съюнник с русия е развита с висок стандарт кажете ми само една.русия е една голяма мафиотска структура със феодално диктаторски отенък държава паразит .държава която дава на светасамо нискотехнологични уръжия металолом.

    Коментиран от #18

  • 17 вас

    2 0 Отговор
    На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие.

    Документът се подписва в потвърждение на изпълнението по отношение на Украйна на разпоредбите на Заключителния акт на ОССЕ, Устава на ООН и на Договора за неразпространение на ядрено оръжие като държава-страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие.

    В съответствие с Меморандума и Лисабонския протокол от 1996 г. Украйна се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие наравно с Казахстан и Беларус като страна-участник, която не разполага с ядрено оръжие.

    Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени:

    - да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна;
    - да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации;
    - да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество;
    - да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените н
  • 18 Кака Пена

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Фашист":

    Ох на кака златното соросоидче! Няма ли кой да ви светне, че годишникът на ЦРУ е достъпен онлайн? Русия била педесе години назад от България, кайш? За начало - БВП на глава от населението - Русия 11038,82 долара, България - 7612,02 долара. Под мъдрото управление на Бойко Борисов България излезе на първо място в света по смъртност.
    Няма да преписвам годишника, ей го - https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bu.html
Новини по държави: