13 Февруари, 2017 21:02 2 033 4

Ислямска държава набеляза Испания

  • испания-
  • ислямска държава-
  • атаки

Притеснения за удари срещу испански курорти

Ислямска държава отправи заплахи за удари срещу едни от най-посещаваните испански курорти, съобщи RT.

Според доклад на испанското правителство от ДАЕШ са започнали да публикуват съобщения на испански. Има мнения, че това значи търсене на по-широко влияние сред потенциални испански радикали.

От групировката вече са събрали група от хора, говорещи испански. Вече са били отправени призиви за подготовка на атака срещу испански курорти. Точни градове обаче не се споменават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    3 1 Отговор
    А аз си мислех че американците и руснаците вече са я уничтожили тази държава нищо ще я оправят те нея бой по чалмите
  • 2 Bingo

    8 0 Отговор
    Американците я създадоха, руснаците си тестват оръжията в бойна обстановка, нашите продават оръжия за ИД в несвяст. Губещи са единствено обикновенните хора бягащи от този ад. Заради афганистанските нашественици думата "бежанец" стана мръсна дума. Това, че сме най-бедната държава в Европа за сега ни спасява от масовите мигранти.

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Bingo":

    Че тва да си бедна държава лошо ли е?Първо- както казваш че бежанците не се задържат и второ...С НЕ ОСОБЕНО МНОГО ПАРИ в бедна държава си "нещо",докато в богата си "нищо"!Анадън му?
  • 4 иии

    0 0 Отговор
    все за изроди говорим...исляма е мир...............на праха му...
Новини по държави: