14 Февруари, 2017 09:46 2 736 10

Порицаха репортер, нарекъл Мелания Тръмп „проститутка“

  • мелания тръмп-
  • проститутка-
  • сащ-
  • репортер-
  • ню йорк таймс-
  • порицан

Думите на журналиста са неуместни, заявиха от „Ню Йорк Таймс"

Порицаха репортер, нарекъл Мелания Тръмп „проститутка“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Репортер на „Ню Йорк Таймс“ беше порицан, след като нарече първата дама на САЩ Мелания Тръмп „проститутка“, съобщи „Политико“.

Въпросният журналист, чието име не се споменава, е направил коментара по време на седмицата на модата в метрополиса. Информацията беше разпространена от модела Емили Ратайковски, която е седяла до него.

Въпреки че коментарът на репортера не е бил в ролята му на журналист и е направен в свободното му време, това предизвика възмущението на шефовете му в „Ню Йорк Таймс“.

Те определиха думите му като неуместни и заявиха, че това не трябва да се повтаря.

Мелания Тръмп наскоро заведе дело за клевета срещу британското издание „Дейли мейл“, разпространило лъжлива информация по думите й.

Половинката на държавния глава определи като абсолютни лъжи твърденията на „Дейли мейл“, че през 90-те години на миналия век е работила като елитна компаньонка. Мелания Тръмп поиска обезщетение в размер на 150 милиона щатски долара за публикацията от месец август 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко ЧМОко

    14 1 Отговор
    ъм чи ша го порицаят я , той да не чакал да го похвалят
  • 2 Пеньо

    15 2 Отговор
    Не зная дали писанията и думите по адрес на Мелания са истина, но по интересен е въпросът: Има ли друга американска първа дама по чийто адрес да са писани и казани такива неща?
  • 3 goni

    14 1 Отговор
    А, има ли по-красива първа дама от нея?!:) Е! По адрес на такива жени винаги се казват много лъжи!:) Бих разказал един стар виц по тоя повод:"На колко типа се делят жените", ама първо няма да го пуснат, второ много хора го знаят и не им харесва и трето ще събера толкова много плюсове че сумати народ ще умре от завист!:)

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Бай хой

    7 4 Отговор
    А ве с една дума "сво одните' и " независими" медии са едни много сериозни институции и не се занимават с партийна пропаганда. В тях пишат ед и още по сериоз и джурналисти които дават живота си за просперитета и авторитета на хамериканската президентска власт.
  • 5 moni

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    Ти за плюсчета ли се бориш? Смешно и жалко!Ти завиждаш ли на тези с многото плюсчета?
  • 6 Пеньо

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    На теб много престижно ли ти звучи:"първа дама с голи снимки". Какво ли си мислят дипломатите, като се здрависват с нея? Последното нещо, което ще има в погледите и мислите им е "уважение".
  • 7 Пеньо

    0 5 Отговор
    Нека тези, които са ми писали минусчета да публикуват такива снимки на дамите си за да уморят от завист злите завистници. Може и видео по желание. И гледайте в очите на хората изгарящата ги завист.
  • 8 Бай хой

    6 0 Отговор
    Снимките са прекрасни. И естетически и стилно издържани. Вяр о че не са подходящи за президентша, но да ти подшушна една тайна - Мелания не е била президентша когато се е снимала. А който има какво да покаже е редно да го покаже.

    Що ни ривахте га обанан призна че е опитвал дрога, га разни признаваха че са сбъркани.

    Или от козяк станаха като комунистите и като радикалните ислямизти?
  • 9 стоян георгиев

    4 3 Отговор
    мелания тръмп е третата жена със съмнително поведение влязла в брак с доналд.предните две бяха с подобна репутация ,а и самия факт че се е омъжила за човек с 24 години по възрастен от нея ,като преди това е била състезателка в конкурси за красота :))),води до сериозни въпроси.американците тотално сгрешиха с тръмп ,което ще доведе до разделение на нацията и девалвация на президентската институция.до сега са нямали толкова летен празник начело на страната си!

    Коментиран от #10

  • 10 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Всеки си учи и от грешките си. Мандата му бързо ще отмине ако въобще го изкара до края. Малко шоу с непредвидим край за ушанките които също участваха в сценария.