Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 08:25 1 431 5

Нов арест за смъртта на брата на Ким Чен - ун

  • арест-
  • ким чен -ун-
  • ким чен-нам

И вторият арестуван е жена

Нов арест за смъртта на брата на Ким Чен - ун - 1
Снимка: БТА/AP

Полицията в Малаййзия арестува втори човек по обвинения за участие в смъртта на брата на севернокорейския лидер Ким Чен -ун – Ким Чен – нам, съобщи Time.

Смята се, че Нам е бил отровен, докато чака полет от Малайзия. За престъплението заподозрени са две жени – убийци. Вече беше задържана една жена, а сега и втора.

Арестът беше потвърден от шефа на местната полиция Халид Абу Бакар. Вече има спекулации, че зад убийството стои отряд от убийци на Северна Корея.

Ким Чен – нам е известен със своя сложен личен живот. Той е имал увлечение по алкохола и хазарта.

През вчерашния ден приключи аутопсията на тялото на загиналия. Все още обаче не е ясно, дали резултатите ще бъдат направени публично достояние.

Полицията вече арестува една жена с виетнамски документи за пътуване. Записи от местопрестъплението вече показаха жена в района, където се е намирал загиналия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бабалогера

    6 1 Отговор
    "Ким Чен – нам е имал увлечение по алкохола и хазарта" и тука старите комунисти създадоха такова поколение, сега собственици на хотелите по морето, казина, клубове за проституция, всичко това след като окрадоха активите на държавата, затова пенсиите са по 100лв, защото нямат покритие

    Коментиран от #2

  • 2 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бабалогера":

    Прав си ! Виж има доста държави от нашия калибър като Белгия,Холандия ,Дания.... в които комунистите и руснаците не са стъпвали и сега си живеят съвсем нормално!!!
  • 3 Така е

    2 0 Отговор
    Без комуняги се живее нормално ,ама дойдатли , една революция и глад глад . Всички равно гладни и диктатура .

    Коментиран от #4

  • 4 Чакала

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Така е":

    Глад глад освен за приближените на комунягите които си купуват чисто нови мерцедеси и др некомунистически стоки
  • 5 Г(Е)РОБ

    0 0 Отговор
    .а си... И кучето не бих си кръстил с такова име!