Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 12:27 7 629 51

Фалън: Русия готви атаки срещу изборите в България

  • майкъл фалън-
  • избори-
  • българия

Според него има данни за евентуални намеси в избори по целия свят

Русия може да се намеси и в изборите в България. Това заяви британският министър на отбраната Майкъл Фалън, цитиран от The Saint.

Той говори по време на лекция в университета „Сейнт Андрюс“.

„Големите държави като Русия и Великобритания ще продължат да говорят. Ние трябва да говорим за международната система по запазването на нашата сигурност. Великобритания трябва да бъде ангажирана с Русия.

Има твърдения за руска намеса в избори по целия свят. Те използват всякакви методи, които не са военни. Очакват се опити за хакерски атаки срещу изборите във Франция, Холандия, България и Германия. Така се противодейства на демократичния механизъм“, заяви Фалън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    38 18 Отговор
    Месят се не месят все тая най много да сменят едни крадливи корупционери с други още по крадливи корупционери.
  • 2 Хихихи

    75 4 Отговор
    От край време решаващия коз за резултата от изборите е в ......... циганите! Не възползвайки се от правото на глас, българите оставят от край време съдбата на страната ни в ръцете на малцинствата! Осъзнайте се еййййй българи!
  • 3 Айай

    39 2 Отговор
    Това няма смисъл... Нашите лапачи дори никой да не ги моли за нищо, сами ще ни довършат в алчността си за власт и пари ве. россия може само да гледа и да се киска тия как ни лъготят повечето и ни спрятат поредният демократичен фарс, за дан и убедят да ги вотнем и да си ги наденем пак на врата да им снасяме и да си въртят игрите. че за какво и е на Россия или друг да пилее пари и време, достатъчно е само да гледа и тия ще ни довършат сами. Ако бяха стока, нямаше да намаляваме с 8 човека на ден или на час ли беше четох тук. Ето хванали ченгетата някакъв ало измамник и законодателите го пускат .да - законодателите го пускат - правосъдните само лъкатушан из вратичките на законодателите, които щедро са им предоставени от НС. Ако закона гласеше, че за подобни измамници се полага електрически стол, да видим дали съдиите щяха да пуснат измамника? Виновни са именно народните представители! Те гласуват законите - те носят пряко вината за ада тук! Русия няма смисъл и пръста си да мърда, като имаме такива политици в парламента и къде ли не. не сте разбрали вероятно правилно нещата? По вероятно е русия да иска да гледа нашият театър трагикомедия наживо и е изпратила хакери да наблюдават шоуто. за тях шоу, за нас геноцид.
  • 4 куковци

    45 18 Отговор
    Тия пак ни взимат за канарчета-много всевластен е тоя Путин бе...Самите те вече го сънуват..ххаахаааххааха....
  • 5 бббббб

    50 19 Отговор
    Сигурно ще ни атакуват Руските хакери.Ама,как ще стане като нямаме машини за електронно гласуване???Тия американци хептен са изтрескали.На всякъде сънуват Путин.
  • 6 Смех

    38 5 Отговор
    Какво значи избори в Бг - Кой да довърши Геноцида и Кражбите.
  • 7 а4д2

    34 14 Отговор
    Почне ли някои от тия да говори за България чакаите само проблеми. Даже и наи глупавия човек знае,че ''руска намеса''. Е по изгодно за тия а не за руснаците. ''Руска намеса'' е само термин за всевъзможни простотии,без изобщо да има нещо руско в тях.
  • 8 Гост

    25 10 Отговор
    Направо да купят цялата държава.
  • 9 Никой не плачи на чужд гроб!

    63 19 Отговор
    Кой бомби София 1943 - Кралицата. Кой поддържаше султана и се появи на Босфора 1878 при Сан Стефано - Кралицата. Колко англичани воюваха на наша страна 1878 за освобождаването ни от турско - зеро. Кой ни осяка границите на Берлинския Конференция - кралицата. Кой подклаждаше между етническите борби за разпадане на Югославия - нейно величество магарицата. Сега пак са се "загрижили" ? България от Русия никога не е имала проблеми. Русия винаги ни е вадила от калта а защо нашата про-западна администрация винаги ни дърпа на вълка в устата? Нима и те са наши душмани?

    Коментиран от #40

  • 10 ЪРП

    37 10 Отговор
    "КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"............ПИСНА МИ ОТ ЕУРОТОЛЕРАСТИЯТА НА КАТО ФАЛЪН, КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ С ДЕЗИНФОРМАЦИЯ МОГАТ ДА ЗАМАЖАТ Л..НАТА ,КОИТО СА ЗАБЪРКАЛИ ПО СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 11 оферта

    26 5 Отговор
    Разбира се че се месят и Руснаци и Американци, нашите политици едвам чакат някой да дойде с предложения.

    Коментиран от #12

  • 12 Kcaniba

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "оферта":

    Прав е бат Краси като пее , офертата се не променя св..ки за парцалки..
  • 13 Българин

    10 17 Отговор
    Ние знаем че няма да ни оставят свободни освободителите ни.
  • 14 Народа

    12 3 Отговор
    Абе фалан балъков, болита за България, смешник
  • 15 666

    12 17 Отговор
    кой не подкрепи Съединението - любимата ви Русия
  • 16 по темата

    25 9 Отговор
    Намесата на изборите в България е основно на западните изроди, които не са спрели да ги фалшифицират от Двадесет години и да слага послушните си марионетки на власт!
    Въпросът е, до кога ще бъдат търпени марионетките да мърдат!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 овце

    16 27 Отговор
    Русия се меси в Българските дела повече от сто години и внаги е било в интерес на Русия не на България ама ние нали сме овце сега пак си избрахме комунист русофил за президен българина си заслужава съдбада на мизерник

    Коментиран от #24, #26

  • 19 АК 47

    24 4 Отговор
    Я да си гледат излизането от Европата и да не се занимават с нас,че хубаво от тези тъпанари не сме видели!!!
  • 20 До овце...

    18 5 Отговор
    Е що пишеш само от сто години бе овчарю...напиши от 200 години та да хванеш и Освобождението...--щото и там са се намесили...
  • 21 историк

    22 1 Отговор
    Този,за евреите или за руснаците говори???Докато не излезне Народа и да измете първо народното събрание и после всички магистрати веднага след тях,нищо няма да стане.Помнете ми думата,ама до последния който е имал нещо общо с двете "институции"!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 goni

    20 6 Отговор
    Освен на тоя Свят се месят и на оня Свят!:) Голям майтап! Интересно, ако я няма Русия, кой ще е виновен?!:)
  • 24 Айай за 18

    20 6 Отговор

    До коментар #18 от "овце":

    А, защо пророчицата Ванга е казала, че който сдобри отношенията с Россия, ще принесе за оправянето на българия? Аз и вярвам, нищо че не вярвам в бъдещето, просто защото всяко сегашно действие предполага последици. Мога да ида или да не ида на кино. Ако ида следва нещо друго, ако не ида пак. Аз лично бих те попитал - Плевнелиев като е толкова гъст с английският кралски двор, защо не натисна и местните му ортаци от ГЕРБ да ни оправят правилно Законите, за да ни позволят да работим дребното предприемачество, защо те раздаваха пари на гетата както и от бСП и ДПС и другите, а нас геноцидираха с данъци и пречки и ГЕРБ и останалите? ЗАЩО? И ЗАЩО НЕ СА НАКАЗАНИ от Правосъдие и Секюрити,, за геноцида, който ни спретнаха политици? Защото не искат нали? Тогава какво значение има в случая Россия? вината е на онези, които бяха и повечето и днес са на постове във властта. Нима Россия ги е назначила? нима не ни лъгаха? Нима не ни вредяха? защо все тая Россия ви е крива, а не ние самите и виновните пряко затова? Кой даде право на незаконни частни съдебни изпълнители да искат често и несъществуващи дългове от хора, уж длъжници на някои фирми? ГЕРБ! А защо оплювате Россия? къде е МВР? Къде е Правосъдието да наказва родните на власт? Радев е възпитаник на НАТО. че прав ед а иска да сме в приятелски отношенияс Россия, защото само луд би искал да се кара с Россия или друг. кой нормален ще иска да се караме? мира, търговията са просперитет, войната упадък. Тя е печалба за малц
  • 25 jambazina

    9 3 Отговор
    .....а Фалън милее за демокрацията и правата на българите......
  • 26 Да, господарю

    15 5 Отговор

    До коментар #18 от "овце":

    Абе я кажи като миналия път избрахме американска марионетка какво толко по различно беше.Знаеш ли какво ндявам се наистина да се стигне до конфронтацията дето все бутате към нея.Така спокоино ще мога да направя една евтаназия на такива като теб.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Валко

    14 4 Отговор
    Ей тая европ....растия ни съсипа държавата.
  • 29 КАРЛИ

    9 21 Отговор
    Само тролове са се събрали тук. Въпросът е защо не си ходят в Евразия, при Капутин, нали оттам им плащат.

    Коментиран от #31

  • 30 Тошбиян

    20 3 Отговор
    Сталин трябваше да заличи този остров още през 1946 година англосаксонците са колонизатори и поробители
  • 31 Валко

    20 5 Отговор

    До коментар #29 от "КАРЛИ":

    Не съм трол, а МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН и не позволявам комплексирани американета/евротелета - наши и чужди, да формират мирогледа ми!

    Коментиран от #39

  • 32 тото

    17 4 Отговор
    от дек на дек!
    толкова ги е страх от Путин, че стават смешни и никой не и вярва на пропагандата която водят срещу Русия, страната дала 20 млн. жертви през Втората световна война.
  • 33 Скорпион29

    15 3 Отговор
    Да ще се намесат ,ама от Американското посолство нали сме щат на САЩ
  • 34 Kcaniba

    15 5 Отговор
    ако бокоТиквата не спечели - руска намеса навсякъде по света!!
    Руските хакери ще са виновни!!!)))
  • 35 Д Кънев Козлодуй

    13 3 Отговор
    Министърът на външните работи на Англия да не се прави на ударен по главата смокър парцал ами да предложи България заради Берлинския конгрес,Ньойският договор.Анлия Германия Франция Австро-Унгария са виновни за да сме на това дередже.Те ни дължат най малко 100 милиарда долара.Да си посипят главата с пепел и да си признаят.
  • 36 хихихи

    11 10 Отговор
    Най лошото е че в България е пълно с ........ които си мислат че Русия нещо ни е помагала

    Коментиран от #37

  • 37 Валко

    4 6 Отговор

    До коментар #36 от "хихихи":

    Да пази господ от ....... като теб!
  • 38 Карли

    2 7 Отговор
    До 37 Валко - ето един рубладжия и трол, ако не сте виждали.
  • 39 Карли

    4 13 Отговор

    До коментар #31 от "Валко":

    Валко, ако си свободно-мислещ българин, защо си затваряш очите за руските зверства в България, от обесването на Васил Левски насам?
    И изобщо какво значи еврогейове? Кой образован и свободномислещ изобщо употребява такива думи? За какво са ти виновни еврогеювити, 'мирканцити и соросоидити на теб лично? Те ли са виновни за дереджето ти?

    Коментиран от #41

  • 40 antimediator

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Никой не плачи на чужд гроб!":

    Абе, тих да не си бил политкомисар по живково време?!
    Тогава такива полуграмотни като теб се опитваха с полуистини да ни промият мозъците!
  • 41 Валко

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "Карли":

    Да - всички изброени от теб боклуци са виновни за съсипията на БЪЛГАРИЯ!!!
    Не бъди спокоен - ние, БЪЛГАРИТЕ ще си върнем РОДИНАТА!!!

    Коментиран от #44

  • 42 ЛСД

    8 0 Отговор
    Англия да ки гледат тените така наречена държава в която Ирландия ги поставя в лоша позиция с (ИРА) Шотландия която иска да остане в ЕС нека си глесат да не се разпаднат като една от най-големите колонизатори в света заедно с Испания поделиха северна и южна америка до преди няколко години Хонг Конг беше тяхна колония Австралия още един континент-кония ами КРАТОНОСНИТЕ ПОХОДИ и нека да не забравяме Индия ИЗЛИЗА ЧИ АНГЛИЯ Е ЗАВЛАДЯЛА ПОЧЕ ОТ КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА В СВЕТА ДОРИ ПОВЕЧЕ И ОТ ХИТЛЕР(бедния мишок трагнал да надмине Англия)
  • 43 Гост79

    8 3 Отговор
    Колонизатор номер 1в света се притеснява да не би някой да я изпревари верно един се пробва ама неуспя (Хитлер).От америка индия китай австралия светите зими до техният остров ирландия шотландия всичко заграбиха
  • 44 Карли

    4 5 Отговор

    До коментар #41 от "Валко":

    Кои сте вие, които ще си върнете РОДИНАТА!!!!!
    Маргиналите, на които някои друг им е виновен за скапаният живот?
    В Евразия много ще ви хареса, там е скапана кочина.
  • 45 исак

    9 4 Отговор
    по добре руснаците отколкото англичани и американци и да не забравяме кои ни направи най слабата държава на балканите - англичани и франгцузи

    Коментиран от #46

  • 46 Карли

    4 6 Отговор

    До коментар #45 от "исак":

    Русия, затри и национализира индустрията - фабрики, самолетни заводи, изнесе златният резерв, репресира интелигенцията, наложи мутренският и олигархичен модел в обществото.
  • 47 Карли

    0 4 Отговор
    Върнете си и РОДИНАТА!!!, патреоти!!!!
  • 48 Evlogi

    5 0 Отговор
    И в Обединеното Кралство качеството на ръководния материал главоломно спада.
  • 49 Бьлгари

    0 0 Отговор
    Бьлгари-кои сме ние.Самозабравил се народ?
  • 50 ополченец

    4 1 Отговор
    Жалко че не казал, че самата Британия и Америка отдавна се намеси и не само на избори в БГ!
  • 51 Абв

    1 2 Отговор
    Няма нищо лошо в това!
Новини по държави: