Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 07:44 1 971 1

Хепиенд след пет години в неизвестност и 10 460 км скитане

  • антон пилипа-
  • неизвестност-
  • бразилия-
  • канада-
  • скитник
Хепиенд след пет години в неизвестност и 10 460 км скитане - 1
Снимка: Wikipedia

Канадец, който е в неизвестност от 2012 година, най-накрая бе открит – жив, здрав, и бос, съобщи „Дейли мейл“. Антон Пилипа изчезва от дома си във Ванкувър и дълго време близките му мислят, че е мъртъв.

Мъжът преминава през десет държави на два континента и в крайна сметка е забелязан в Бразилия.

„Мислех, че е мъртъв. Защото само по този начин можех да си обясня дългото му отсъствие“, разказва брат му Стефан. Той добавя все пак, че никога не е губил надежда.

Антон Пилипа тръгва пеша от Канада към Южна Америка и извървява цели 10 460 километра, преминавайки през САЩ, Мексико, Панама, Колумбия и други страни.

Интересно е, че преминава през страните без паспорт – включително Канада и САЩ. В крайна сметка е намерен в Бразилия. Разказва на полицаите, че е оцелял, хранейки се с плодове. Тършувал е и кофите за боклук.

Изданието посочва, че скитникът страда от шизофрения. В момента е подложен на лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: