18 Февруари, 2017 20:41 914 1

Българин е оцелял в жп инцидента в Белгия

  • белгия-
  • влак

Един българин е оцелял след влаковата катастрофа в белгийския град Льовен, научи кореспондентът на БНР.

Българският гражданин, чието име не е се съобщава, е пътувал във влака по линията Льовен-Пан, който днес на обед се преобърна на излизане от гарата.

Общият брой на ранените е 27, загинал е един човек. Българският гражданин не е бил ранен, той е бил прегледан от спасителните екипи дошли на място, които установили че е в добро физическо и психическо здраве, след което си тръгнал.

Във влака общо са пътували 84 души. Няма данни сред тях да е имало други български граждани. Все още се разследват причините за дерайлирането на първия вагон на влака.

На място са изпратени медицински екипи. Ранените са транспортирани в различни болници в района.

Към мястото на инцидента са изпратени и полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Гратисчиите господ ги пази
Новини по държави: