20 Февруари, 2017 08:46 4 312 1

Кадри от убийството на Ким Чен - нам (+18)

  • ким чен-нам-
  • кадри-
  • япония

Те са разпространени от японска телевизия

Японска телевизия пусна кадри от улични камери в Малайзия, на които се смята, че се вижда убийството на Ким Чен – нам,. съобщи „Гардиън“.

Нам е брат на лидера на Северна Корея Ким Чен-ун. Той прекара по-голямата част от живота си в чужбина. Нам загина през миналата седмица, като се счита, че е бил отровен.

Сега японската телевизия Fuji TV показа кадри, на които се смята, че е заснета самата атака. На нея се вижда как жена издебва мъж зад гърба му. Смята се, че мъжът е Нам. Тя поставя ръка върху лицето му и след това избягва.

Забелязва се и как втора жена напуска района. Достоверността на кадрите все още не е изяснена. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    2 3 Отговор
    Бой на негри в тъмна нощ.
Новини по държави: