Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 13:34 1 414 4

Приземяването на Falcon 9 (ВИДЕО)

  • spacex-
  • falcon 9-
  • ракета

Ракетата на SpaceX се приземи след успешно изстрелване на кораб

Приземяването на Falcon 9 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АP

В интернет излезе видео, показващо приземяването на последната ракета на SpaceX – Falcon 9, съобщи The Telegraph.

Към ракетата беше прикачен кораб „Дракон“, който достави 2.2 тона запаси и оборудване за Международната космическа станция. Изстрелването беше извършено от космическия център „Кенеди“.

Изстрелването и приземяването бяха внимателно наблюдавани от властите в САЩ. Те трябва да изяснят подробности около дейността на компанията, преди да й възложат мисии с космонавти. Това може да доведе до нови мисии към Луната и Марс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    5 3 Отговор
    Браво на американците , ракетата излетя и се приземи успешно. Напредват яко в усвояването на космическото пространство!
  • 2 Реалист

    4 5 Отговор
    Даже и ракета с многократно използване! Браво!!! А сега са на ход копейкаджиите - почвайте с глупостите... Мъск може да е първият с ранчо на Луната. Още една "закачка" за супер богатите - "Да отскочим за две седмици до Луната за малко парти..." Намалена гравитация - хмммм, първото за което се сещам че секса ще е без усилие :):):) при някои пози хахахахаха...
  • 3 Гост

    4 5 Отговор
    Браво на американците самоче ракета и космически кораб с руски двигатели.Чернилката каза че няма повече да купуват руски двигатели ама тяхните гърмели и били скъпи и се отказа от думите си.Прочетете нещо преди да пишите.двигатели с такова КПД не можело да съществуват.Показали са им прашасали в един склад още преди разпада на СССР.да не говорим за сега

    Коментиран от #4

  • 4 Реалист

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ши "пишим" ти като сЪ научиш да "пишиш" правилно... Ако ти е по-лесно пиши ни на руски ... или македонски... Ши тъ ръзберем.
    И стига с глупостити за двигатили от орки