Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 15:10 4 114 9

Носител на "Оскар" отнесе сочни балкански псувни

  • джейми фокс-
  • оскар-
  • ругатни-
  • псувни-
  • дубровник

Холивудската звезда Джейми Фокс е бил обиждан на расова основа в Дубровник

Носителят на "Оскар" Джейми Фокс, който снима филм в Дубровник, е бил обиждан на расова основа в местен ресторант, съобщиха хърватските медии.

Фокс участва в снимките на филм за Робин Худ, чийто бюджет е 90 милиона долара. Полицията в Дубровник съобщи, че в неделя към 22 часа е получила сигнал за нарушаване на обществения ред в ресторант, при което един човек на 40 години и един на 50 по особено дързък и непристоен начин обиждали гостите и персонала, при което по-възрастният обиждал един от гостите на расова основа. Двамата ще бъдат обвинени в хулиганство.

Същевременно Фокс публикува видео в Инстаграм и заяви, че двама мъже са го наричали "негър", но по-късно премахна видеозаписа от профила си.

В Дубровник в понеделник започнаха снимките на филма "Robin Hood: Origins" на режисьора Ото Батхърст.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капиталист

    20 2 Отговор
    Ауууу сега трябва всички да плачем...Айде НПО-тата да започват да вият...
  • 2 премахна видеозаписа

    24 2 Отговор
    Е, не е ли негър?!
    Не разбирам кое е обидното в случая?
    Тва да кажеш на някой, че е такъв, какъвто е се смята за престъпление?!
    Евреите също се обиждат, като им кажеш, че са евреи, а не знам как по друг начин може да им се казва. Арменците - същата работа! Ако кажеш на някой с фамилия Мкартчян, че е арменец и се муси та скача на бой. Циганите, ясно, че са тъмнобългарски етнос или роми - ДПС и БХК, вече ни дресираха ама на негрите като им каже "черньо", "бакър" или "кюмюр" не е ли по-обидно???
  • 3 Чуден свят

    20 2 Отговор
    Негър се обижда, че го нарекли "негър"; в добрата стара Англия е живял негър, който е имал нещо общо с Робин Худ... А дали самият Робин Худ не е бил негър? Ах, какво мултикултурно филмче става! А отец Тък - бежанец от Близкия Изток!
  • 4 Иван

    19 2 Отговор
    Негър се обижда, че му викали негър... остава сега и м....лите да се усетят и да почне едно масово оплакване в хага
  • 5 mediator37

    10 1 Отговор
    Орфей е негър , не знаете ли? Гледайте тогава холивудската продукция за Орфей. Сега се оказва, че в бандата на Робин Худ е имало негър или самият той е негър, което е абсурдно, но нейсе- мулти-култи.
    Ацтеките хванали един негър, който дошъл с испанците през 15 век, не били виждали негър. Той се мъчел да ги убеди да не го трепят, защото не е испанец, даже им е роб, показвал им че е различен- черен. Обаче те не били толкова доверчиви, мислели , че е бял и че се е боядисал. Помъчили се да му махнат камуфлажа като му търкали старателно кожата с царевични кочани, в резултат на което негърът умрял поради изстъргване на всичката кожа.

    Коментиран от #6

  • 6 Танас

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    mediator37 дека се затри бре , комито ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Kcaniba

    1 1 Отговор
    расизъмо, като е т.нар антисиметизъм е лозунг!!!
    Нито жидите са симити, за разлика от палестинците например!!!
    Нито негрите, което си е блек, черен и т.н. .. ...не,- наричате го - небял ако искате!!! Ако това ще го лиши от комплексите и расизъма му!!!
  • 9 Хайко

    0 0 Отговор
    Французите имат много хубаво сравнение:
    "Работен като негър"
    Не знам защо тия задокеански негри се обиждат толкоз на думата негър...
Новини по държави: