490 4

Тръмп: Антисемитизмът е ужасно нещо

Президентът на САЩ се обяви против расизма

Тръмп: Антисемитизмът е ужасно нещо
Снимка: БТА/АР
Константин Карагьозов

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заклейми антисемитизма като нещо "ужасно", коментирайки заплахите срещу еврейските читалища в страната.

Той стори това по време на посещението си в музея на афроамериканската история и култура във Вашингтон.

"Трябва да се борим с фанатизма, нетолерантността и омразата във всичките им грозни форми. Антисемитските заплахи срещу еврейската общност и еврейските читалища са ужасни и болезнени", заяви американският държавен глава.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 21:27  21.02.17
  Ужасно е съгласен съм с Трамп , преди всичко уважение и толерантност между народите.
 • Един
  Отговор
  2 22:52  21.02.17
  И Тръмп си свали гащите на юдеите
 • гост
  Отговор
  3 10:15  22.02.17
  странно изказване от човек, забраняващ на мюсулмани да влизат в страната и вдигащ стени с други държави.

  Коментиран от #4

 • Зузу
  Отговор
  4 02:46  24.02.17

  До коментар #3 от "гост":

  А още по-странно е термина "антисемитизъм"??? Какво означава термина "семитизъм" е въпроса? И защо евреите се наричат семити? че почитат някакъв бог Ях ли? че то всички почитаме светлината и няма причина евреите да са нещо по-различно. Аз също споделям, чесвета е твърде сбъркан с тези свои отношения. Но нека погледнем и причините за тях? Ето, където и дас е обърнеш постовете на банки кредитни къщи видни институции политика и какво ли не са обсебени от евреи. те си въртят игрите, често хората биват спъвани, мачканиот институции и като погледнеш, излиза, че има юдейска мафия, която е накачулена по властта навред и е пречка и тормоз над хората? Ето, да вземем и префуканата ни враждебна като институции тук за нас българите държава България -уж подземните богатства са национална собственност, а ги подариха на концесии на чужденци? Уж сме българи, а ни навързаха под диктата на еврокомисари, и други? Уж сме хора, а ни третират като стадо електорат - даже мажоритарният вог отхвърлиха политическите мафии партии? Ето, каква ирония е, че антисемитите са прави в повечето си негативни оценки. за съжаление е така. не споделям тероризма като идеология, нито ми харесват вандалските прояви, но пък как да обясниш на повечето хора пос вета, че след като и ресурсите са окупирани от евреи те нямат право дори на отношение към това? Г-н Тръмп е елсно да обобщава, че антисемитизма е лошо нещо? А, семитизма хубаво ли е е въпроса? И двете са лошо нещо. за съжаление в тия крайности

Напиши коментар:


Публикувай