Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 21:25 2 426 8

Причината за смъртта на Чуркин остава мистерия

  • виталий чуркин-
  • аутопсия

Тялото на внезапно починалия руски посланик в ООН ще бъде подложено на аутопсия 

Причината за смъртта на Чуркин остава мистерия - 1
Снимки: БТА/АР

Тялото на внезапно починалия вчера постоянен представител на Русия в ООН Виталий Чуркин ще бъде подложено на аутопсия, предаде ТАСС.

Чуркин се почувствал зле, докато бил в кабинета си, и бил откаран спешно в нюйоркска болница, където починал. Лечебното заведение е предало случая на градската служба за съдебна медицина за извършване на аутопсия на тялото.

Службата разследва смъртта на хора, загинали при катастрофа, починали внезапно, след като са били в добро здраве, или подозрителни смъртни случаи. Най-често съдебните медици установяват естествена смърт.

Виталий Чуркин почина вчера ден преди да навърши 65 години. Той ще бъде запомнен като отстояващ позицията си дипломат, който пламенно защитаваше интересите на страната си.

Чуркин беше постоянен представител на Русия в ООН от 2006 г. Той беше посланикът, работил най-дълго в Съвета за сигурност на световната организация.

Причината за смъртта на Чуркин остава мистерия
Снимка: БТА/АР

Дипломати от цял свят скърбят за Чуркин, когото смятат за експерт в професията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 койкойе

    20 11 Отговор
    Починали са го.Американците. Трябва да има подобаващо и страшно отмъщение.

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    6 18 Отговор

    До коментар #1 от "койкойе":

    Вярно , сигурно американските хакери са виновни. Да не забравяме все пак , че освен руски хакери има и американски, налииии...))
  • 3 Нима само него прецапаха?

    16 3 Отговор
    Ф Д Русевелт и той сърдечна недостатъчност. Защо ли? Защото не се подаде на натиска за плана "Маршал"да бъде изключен СССР! Защото не се подаде на английският натиск за операция "Немислимо" - САЩ и Англия да атакуват СССР непосредствено след 1945 г използвайки ядрената бомба. И отпочване война в Кореа между САЩ и СССР. Палячо Труман замени ФДР и воала! Ето ти война САЩ и РУСИЯ!
  • 4 Нима само него ?

    21 4 Отговор
    Хуго Чавес защо? Защото в ООН заяви - " Господа, Дявола е тук в тази държава" имаше в предвид Дж. Буш младши! После дойдоха ПРОЛЕТИТЕ. Ануар Садад, Ал Сиси, Муамар Гадафи, Садам, Ассад, Янукович, Бразилия - Русеф; Аржентина - Кристина, Франция-Доменик Трос Кан и те така до сега Посланика на Русия в Турция , проблеми в Холандия, и. и. и крака нямат.
  • 5 СЪС СИГУРНОСТ

    4 1 Отговор
    ЛОВА НА РУСНАЦИ Е В ДЕЙСТВИЕ.
  • 6 УБИЙЙЦИ

    6 1 Отговор
    НЕУДОБНИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ЧЕСТНИ ХОРА СЕ ИЗТРЕБВАТ ДОКАТО НА СЪОТВЕТНОТО ЧИНОВНИЧЕСКО МЯСТО НЕ ДОЙДЕ ПРОДАЖЕН МАНИПОЛЕРУЕМ ПОСЛУШЕН ДЕМОКРАТ.
  • 7 Реалист

    2 4 Отговор
    Каза ли са му че му е изтекъл мандата и трябва да се прибира в Москау...и ето ти инфаркт. Все пак едно е да живееш на държавна издръжка в Ню Йорк 10 години и после изведнъж - навярно преподавател (на тия години)... Голяма трагедия - на Пути му се повредил микрофона.
  • 8 ihpruvielnkv

    2 0 Отговор
    Глобализацията май ще стане на пух и прах още тая година . Светът се затваря, строи стени. Да му мислим ние с 'отворената' икономика.