Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 17:04 1 346 20

Русия иска да дестабилизира Балканите

  • мило джуканович-
  • черна гора-
  • блаканите

Нова атака от Черна гора

Бившият премиер на Черна гора Мило Джуканович обвини Русия, че се опитва да дестабилизира Балканите, съобщи Free Europe.

Според него Черна гора е поредната държава, чрез която Русия се опитва да разшири влиянието си в региона.

„Едно ново правителство на конци само ще обслужва интересите на Москва. От там искат да изпратят съобщение към Европа и НАТО. Искат да им покажат, че те не могат да се разширяват без тяхно съгласие“, заяви Джуканович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе празни кратуни са

    15 9 Отговор
    И тоя е като наш Чехльо...джавка каквото му наредят.

    Коментиран от #6, #11

  • 2 незнайко

    11 9 Отговор
    А ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРЯВА НАТО ? КАЙ КОГО ЗАСТРАШАВА, ЗАЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ?
  • 3 ЕВРОПЕЙСКИ ПОЗНАТО

    11 7 Отговор
    ДЖУКАНОВИЧ ДЪРЖИ ДВЕ ТРЕТИ ОТ БИЗНЕСА В ЧЕРНА ГОРА.НЕ Е Е ЛИ ПОДОБНО КАТ У НАС .ПЪЛНА ДЕМОКРАЦИЯ.

    Коментиран от #5

  • 4 Патриот

    7 10 Отговор
    А , защо винаги една злобна империя да човърка на всякъде? Защо не могат да се освободят от тази империя злобна? Всичките видяхме преки доказателства за намеса , и опит за убийство на премиера на ЧЕРНА ГОРА. Хората масово предпочитат западната демокрадция , а не на евразиацката диктатура.Нещеме комунизъм , и това е , точка.
    Който иска , има избор , кеф ти северна корея или сибир, прав ти път.
  • 5 Ангел

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "ЕВРОПЕЙСКИ ПОЗНАТО":

    То и гн. КУТИН държи цялата бизнес система в русия , но нас не ни интересува това. Доказаха че има над 50 милиарда долари..
    Без да се занимава с бизнес , пита се от де са ?

    Коментиран от #8

  • 6 antimediator

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе празни кратуни са":

    На кратуна като теб е трудно да се обясни!
    Да не би да не е вярно?!

    Коментиран от #7

  • 7 пидестриън

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "antimediator":

    Не, не е вярно! Ама ти липсва интелект за да вдянеш.
  • 8 АЧОООО

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ангел":

    ОПАЗВАНЕТО НА СВЕТИВНИЯ МИР И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ НЕ СТАВА С ПУКАНКИ .И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НА КУТИН МУ ЗНАЕТЕ И КЪТНИТЕ ЗЪБИ И Е ПРЕДВИДИМ ДОКАТО КРАВАРИТЕ СЕКИ ПЪТ СИ ИЗБИРАТ ПО ГОЛЕМИ ОТКАЧАЛКИ
  • 9 Пачавра

    3 4 Отговор
    Вие провокирате! И ще си го получите!
  • 10 Нито си Ангел нито Патриот!

    1 0 Отговор
    Кухи лейки сте или гайди! А от цветята ако предпочитате сте лавандули. От градината в двора бих спретнал да сте тикви или пъпеши! Колко пъти четохте а директно ви писаха че комунизъм няма. Колко пъти ви писаха директно че Русия е колония на Юнайтед Снейкс. Че Конституционно Руската Федерация се управлява от Стейт Департамента на ЮСА- външно министерство демек. Та нашите Каба Гайди - колко пъти ви се писа че законите в ДУМА се утвърждават от г-н Тефт посланика на ЮС ОФ Америка. Пак до Каба Гайдите Ангел/езък за хубавото ти име / колко пъти ти се писа че 95% от средния и крупния бизнес в Руската Федерация е ОФШОРЕН т.е. на Юнайтед Снейкс. ДУМА и МС се ръководи чрез Американска Конституция. Че Олигарсите са определени от ЮС. Колко пъти да се пише че ЦБ РОССИЯ не е Банка на Русия а е Филиал на Федерален Резерв на ЮС. Върху Банкнотата на Рублара не пише че е издадена от казначейтво Русия. Затова и процентните лихви в Русия на заемите са 12% а в ЮС са 200 пъти по-ниски 0.5%. Средствата за Масова информация са също финансирани от ЮС. Петата колона - Либералите и НПО правят това което и вие двамата правите в България - ДЕЗИНФОРМИРАТЕ трудовата маса на страната. Президента Путин има ограничени права сведени до това да спазва Конституцияте от страна на ДУМА и МС както и ЦБ Русия! Президента на Русия няма свобода за действие защото ДУМА трябва да гласува неговите предложения, а там са платени мутри както и в Българската Скупщина. Една вуня и там и тук! РАЗЛИКАТА межд

    Коментиран от #13

  • 11 Поп Грую

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе празни кратуни са":

    По-скоро като наш Боко. И двамата са били мутри, преди да станат евроатлантически политици.
  • 12 1234

    6 1 Отговор
    Ама сериозно ли? Да не са САЩ ?Те още не слушат новия си президент и правят каквото си искат, т. е. каквото са правили винаги КОНФЛИКТИ НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. И после обвиняват ,че други са ги направили,толкова са плиткоумни с техните изказвания,и мислят,че хората не виждат кой какво прави.
  • 13 другарят Путин

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нито си Ангел нито Патриот!":

    Аве брат, кажи с ква дрога се надруса, и аз искам от нея.
  • 14 Хасан

    0 6 Отговор
    Ей ще има ново разкрояване на границите.. Дано тоя път да си има и помашка република.. Нека руснаците да ни помогнат
  • 15 венци

    3 2 Отговор
    Интересно ми е,ако я нямаше Русия по кого щяха да плюят всички?Кой щеше да им е виновен на американците,а и не само на тях?Не правят само една сметка-има достатъчно хора и държави,които да застанат на руска страна!

    Коментиран от #16

  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "венци":

    Кажи поне 1
  • 17 шшш

    0 0 Отговор
    този сега ще получи пост в Брюксел или в ООН..
  • 18 Хасан

    0 2 Отговор
    Плюят по Русия щото не могат да им вземат богатствата на Сибир..
  • 19 Диди

    1 0 Отговор
    Путин да си гледа Русия и да не се меси в Европа.Искаше да покаже че Русия била велика,а всъщност анексира Крим,продължава да дестабилизира Украйна,сравни Сирия със земята.С тези действия Путин показа колко е агресивна Русия и загуби доверието.А що се отнася за парите на Путин,казаха,че официално получавал около 150000,а всъжност имал над 100 милиарда.
  • 20 Разликата е в Патриотизма на народа!

    0 0 Отговор
    Е те това у нас и у Запада го няма! Вярно ли е? Ами с просто око се вижда и сляп да си, пък ще си го чул поне! Със РУСИЯ никой не ще да играе директно а търсят Будали, Ахмаци т.е. Простаци. И те такива са нашите управници.