23 Февруари, 2017 10:21 856 1

Вашингтон: Няма да има масови депортации

  • сащ-
  • мигранти-
  • депортация-
  • джон кели
Вашингтон: Няма да има масови депортации - 1
Снимка: БТА/АР

По време на посещението си в Гватемала министърът на вътрешната сигурност Джон Кели отхвърли обвиненията, че ще има масови депортации на мигранти от САЩ:

Няма да извършваме масови депортации. Президентът Тръмп ми нареди да възстановя контрола по южната граница на САЩ. Ще постигнем това, като изградим физическа бариера.

Департаментът по национална сигурност на Съединените щати разпространи плановете си за депортиране на нелегални имигранти. Целта е много от тях да бъдат изпращани в Мексико, ако са влезли в САЩ от там, независимо от националността им.

Гватемала е държава в Централна Америка, като голяма част от гражданите ѝ живеят в САЩ, в някои случаи без документи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Ееее, бат Тольо, айде стига с тия постни новини бе брат ! Това новини ли са, нито да плюйнеш, нито да лайнеш.