Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 21:39 2 499 1

Тръмп с нов удар по имигрантите

  • доналд тръмп-
  • имигранти-
  • мексико

САЩ обещаха да няма масови депортации към Мексико

Администрацията на президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да връща имигранти по южната граница на страната обратно към Мексико, дори ако те не са от страната, съобщи Buzz Feed.

Според споразумение с мексиканските власти, САЩ първо отделят имигрантите, които не са мексиканци, преди да започнат с депортациите. При въвеждане на новото решение е възможно реформата да се изправи пред съдебни проблеми.

В същото време американският министър на националната сигурност Джон Кели обеща, че няма да има масови депортации към Мексико.

„Няма да използваме сила при депортации“,заяви Кели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 0 Отговор
    Чичо Доналд взе съвсем да се оплита, като пиле в кълчища. Разбира се, че незаконно проникналите трябва да се депортират! Въпросът е как да се направи това? Простият отговор е - законно! Доналд се опитва да го направи по просташкия начин.