Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 12:51 1 971 2

Тръмп: Подкрепям прекрасния ЕС

  • донадл тръмп-
  • великобритания-
  • ес

Президентът на САЩ измени позицията си

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че „напълно подкрепя прекрасния ЕС“, съобщи „Индипендънт“.

Тръмп е известен със своята подкрепа за излизането на Великобритания от ЕС. Той на няколко пъти е оспорвал състоятелността на Съюза. Това го постави и в обтегнати отношения с много от европейските лидери.

„Смятам, че ЕС е прекрасен. Ако там са щастливи, аз ги подкрепям. Когато гледате към ЕС, вие гледате към Германия. Това е едва ли не механизъм на Германия. За това и смятам, че Великобритания постъпи умно като си тръгна. Ние трябва да задълбочаваме своето икономическо партньорство“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    7 8 Отговор
    Другари путинофили, и това ли изказване на чичо Дони приемате съвсем в реда на нещата? Вече писах, че този обръща лопатата повече от Боко.
  • 2 onq s konq

    2 3 Отговор
    Чакай малко са-ББ се съобразява с Европа,а Европа -със Америка.След като Тръмп "обръща лопатата" щото си е отявлено ЛУД,бат Бойко следва задължително буквално да "обръща багера":)Но...след като си плащат кат баровци -къф е проблема?