25 Февруари, 2017 13:04 2 589 9

Подцених „вълната от имигранти“ от България и Румъния

  • найджъл фараж-
  • великобритания-
  • мигранти-
  • юкип

За последната година на Острова са пристигнали рекорден брой от 74 000 българи и румънци

Подцених „вълната от имигранти“ от България и Румъния - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият лидер на Партията за независимост Найджъл Фараж коментира последните данни на националната статистика за имиграцията по популярното лондонско ток-шоу радио LBC. Статистиката показва, че за последната година на Острова са пристигнали рекорден брой от 74 000 българи и румънци.

Трябва да се извиня веднага, защото през 2014-а година, когато отворихме вратите си за Румъния и България, смятах, че годишно ще идват по 50 000. Тогава бях оплют и осмян, а един виден политически коментатор дори заяви, че фантазирам, заяви Фарадж по LBC. Бившият лидер на ЮКИП се извини пряко в ефир на британците за погрешната му прогноза, като изтъкна, че за последната година е сбъркал с почти 50 процента.

Запитан дали не е необходимо правителството рязко да затегне имиграцията от страните от ЕС, поради опасността от опити на имигранти от България и Румъния да търсят британско гражданство по време на преговорите за Брекзит, Фараж отговори, че точно сега е времето за правителството да удари „рязка спирачка“ на фона на масовия поток от страни като България, Румъния и Гърция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГАТА

    14 5 Отговор
    Плашим хората всякъде ...
  • 2 британец

    9 12 Отговор
    Задължително е всички българи, румънци и подобни, да се настаняват в подобни на бежанските лагери в Харманли, докато се разглежда статута им.
  • 3 no name no face no number

    27 3 Отговор
    GB хич не ми харесва радвам се че се махат от ЕС. Съжалявам за Шотландия разбира се, дано един ден извоюват своята независимост заслужават я. Въпреки, че обичат да пият малко повече от необходимото съм доволен от тяхната толерантност и уважение.
  • 4 хххх

    16 0 Отговор
    До 1992 когато добре образовани
    никъде на нас така не гледаха
  • 5 Д'Мин

    9 1 Отговор
    Много ни обичат...
  • 6 мъжкар

    9 5 Отговор
    Хайде бе проамерикански евроатлантически тролове дето пишете тука къде сте сега какво ще кажете за тов?Нали сме уж "равноправни" членове.Като сме равноправни членове защо българите са принудени да бачката миячи чистачи берачи и бараби в строителството там за заплащане в пъти по-ниско отколкото за англичаните?Това ли ви е евро атлантическа интеграция бе ТРОЛОВЕ?Едно време като бяхме с русия всеки имаше ли професия в България имаше всеки знаеше ли си мястото в обществото знаеше го хората имаха ли сигурност и спокойствие имаха образованието и храните бяха ли на ниво бяха.На ви сега евроатлантически ценности и реализация в европа и европейска свобода.Ако съм на власт веднага изкарвам БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС и НАТО ще натикам бившите комунисти и настоящи бизнесмени по затворите а американските бази в България ще станат български бази а американците ще им купя еднопосочен билет за САЩ.И накрая ще възстановя отношенията ни с единствената държава която може да ни спаси от този изродски евро геноцид а именно Русия.Руски войски ще докарам в Бг докато се възстанови и въоръжи нашата ликвидирана и изстрадала геноцида на прехода армия.Ето това трябва да се сличи за да се оправи страната.

    Коментиран от #7

  • 7 всички

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "мъжкар":

    почнахте да вкарвате и с какво ще ги храниш тези руски войници?Ония с ник 4 хикса/:д/ е ''много'' грамотен....британеца к'ви лагери покрай градовете с пакистански кметове ли?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 незнайко

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "всички":

    Господине, поне не се излагайте като пишете ! Не Ви ли е неудобно, че сте неук? Всичко написано от пост номер 4 е правилно ! Целта на Европа е постигната - БЪЛГАРИЯ е в разруха !
Новини по държави: