Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 08:30 1 877 0

Aвтомобил се вряза в тълпа на фестивал в Ню Орлиънс (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • ню орлиънс-
  • сблъсък

Инцидентът не е терористичен акт

Aвтомобил се вряза в тълпа на фестивал в Ню Орлиънс (ВИДЕО + СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Около 30 души бяха ранени, след като автомобил се вряза в тълпа по време на фестивал в Ню Орлиънс. Инцидентът е станал в събота вечерта около 7.00 часа местно време или малко преди 3.00 през нощта българско.

Говорител на полицията обяви, че според първоначалната информация около дузина са в критично състояние. В същото време шефът на полицията на Ню Орлиънс Майкъл Харисън поясни, че шофьор на пикап първоначално се е блъснал в други два автомобила и след това се врязал в парад, преди да се блъсне в камион за отпадъци.

Aвтомобил се вряза в тълпа на фестивал в Ню Орлиънс (ВИДЕО + СНИМКИ)

Aвтомобил се вряза в тълпа на фестивал в Ню Орлиънс (ВИДЕО + СНИМКИ)

Подозираме, че водачът е употребил голямо количество алкохол. Задържан е. Разпитваме го. Искаме да отправим ясно послание да не се шофира след употреба на алкохол и да се вземат разумни решения.

Директорът на местната спешна помощ Джеф Елдър заяви, че ранените са без опасност за живота. Сред тях има и леко пострадали деца.

Aвтомобил се вряза в тълпа на фестивал в Ню Орлиънс (ВИДЕО + СНИМКИ)

Кметът на Ню Орлиънс Мич Ландрю коментира, че инцидентът е бил вторият за вечерта, през която се провежда популярният парад Марди Грас. По думите му двата случая показват как хора могат да пострадат следствие на неразумни решения. Местни медии съобщиха, че по-рано мъж е пострадал от куршум, изстрелян от подвижна тоалетна в района на парада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА