26 Февруари, 2017 13:41, обновена 26 Февруари, 2017 15:01 1 210 7

В Москва почитат с марш Борис Немцов

  • борис немцов-
  • немцов-
  • москва-
  • убийство-
  • марш

Бившият вицепремиер на Русия бе застрелян преди две години в Москва

В Москва почитат с марш Борис Немцов - 1
Снимка: БТА/АР

Симпатизанти на покойния лидер на опозицията Борис Немцов се събират в Москва, за да го почетат с марш, пише Би Би Си. Днес се навършват две години от смъртта му.

Немцов бе застрелян в гърба на мост край Кремъл, прибирайки се от ресторант с украинската си приятелка.

Бившият вицепремиер на Русия по времето на управлението на президента Борис Елцин, бе един от най-заклетите противници на сегашния държавен глава Владимир Путин.

Петима чеченци бяха заподозрени за убийството му, но близките му се опасяват, че поръчителят и извършителят на убийството никога няма да бъдат открити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    5 12 Отговор
    много ясно че ще е заклет противник на путин. по времето на елцин русия просперираше и цъфтеше, ся учират от глад и скоро ще започнат да се изяждат.

    Коментиран от #2

  • 2 украинската си приятелка

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Като ги гледам по курортите - преяждат с ордьоври и деликатеси, дето българите не могат да си позволят...

    Навит съм да се самоизяждам като руснак!

    Коментиран от #4

  • 3 Иво

    7 3 Отговор
    Немцов бил криминално проявен.
  • 4 Sergiy

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "украинската си приятелка":

    огледай се и ще видиш как по морето в супермаркети московити (руснаци) записват цени или попитай работници на тези супермаркети. И българи могат да си позволят не по-малко от московит, а дори и повече, отиди в ...ами Омск или, няма значения и тогава ще видиш разликата, макар че виждам че си изгубена кауза.

    Коментиран от #5

  • 5 Мимо прошел

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Sergiy":

    Руснаците им писна да ги лъжат на касата и да им взимат с 10% отгоре, затова почнаха да си смятат преди да отидат на касата!
    Подлите селски нещастници дето ги избива на хитрини станаха толкова нагли, че като видят сметката и си слагат по 5-10 лв. отгоре, защото се надяват, че като човек е вече на опашката, няма да прави номера, а ще си плати като поп и ще се омете. Даже съм виждал как, когато идва ред на руснака и има някой с пазарска количка дето веднага му влиза отзаде и ако оня почне да проверява, другия дига патардия, че нямал време да го чака и т.н. и притеснения човек си ръси, колкото са му казали - ТОЯ номер беше особено популярен в Карфур!!!
    Та селско-бостанската цигания е онова, което дразни, а не това, че нямат пари руснаците!
  • 6 Поп Грую

    2 0 Отговор
    Борис Немцов бе убит от наемни убийци, докато се разхождаше подръка с една от най-скъпите украински проститутки. Взел едни пари, но работа не свършил, а и парите не връщал. Също като наш Боко с Йоца Амстердама, само че тогава кака Цеца се намеси и отърва Боко.
    Наследството на скромния чиновник Немцов се равнява на 1,2 милиарда долара.
  • 7 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    ето за това русия няма да бъде притегателна ,дори и за копеикаджиите тук.щото е една африканска страна,но малко по на север.да убиваш политическите си опоненти ,за да се задържиш на власт е стандарт на ниво африка.иначе е ясно кво ще пишат платените тук.бил с млада украинка ,имал пари...ами путин не е ли с млада или пък е беден?:)всъщност ако някои иска да разбере кво се е случило и знае руски,ето и приятно гледане:
    https://www.youtube.com/watch?v=pCnLzGRby5c