Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 15:06 3 591 5

С вдигнати крака в Белия дом

  • овален кабинет-
  • белия дом-
  • келиан конуей-
  • доналд тръмп

Съветничка на Тръмп беше заснета в непринудена поза на диван в Овалния кабинет

С вдигнати крака в Белия дом - 1
Снимка: БТА/АР

Снимки на съветничка на Доналд Тръмп в непринудена поза на диван в Овалния кабинет на Белия дом породи полемика в социалните мрежи, предаде ДПА.

На снимките, направени от фотограф на Франс прес, Келиан Конуей е седнала върху краката си на дивана, без да си свали обувките. През това време президентът позира за официална снимка с директори на училища и университети, в които по традиция преобладават цветнокожите.

В даден момент Конуей е със събрани крака върху дивана и държи в скута си мобилен телефон. На друга снимка тя седи с леко разтворени колене и се взира в телефона си, а на трета снимка се накланя на дивана, за да заснеме президента и гостите му с мобилния си телефон.

В Туитър мнозина се възмутиха от непринуденото поведение на съветничката на Тръмп и от това, че тя не показва уважение към мястото, където се намира, нито към президента.

Според студент от Йейлския университет поведението на съветничката се вписва в липсата на респект, която проявяват мнозина от екипа на Тръмп. Други коментират, че поведението на Конуей е израз на пълно неуважение към най-престижните афроамерикански преподаватели, които са били по това време в Белия дом.

Конуей вече бе разкритикувана остро, когато в интервю призова да се купуват продуктите от модната линия на Иванка Тръмп. Тя измисли и понятието "алтернативни факти" и допусна голяма грешка, когато в началото на февруари говори за клане в американски град, каквото изобщо не е имало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уле

    8 1 Отговор
    Но тя не е сторила нищо лошо? даже вашият учител Йисус Христос е казал: Станете като децата! Е, дамата е точно като децата - седи си на дивана и си играе с телефона. нима е нещо неприлично и лошо? отначало помислих, че са я сварили с вдигнати крака да правят сек с някойс лужител там, по заглавието. И се изкисках, като я видях с телефона. нищо и няма на мацката - може да и се обясняват в любов в този момент. Няма лошо.
  • 2 венци

    5 2 Отговор
    Най-престижните афроамерикански преподаватели???Аз виждам само дебели,тлъсти негри!!!
  • 3 аууу

    8 3 Отговор
    "...пълно неуважение към най-престижните афроамерикански преподаватели,"
    Как може белокожата да не отдава нужния респект, веднага линч и да се овиси от полилея !
  • 4 onq s konq

    3 7 Отговор
    Е за тва искат да го свалят тоя Тръмп-ЗАЩОТО Е ТИПИЧЕН НЕПРЕДСКАЗУЕМ КАУБОЙ!Не че има идеални хора,но къде е ПРИНЦИПНО" аристократизма и етикета на Европа,къде е тоя рижав селяндур,направил пачка чрез безскруполни битки със зъби ,лакти и удари под пояса.Затова и е казано-ПО ОБКРЪЖЕНИЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
  • 5 Патето Яки

    2 0 Отговор
    Коги ги е вдигнала не се види.