Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 16:25 1 456 8

Буш: Да унищожим Ислямска държава

  • джордж буш-
  • ислямска държава-
  • сащ

Той смята, че групировката може да бъде победена

Бившият президент на САЩ Джордж Буш призова американската администрация да унищожи групировката Ислямска държава, съобщи Fox News,

“И двамата ми наследници в лицето на Барак Обама и Доналд Тръмп заявяваха, че ще унищожат Ислямска държава. Аз казвам да отидем и да го направим. Те могат да бъдат унищожени.

Смятам, че е важно хората да знаят, че могат да разчитат на нас. Не просто правителствата, а и хората на терен. Когато ние изтеглихме войските си от Ирак, разчистихме пътя за ДАЕШ. Това са шайка бандити.

Много хора ми казват, че им харесва да гледат как малките момичета вече могат да ходят на училище в Афганистан“, заяви Буш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ТОТАЛНО

    15 2 Отговор
    Егати и лицемерите...тези които създадоха ИД сега призовават за унищожението и....-цирк. А нещо тоя да каже за Талибаните..или за Ал-Кайда....а за Мюсолмански Братя-все тяхни създания...
  • 2 Уле

    2 6 Отговор
    Чичо Буш е истински воин. Спокойно може да разпердушини не само Ислямска държава, ами и светите божи архангели на пух ип рах ако е главнокомандуващ. но е прав за терористите. колкото и да се опляват подкрепата на САЩ за разни правителства из Афганистан и другаде, след изтеглянето на военните мчасти на НАТО, активизирането на джихадистките групировки е очевидно нарастнало. Аз лично не си падам по войната, просто анализ. За съжаление е прав. Чичо Тръмп може да го стори като Президент. но без коалиционно партньорство на много страни трудно ще се спре този вид тероризъм - той използува религиозни догми, но въпреки противоречията сии с тях бива приеман от немислещи маниаци. такъв зомбли тероризъм подплатен с пари не се спира лесно. Нито за кратко време.
  • 3 Нали сам обяви: Мишън акомплишед!

    4 0 Отговор
    Ког казва истината?
  • 4 MITKO KULTURISTA

    5 0 Отговор
    "You are a donkey mr. Danger!
  • 5 Петър Папазов

    7 0 Отговор
    Ми мали вие я създадохте Ислямска държава! Нали САЩ съсипа арабския свят за да му налага американски ценности! Износ на революция се наричаше това по времето на Бронщайн-Троцки. На Америка и трябва война! И когато Буш ви говори за мир гответе се за война!
  • 6 Kcaniba

    8 0 Отговор
    Първо създаваме демонът, култивираме, обучаваме!!
    Разрушаваме държави, общества, народи!!
    Убиваме милиони!!
    След това - увищожаваме го!! Какво геройство!! Какви демократични ценности!!
  • 7 РУМЕН

    5 0 Отговор
    РЕПТИЛ МРЪСЕН!
  • 8 Maria

    1 0 Отговор
    VINOVNI STE DLAJNI STE VIE J SAZDADOHTE.ASEGA NE GI ISKATE