Last news in Fakti

1 Март, 2017 07:07 1 143 10

Протести в Македония

  • македония-
  • правителство-
  • протести

Опасения за новото правителство в страната

Хиляди души излязоха на протест в Скопие, съобщи "Balkna Insigh".

Te протестираха срещу очертаващо се ново правителство между социалдемократите и албанските партии. Има опасения за условията от споразумението, което е било сключено и правата, които биха могли да получат албанците в страната.

По време на протестите в Скопие нападнати са били двама журналисти.

Имаше протести в още няколко града в страната. Очаква се те да продължат и тази нощ. Лидерът на социалдемократите Зоран Заев трябва да получи мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михж

    7 3 Отговор
    А такаа-като не щеш да си бълга рин сега ще станеш резак
  • 2 кирил

    6 2 Отговор
    на протестите излизат чиновници и държавни служители назначени по партийна линия от страх че ще бъдат уволнени от новото правителство.има цели семейни кланове уредени с държавна работа. много от тях даже не ходят и на работа и само получават заплати.
  • 3 мсимов

    5 5 Отговор
    държавната служба е най тарикатската и предпочитана работа в скопие.тези длъжности са само за македонци. ако отидете в закусвалня,сервиз,магазин,сергия,ще срещнете албанци.те са тези които работят и плащат данъците и заплатите на македонските чиновници. отделно,всяко авторитарно и корумпирано правителство когато губи власт разиграва националистическа и етническа карта
  • 4 чакалня

    3 2 Отговор
    Идва време, когато България трябва да реши за Македония. Ясно е че големите ще свършат тая работа, въпроса е по малко да прецакат България.
  • 5 све

    2 2 Отговор
    за разлика от нас са живи и с достойнство.
    Построиха магистрали и огради с 700% кражба, унищожиха и ограбиха КТБ, вкарват ни в конфиктите около нас, унищожиха индустрия,земеделие,енергетиката, откраднаха ни злато, води и всичко...., подариха БТК, БАЛКАН, 3млд от държ.дълг...................
    ОЩЕ СПИМ И СЕ ПРАВИМ НА УМНИ

    Коментиран от #6

  • 6 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "све":

    ти в македония бил ли си бе?там е 86 постоянна .мизерия ,безработица и празен бабаитлък,докато албанците им превземат всичко.тва е наи-тъпото племе на земята и лошото е че произлиза от нас!

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    коментар №3 го писа ти, нали? Я кажи ти кога си ходил в Макединия за последно? Аз бях послдено миналата пролет, тая пак мисля да отида.

    Не че не се краде яко от строителството, дето се вихри, но все пак цялата държава прави впечатление за подредена и чиста, няма я разрухата и мизерията, която може да се види из България. Освен това, македонците си стоят там, не емигрират в чужбина, работят каквото има без да се оплакват и всичките им градчета са пълни с млади хора.

    тия глупости, че са мързеливи и албанците им плащали заплатите, са пълни лъжи!

    Коментиран от #9, #10

  • 8 ЪРП

    4 0 Отговор
    ТЕЗИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, КОГА ЛИ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ И ПРИЗНАЯТ ,ЧЕ СА ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ??????????????????
  • 9 antimediator

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    Що се опитваш да ни лъжеш?!
    Нали конктактувам с македонци и всичките казват противното на това което се опитваш да ни внушиш!
    И като ходи там не видя ли ,че живота е спрял преди 20-30 години ?!
  • 10 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    колко пъти да ти пиша че не пиша от други никове за разлика от теб!квото има да го казвам го казвам.македония била подредена?къде видя подреденост?скопие е като една огромна циганска махала.строят паметници и тва е.няма ново строителство никаде,бедни са като църковни мишки и само се хвалят,въпреки че са наи-незначителни като постижения в квото се сетиш на балканите,дори косово са по-добре от тях,поне косоварите имат силно джудо при жените ,онези и тва нямат,ни спорт ни култура,ни промишленост ,само се хвалят и ежат,а са мишки убити та няма накъде.идват в софия и гледат като индянци със смешните си прически.по тва може да ги различиш видиш ли мъж със смешна прическа в софия ,вероятноста да е македонец е огромна.иначе не е вярно че стоят в македония,напротив бягат при първа възможност ,не случаино взеха толкова български паспорти .големи им са селата щото там не е имало национализация през соца и всеки има имот ,те и така отселяват самоизхранваики се .за 25 години македонците вървят само назад,за сравнение 1990 година когато ти не си ходил ,аз съм те бяха в пъти по-добре от нас,но национализма им и антибългаризма им разказаха играта.македонците имат второ име и то е антибългари.идеологията македонизъм означава точно тва ,заради еничерската си същност,та няма смисъл да ми обясняваш кви са знам ги много добре.
Новини по държави: