625 8

Канадската полиция на крак! Заплашиха мюсюлмански студенти

Четири хиляди студенти бяха евакуирани

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Близо 4000 студенти от университета „Конкордия“ в Монреал бяха евакуирани заради заплаха, отправена към мюсюлманите, учещи там.

Бомбена заплаха е принудила властите да евакуират кампуса на престижния канадски университет, посочват местните медии.

В електронно писмо до висшето учебно заведение група, наричаща себе си „Съвет на консервативните канадски граждани“, директно е заплашила мюсюлманските студенти.

„Докато „Конкордия“ не спре с религиозните активности в кампуса, ние ще предприемаме действия, показващи колко далеч сме готови да стигнем“, са написали от групата. Те посочват, че сега – когато Доналд Тръмп е президент на Щатите – „няма да толерират тяхното поведение“.

Говорител на полицията в Монреал разкри, че университетът е бил претърсен за взривни вещества. Бомба не е открита.

Ръководството на „Конкордия“ обяви, че е шокирано и изненадано от случилото се. В университета учат студенти от 150 страни и от различни религии.

Канада


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 09:36  02.03.17
  Браво Канада бой по чалмите
 • Хасан
  Отговор
  2 11:50  02.03.17
  Фашистка нацистка измет
 • ддд
  Отговор
  3 12:17  02.03.17
  за тяхно добро е да ги екстрадират в мисюлмански държави и на мен ще ми е тегаво там където не ядът свинско не празнуват велик ден ,коледа инова година 2018 де според корана сме 1386:) рвдно е да ме пратят в христианска държава да ми е спокоино за тяхно добро е да ги пратим по местата им
 • Димитър
  Отговор
  4 13:12  02.03.17
  Няма само мюсюлманите да са фашисти . Каквото повикало , такова се обадило. Мръсни мюсюлмански фашисти

 • Нафарфорий
  Отговор
  5 17:49  02.03.17
  Хасане, и тука ша има такива геройства не се притеснявай, няма да те пропуснем!
 • Това го очаквах
  Отговор
  6 19:57  02.03.17
  Кебекарите не понасят чужденци дори и християни ,та камо ли мюсюлмани. Аз лично очаквах това от тях. Трюдо си позволи да приеме мюсюлмани , без да пита народа си . Може да си иде и преждевременно. И Европа е същата - това не е либерализъм , а ПРОСТОТИЯ И ЛИПСА НА ДАЛНОВИДНОСТ. При нас е същото ,че и по-зле. Забелязахте ли ,колко турски болници имаме вече ? А знаете ли ,колко туркини учат за мед.сестри тука ? А ваксините на продажника Москов - и те от Турция. А двете турски партии ? Явно това е политика на Турция- да превземе здравеопазването ни на място. И да ни трови спокойно . СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

  Коментиран от #7

 • незнайко
  Отговор
  7 10:26  03.03.17

  До коментар #6 от "Това го очаквах":

  Има много истина в това което сте написал. И аз да добавя, защо мюсюлманите в БЪЛГАРИЯ, намат проблеми с репродукцията си както много българи ? Всичко започва от родилните отделения и техния медицински персонал !
 • еее
  Отговор
  8 17:55  03.03.17
  започва войната на религии,така става когато изкуствено се смесват местните и пришелци които се налагат своите шириатски правила, тогава идва бой и насилие...какво ли ни чака..един Господ знае;По добре тези талибани да се върнат сами..докато има време...

Напиши коментар:


Публикувай