3 Март, 2017 02:44 1 202 7

Политолог: И коза ще победи Льо Пен

  • марин льо пен-
  • политолог-
  • коза-
  • избори-
  • балотаж-
  • франция-
  • президент-
  • еманюел макрон

Тома Гьонол е категоричен, че Марин льо Пен няма шанс на президентските избори във Франция

Политолог: И коза ще победи Льо Пен - 1
Снимка: БТА/АР

Политологът Тома Гьонол е убеден, че крайнодесният лидер на Националния фронт - Марин льо Пен, няма шансове на балотажа на президентските избори във Франция през април. Това заяви той в интервю пред американската "Си Ен Би Си" в Париж.

"Искам да бъда максимално ясен за чужденците и по-конкретно за инвеститорите - коза. Дори и коза ще победи на втори тур Марин льо Пен", категоричен бе анализаторът.

Гьонол поясни, че много французи са "алергични" към крайнодесните и ще се съюзят на евентуален балотаж, за да направят така, че Льо Пен да не стане държавен глава.

Първият тур се очаква да бъде спечелен от лидера на Националния фронт с около 27% от гласовете, но проучванията сочат, че след това тя ще отстъпи на центриста Еманюел Макрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    5 2 Отговор
    Тя пък да вземе да спечели, тоя л. нар тогава ще види кон боб яде ли.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 кроко

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Баба льо Пена няма как да спечели Медиаторе даже и тя добре го знае , просто старта хитра лисица с помоща на изборите ще прибере в джоба си малко руски пари.
  • 3 antimediator

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Тя е толкова умна и добра колкото Волен.И двамата си приличат, включително и че обичат рублите!
  • 4 Жалки сте

    0 1 Отговор
    Абе ...всички обичали рублите ?!?!? А долари никой не обича а?!?! Каквато и новина или анализ да има тук все Путин ви е виновен.Гледайте нашето собствено канче на не руското,американското или което и да е.
    А колкото до французойката,а ако наистина спечели? Те анализаторите казваха,че и Килъли ще спечели ама друго стана. Така,че времето ще покаже.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Дан

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жалки сте":

    Подкрепям,вижте и прочетете!
    Публикувано във факти.бг: Абе ...всички обичали рублите ?!?!? А долари никой не обича а?!?!Каквато и новина или анализ да има тук все Путин ви е виновен.Гледайте нашето собствено канче на не руското,американското или което и да е.
    А колкото до французойката,а ако наистина спечели? Те анализаторите казваха,че и Килъли ще спечели ама друго стана. Така,че времето ще покаже.
  • 6 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жалки сте":

    Ти наистина ли си толкова наивен и мислиш , че руснаците плащат на баба льо Пена с дървени рубли? Няма такива филми , оперира се само с твърда валута!
  • 7 Мари е прекалено своенравна и самостояте

    0 0 Отговор
    А такава на ЧИЧО не му е нужна! Лакей неможе да се държи своенравно! Лакей трябва да си държи главата - наведена надоло и държи послушно! И Мари и Фион свирят партитури от френски композитор а не от чичо, поради което чичо ще ги отстрани от оркестъра! Нима не бе тъй и с Оланд и Доменик Строс Кан? Пудела Оланд Душко-послушко, пееше всичко по чичово композиране а Кан заяви че песента му ще е френска. Чичо бързичко го корегира и фокуса му той фиксира - Доминик ти си сексуален палавник голям и за президент на Франция аз не ще и шанс да ти дам! И воала - хотел, мургава, прислуга, по незнам каква си слука сменила неохотно маслото на секретаря на международният валутен фонд тогава мосю Кан. И той падна от коня. А Клинто с пицата в овалния -заставиха да бомби Югославия! Та политиката господа не е лъжица за всяка уста. Чичо някога, тъй на маса, между свои, обичаше да казва : " абе този -някой си е Кучи син но той е Наш Кучи син, зату за него Може"! Те затуй Мари, Фион а във Австрия и Холандия и там ще има чичови и не чичови синове. Ценности!
Новини по държави: