Last news in Fakti

3 Март, 2017 14:32 758 0

Пенс се е издънил по примера на Хилари

  • майк пенс-
  • имейл-
  • сащ

Той използвал личен имейл за служебни цели

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс е използвал личния си имейл за служебни дела по време на мандата си като губернатор на Индиана, съобщи The Indianapolis Star .

Чрез имейла си той е обсъждал поверителни въпроси и проблеми с вътрешната сигурност. Вече се появяват информации, че въпросният имейл е бил цел на хакерски атаки. Това може да е довело до теч на информация.

Подобен скандал избухна през миналата година с Хилари Клинтън. Тогава тя беше разследвана по обвинения, че е използвала личния си имейл за служебни дела като държавен секретар на САЩ. Пенс беше един от основните й критици. Това се превърна в основна нейна слабост по време на предизборната кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА