1 499 4

Защо плаче бюстът на Николай II в Крим? (ВИДЕО)

Защо плаче бюстът на Николай II в Крим? (ВИДЕО)
Венцислав Михайлов

Поставеният в Симферопол бюст на руския император Николай II e започнал да рони сълзи.

Това заяви в ефира на телевизия "Царьград" Наталия Поклонская, бившт главен прокурор на анексирания Крим и сегашен депутат от "Единая Россия" в Държавната Дума. Бюстът на Николай II е поставен в двора на прокуратурата в града.

Анализатори припомнят, че Наталия Поиклонская от година и нещо насам е превъртяла по последния руски император.

През май 2016 г. Поклонская например се появи с портрет на Николай II на шествието на "Безсмъртния полк" в Москва - в памет на загиналите през Втората световна война. Последният руски император е разстрелян с цялото си домочадие през 1918 г. от болшевиките, които тачени и до днес с кървавата си революция и съветското си дело от широките маси в Русия.

Нека да припомним коя е Наталия Поклонская. Тя е бивш служител на украинската прокуратура. Работила е като старши прокурор в досъдебното разследване към Главната прокуратура в Киев. След Майдана в края на февруари 2014 тя избяга в Симферопол и малко по-късно започна работа за новата руска администрация на анексирания Крим. Две години по-късно дезертира и от любимия си уж Крим, за да стане депутат в Москва.

Поклонская гостува в "Царьград" - консервативно-православният канал на олигарха Константин Малофеев, който има интереси и в България покрай Цветан Василев и НУРТС.

От януари председател на надзорния съвет на "Царьград" е небеизвестният ген. Леонид Решетников.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • другарки и другари
  Отговор
  1 11:46  04.03.17
  Тая няма да пее дълго в хора! Русия има само един император,фюрер и цар- Путлер! И разни такива кифли като тая ,които не са ориентирани правилно в обстановката ,бързо ще бъдат изритани!!!
 • начо
  Отговор
  2 11:56  04.03.17
  кримрашистите изперкват
 • гост
  Отговор
  3 14:10  04.03.17
  Прилича ми на безпардонно ку.ве, готова на всичко за кариера, власт и пари.
 • mediator37
  Отговор
  4 08:32  07.03.17
  Не се отваря видеото.

Напиши коментар:


Публикувай