Last news in Fakti

4 Март, 2017 15:24 877 8

Борис Джонсън ще посети Москва

  • борис джонсън-
  • посети-
  • москва

Той ще разговаря с руския външен министър Сергей Лавров

Британският външен министър Борис Джонсън ще посети Москва през следващата седмица, съобщи ТАСС.

Той е планирал разговори с външния министър на Русия Сергей Лавров. Преговорите ще се съсредоточат над относно двустранните отношения между двете държави.

Очаква се да бъдат обсъдени актуални теми като кризите в Сирия и Украйна.

Борис Джонсън е един от най-големите критици на политиката на руския президент Владимир Путин. Според източници от британското външно министерство неговата идея за политиката с Русия е на принципа „сътрудничи си с тях, но се пази“. Той ще се придържа към същия принцип по време на посещението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капиталист

    4 2 Отговор
    Айде..... и тоя се пенеше против Русия,а сега отива да подмазва в Москва.След като стана министьр,обьрна палачинката...Е как искате да ви уважаваме???

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Капиталист":

    Не плямпай след като не си в играта ! Руснаците са го поканили на гости Борката , правят му четки за да каже някой добра дума за тях , та да им свалят санкциите , ся Борката ще отщипе от глупавите русняци някоя друга пара и ще ги фърли на върбата. Просто на простите казмури не им идва на акъла . че единствено американския конгрес може да им прости санкциите. Нито Трамп . нито дъртата льо Пена нито пък Борко Зелето не може да ги премахне тез пусти санкции , дет така пречат на русняците.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 лошият Щирлиц

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Значи ако вярваме на западните си "приятели", че Путин управлява със сталински методи, само че в друго време, то тогава по сталинската логика, по отношение на санкциите би трябвало той да ликвидира източника на проблемите(създателите и поддръжниците на санкциите, тоест САЩ)като се ръководи от принципа "има човек - има проблем, няма човек - няма проблем". Проследихте ли ми мисълта в перспектива, или на козяшките надничари им е трудничко.
  • 4 кроко

    3 1 Отговор
    А бре Щунчо , къв Сталин те гони теб бре ? Ти още и за Ленин си спомнИ и за Киров.
  • 5 кроко

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Абе, сссъсел, нали бяха фалирали руснаците, от де пари да му дадат на бокрката? И нали Путин дърпа конците в САЩ, що тогава да плаща на борката, вместо да нареди на конгреса какво и как да гласува?

    Коментиран от #6

  • 6 кроко

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    А бре сссъско , първо никога и никъде не съм говорил , че руснаците са фалирали , само намеквам че тез глупендери казмурите наляво и надясно раздават пари на други , същите като тях глупаци с надеждата да им помогнат за премахването на санкциите , които уж не им пречели. На много приятели на твоя Путин им увиснаха огромни пари в американските банки заради тез проклети санкции , дето не им пречат и сега те не знаят как да си ги вземат и няма да си ги вземат вече никога , умря Марко и отиде коня у ряката. Разбра ли сега Кунчо ?

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    Как ще не знаят, бе сссъсел, нали ревеш че руските хакери всичко.могат и са виновни за всичко?? Що тогава да не си вземат парите от банките, ако са им проблем? И я дай пример на кой са му увиснали парите, че и ти като трола деси стоян само дрънкаш лъжи и голи приказки.

    Коментиран от #8

  • 8 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    На бре сссъско чети https://versia.ru/udastsya-li-vernut-iz-ssha-cennosti-na-100-milliardov-dollarov
Новини по държави: