2 315 3

Кола помете двама ездачи на Острова (ВИДЕО)

Конете са били прегледани от ветеринар

Стефанаки Йоанис

Островът е шок след като в социалните медии изтече видео как кола с висока скорост удря двама ездачи. Това съобщава сайтът Кембридж нюз.

От полицията съобщиха, че виновник е шофьорът, който се е движел в грешното платно за движение. Инцидентът е станал в петък малко преди обяд.

Ударените коне и ездачи е трябвало да участват в снимането на филм. Ветеринари са оказали първа помощ. Ездачите са добре.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гад
  Отговор
  1 01:10  05.03.17
  И тоя от колата така и не излезе да види какво е направил и дали има нужда някой от помощ... дори накрая бавничко се изнесе - тръгна си - избега... голяма гад дано да го съдят по бързата процедура там!
 • гост
  Отговор
  2 16:58  05.03.17
  Хондата се движеше в правилното платно, но изпусна завоя и излезе много навън. По-интересното е, че гумите на колата не се завиват достатъчно, а леко са навити. Дори когато удара е неизбежен пак не навива волана, а продължава право в коня. Спокойно можеше и да завие на ляво в отбивката като видя, че сериозно изпуска траекторията. Щом дори не слезе, няма какво повече да се коментира.
 • гостенче
  Отговор
  3 11:55  07.03.17
  Вероятно е била жена и се е паникьосала като е усетила че изпуска завоя и само е затворила очи. И не е слязла защото още е била в потрес и вцепенена. Ама тия двамата с тези кончета чвно въобще не им прави впечатление, че се намират в завой без видимост и то на средата на платното. Друг е въпроса, че автъомобила наистина е в ГРЕШНОТО платно, тъй като движението там е ОБРАТНО на нашето! нали така "гост" ??? :)

Напиши коментар:


Публикувай