Last news in Fakti

6 Март, 2017 07:31 6 914 105

Германия се ядоса на Ердоган

  • германия-
  • турция-
  • ядоса-
  • нацисти-
  • реджеп ердоган-
  • кампания-
  • напрежение

Турският президент си навлече гнева на германските власти заради сравнение с нацистите

Германия се ядоса на Ердоган - 1
Снимка: БТА/ AP

Германските власти остро разкритикуваха думите на турския президент Реджеп Ердоган за нацистки практики в страната заради забраната за провеждане на политическа агитация за референдума.

Държавният глава на южната ни съседка направи препратка към миналото, след като на неговата партия й бе отказано да провежда кампания в Германия. След седмици в Турция ще се проведе референдумът за конституционните промени.

Германският министър на правосъдието Хайко Маас определи думите на Реджеп Ердоган като неразбираеми, подли и неприемливи, предаде „Дойче Веле“.

Председателят на Християндемократическият съюз в Бундестага Фолкер Каудер също заяви, че думите на президента са неприемливи.

Генералният секретар на Християнсоциалния съюз Андреас Шойер каза, че „деспотът от Босфора“ си е позволил скандално сравнение.

През последните месеци се влошиха дипломатическите отношения между Германия и Турция. В средата на месец февруари германски журналист бе арестуван от турските власти по обвинение в терористична пропаганда.

В няколко германски града бяха организирани протести срещу задържането на представителя на четвъртата власт в Турция, където след опита за военен преврат започнаха масови чистки на всички нива в държавата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    24 12 Отговор
    Ердо феса да не дразни много Анчето Меркелова , оти тя бързо ке му покаже къде зимуват раците!!
  • 2 Гадна резба

    26 9 Отговор
    Мор на неграмотните амуджи.
  • 3 Хасан

    14 42 Отговор
    Браво на Ердоган.. Строява ги поред.. Меркел си мисли че Турция е България и може да назначава немски цар или да заповядва като на Бойко.
  • 4 Диди

    24 4 Отговор
    Предлагам,германци да направят мирна демонстрация за демокрация на Таксим Плац в Истанбул.От такова държание на Ердоган и неговите лакаи,общността вижда от сега агресивността и нахалството им.ЕС трябва да забрани на Ердоган да прави своите агитации за диктатурата си в страните членки. Ердоган каза,че ако иска ще дойде в Германия,за да прави агитацията за политиката си и ако му забранят,щял да прави размирици.Този е човек има психични отклонения...да им е честито на турците.
  • 5 Хасан

    6 30 Отговор
    Диди,български политици правят агитация в Бурса, Лондон, Канада, САЩ,,Германия за избирането на български президент.. Защо турски да не правят агитация в Германия.. Това е демокрация.. Това са човешки права.. И те правят агитация сред граждани от турски произход.. Български

    Коментиран от #13

  • 6 Диди

    22 5 Отговор
    Защото политиката на Ердоган е ДИКТАТУРА,а не демокрация.Хасане,как намираш заплашванията му?
  • 7 BILL

    17 4 Отговор
    Германия се ядоса, и организира г*е*й парад за успокоение.
  • 8 Хасан

    7 23 Отговор
    Диктатура??? Там няма ли политически партии?! Или избори? И какво лошо има в това човека да защитава интересите на своята държава а не на Германия и Ссщ

    Коментиран от #63

  • 9 Диди

    19 3 Отговор
    Хасане,Ердоган иска властта само за себе си.Това е диктатура.Какво мислиш за заплашванията му???
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хасан

    5 17 Отговор
    Да пуска емигрантите?? Или да дойде в Германия?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Варна

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Кой Български политик ходи да прави агитация в Бурса?
    Ако визираш някой от ДОСТ и ДПС, то те не са Български политици.
    Това са турски, етнически партии забранени от конституцията. Хумнетата в парламента не въвеждат критерии за това какво е етническа партия. Той е колечствен показател. Над 50% м...ли означава партия на м....лите.
    НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ! - АЗ МРАЗЯ ТУРЦИТЕ!
    ВЪПРОСЪТ БЕШЕ РИТОРИЧЕН!

    Коментиран от #85

  • 14 Диди

    14 2 Отговор
    Хасане,според теб Ердоган е прав като заплашва и обижда една държава.Как мислиш,какво ще стане ако той изпрати бежанците към Европа?Какво ще стане тогава с Турция???
  • 15 Хасан

    6 18 Отговор
    Турците на твоята омраза отговарят с обич и любов по казината и клубовете на Варна!!

    Коментиран от #102

  • 16 Хасан

    7 19 Отговор
    С Германия Турция са съюзници още от Вилхелм.. Проблема не е в Германия а в сегашното и ръководство.. -Те дават убежище и подкрепа на терористи от Фето и ПКк.. Не може по улиците на Германия да се развиват фотографии на на ПКК атентатори които са убили цивилни и полицаи в Турция
  • 17 Диди

    6 4 Отговор
    Хасане,защо не отговаряш на въпросът ми?

    Коментиран от #23

  • 18 Киро

    16 2 Отговор
    Хасан не е турчин, а е провокатор.

    Ако му задам няколко по специфични въпроса за Турция и няма да отговори!

    На всеки му е ясно, че "хасан" плещи глупости и клишета. Той е пръв под всяка тема, свързана с Турция и Ердоган, пише по цял ден, ясно е, че не работи друго и какъв е!

    Чудя се само кой има сметка да провокира на тая тема?!
  • 19 Хасан

    5 16 Отговор
    Що да съм провокатор.. Пиша по теми които ме вълнуват.. Нямам мнение по това как се прави овален или анален секс в статиите на това момиче дето пише..
  • 20 Хасан

    11 7 Отговор
    Бежанците трябваше да си останат в самата Сирия.. И там да се окаже хуманитарна помощ -един казан ориз с овнешко е много по икономично от 500-600 евро на калпак

    Коментиран от #21

  • 21 ключаря

    17 7 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    Чалма, нали на връх националния ни празник няколко списващи ти препоръчахме да си намериш турски сайт, където на омразния за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД турски език да си лаеш, колкото искаш?
  • 22 Диди

    14 2 Отговор
    Хасане,Ердоган изнудва Европа,че ще пусне бежанците.Прави това заради своите лични интереси,а не за турският народ.Още веднъж питам...Какво ще стане с Турция,ако този психопат пусне бежанците към Европа???

    Коментиран от #24

  • 23 ключаря

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "Диди":

    Диди, аз ти слагам големи плюсчета, коте!
  • 24 ключаря

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Диди":

    Това минусче, твое ли е Дитке-Бандитке?
  • 25 Хасан

    7 12 Отговор
    Не знам, Диди. Ама Турция приюти 3,5 милиона бежанци.. Браво все пак

    Коментиран от #26

  • 26 ключаря

    12 6 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан":

    Ей, нагли си бяхте, нагли си оставате.Ама какво се чудя - опитът показва, че сте като всички останали от Анадола - не подлежите на интеграция!
  • 27 Българин

    14 1 Отговор
    Не бях расист,но вече ми писна от турци,сирийци ,цигани и др.Гледам има китайци ,индийци навсякъде по света но не съм чул(поне Аз )да налагат техният начин на живот,религия и прочие.Само мюсюлманите искат където идат да са център на вниманието и всички да живеят като тях.И си мисля ,че циганите не са произлязли от индия, а са от анадола.Турци и цигани едни и същи са само искат ли искат и неспират да са центърат на света.

    Коментиран от #32

  • 28 Диди

    3 2 Отговор
    Ключарю,не съм ти писала минуси.
  • 29 ЧУКЧА

    11 4 Отговор
    Ердоган нарича СЪВРЕМЕННА Германия нацистка - един строй, чиято най-лоша черта и проявление е геноцида. Но той забравя, че Турция е формален правоприемник на една държава, чиито управници и народ са извършвали вековен геноцид над България, Армения и много други християнски държави. Трябва да има регионално обединение и да се постави въпроса пред ООН и др. световни организации от всички народи, страдали от политиката на ислямското завоевание и репресии. Ислямски фашизъм е точният термин, който все по-често се проявява напоследък и за него са присъщи всички грехове на нацистите+ един куп други. Някои турски политици се гордеят с това наследство и търсят дори начин за реставрация на подобно Турско влияние. Защото исляма е единствената религия, която има проблеми с други религии. Турция трябва да бъде осъдена за вековните зверства, които е упражнявала над народите в региона и средиземноморието.
  • 30 Диди

    7 5 Отговор
    Хасане,това,че Турция приюти 3 милиона бежанци,никой не е оспорвал или казвал лошо,напротив.Но турците допускат един деспот да разруши всичко това,което постигнаха досега.Сега този диктатар заплашва и изнудва,иронично се изказват за демокрацията в Германия.А знаеш ли,че ЕС в течение на времето от 2014 до 2020година дава 1,5 млрд.евро на Турция ,с цел защита правата на турският народ?За какво право на мнение може да се говори в момента в Турция? Моля към колегите,не обиждайте Хасан,всеки има право да сподели мислите си,колкото и да са различни.
  • 31 Боби

    9 4 Отговор
    Ми много просто бе хора трябва Меркел да върне всички турци в Турция и ето му отговор на резняка да аи се оправия тои с тях да им наложи забрана и помощи и т.н.
    :)
  • 32 ключаря

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Сега ще ти кажа една истина неизвестни ми списвачо.
    До петнадесетата си годишнина не можех да направя видима и всякаква друга разлика/ включително и интелектуално отношение/ между български турчин и .... циганин.
    И години по късно постоянно съм си задавал въпроса - защо, бе?Хайде при комунизма се оправдават, че били дискриминирани, което се оказа пълна ЛЪЖА - те са получавали такива преференции, финансови и политически, че сега тези на социални помощи в Германия могат само да цъкат с език.Само един пример - влизане в учебно заведение/висше/ без изпит, предимство пред българче за прием в средно специано уч. заведение - напр. електротехникум, жилище на занижени /около 10-12 пъти / цени и т.н.Ама сега защо пак разликата е видима, независимо чалмата дали живее в България или Германия да речем?
    Погледни само вида на завръщащи се турци, които са родени и живели само в Германия, спрели на крайпътно заведение на път за родината-майка.Можеш да повърнеш - изсулен анцунг, плещещ на немски с характерното хъркане и цъцкане, плюене, храчене, крещене, и най-накрая ... миризмата, носеща се от него и автомобилът им.И когато на чист немски/без диалект/ мой приятел го попита къде е раждан и живял, гордо си извади неския паспорт - Хамбург.
    Та защо няма разлика, нали са родени та, в Германия?Нали са родени тук в България?
  • 33 Хасан

    4 10 Отговор
    Казвам ви в основата на западната култура е алчността.. "Ако имаш две ризи , дай едната на ближния си "се превърна в това. Ако имаш две ризи вземи още една от ближния си.. Запада не го интересува демокрация в Либия, а петрола на Либия..За Запада Путин е диктатор защото не дава безплатно богатствата на Сибир..
  • 34 ключаря

    5 0 Отговор
    Ейййй...!Светлина в тунела Дидке!
    Спирам, до края на деня няма да направя нито един ключ!
    С изключение на теб разбира се.
    Ти ми отговори!
    Човешки!
    Без заплахи от пазвантина ти дори?
    Еха, наистина, малко му трябва на човека!
  • 35 Хасан

    3 8 Отговор
    Ключаря.. Англичаните са ужасени че ще има наплив на румънци и българи в Англия, но не са против турците.. Защо ли!?!! Забравяш че има класово общество.. По бедните и необразованите пътуват с кола и анцузи, а по образованите със самолет.. Твоя приятел май е от първите

    Коментиран от #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ключаря

    9 6 Отговор
    Абе, чалма, спри да пишеш, че ме разсейваш!
    Изчезни от сайта!
  • 38 Morgoth

    4 1 Отговор
    Светът започва да става все по-интересно място ... а да живееш в интересни времена хич не е интересно.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 туркия ке педне

    8 5 Отговор
    Колко милиона турци ядат хляб от Германия? Това е благодарността на тая манафска сган. На тия анадолски прашивници прошка никога. Нали режеп е велик защо работят за Германия?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЧУКЧА

    3 0 Отговор
    Хасане, Турция първо да си плати за гяволука и чак тогава да говори за отношения. Малко скромност се иска. Какво е това имперско самочувствие? Аз лично смятам, че Германия възползвайки се от водещата си позиция в ЕС прекалено много ВИ дава, с което предава всички останали членки. Турция злоупотребява с ключовата си роля в НАТО и това е видно за всички. Турция като държава не е нищо повече от тази си роля. Освен това случаят Крим е редно да бъде сравняван не само с Косово ( както е угодно за Руснаците), но и с Кипър. Кипър е по-близкият пример и ако западът смята да подходи принципно е редно да строи и собствените си редици. Колкото до ВАС(турското малцинство), смятам че партийното Ви представителство в парламента на Република България изобщо не отговаря на тежестта ви като малцинство и вие открито пренебрегвате всички останали (които не са никак малко) - цигани, арменци, руснаци, гърци и др.
  • 43 ключаря

    11 1 Отговор
    Ей, чалма, не се прави на разсеян! Ние си пътуваме в нашата родина, а вмирисания си пътуваше през България за да бие чело в Турция.
    И не ми е приятел, просто го попитахме, какъв е по народност, защото говореше на немски, а се държеше по турски - и се оказа, че е с родители турци, но роден в Хамбург, с държание и обноски на протоиндиец.
  • 44 ключаря

    6 2 Отговор
    Както и да е - няма да си развалям настроението с тебе - безподобна чалма.
    Важното е, че Дидка не ме мрази и днес се е измъкнала от пазвантина и ....!
  • 45 Хасан

    2 5 Отговор
    До чукча.. Нямам отношение към партиите в България.. И Кипър е друг въпрос.. Прочети повече по материала.. В случая турците са си прави..
  • 46 ЧУКЧА

    7 0 Отговор
    Кипър е друг въпрос само за Турция. Понеже само тя я признава, а всички останали не. Територияте е незаконно анексирана и макар заселена с етнически турци (както и Крим с Руснаци) към датата на анексирането ( спорно като процент) е в пряко противоречие с международните норми и границите (мирните такива) установени след двете световни войни. Турция е агресор и продължава да се държи като такъв (месейки се във вътрешните работи на съседни страни), а ти си чужд агент и смърдиш на това.
  • 47 ключаря

    6 1 Отговор
    Нещо ми липсва ибрахимчо - другата чалма ненагледна.
  • 48 Хасан

    0 7 Отговор
    Ти май си комунист. То при тях имаше таково.. Който каже нещо друго веднага агент.. Кипър не е анексиран към Турция!! А има Севернокипърска Република с парламент и управление.. И Турция е гарант по закон.. Как-то Англия и Гърция. Там няма англичани но има английска военна база
  • 49 georgi

    7 0 Отговор
    Циганина си е циганин и в Германия. А Турция горката нищо хубаво не я чака с този самонадеян фес.
  • 50 Хасан

    1 8 Отговор
    Докато в Крим имаме анексиране на територията на съседна държава.

    Коментиран от #52, #53

  • 51 Диди

    7 0 Отговор
    Турци живеещи в Германия,трудно се интегрират,някои от тях не знаят и езика живеейки от години в страната.Децата им,които са родени в Германия,възпитават ги на ислям и повече да ,,държат,,на Турция като родина.Аз също живея в Хамбург,но в сърцето съм си българка.А турци родени в Германия,са възпитана от техните родители така,както в Турция..Ердоган провокира където може и с това се показва пред турците като техният защитник,използа по такъв начин собственният си народ.
  • 52 наблюдател

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Глупости ръсиш.Турция няма право да е в Кипър по никой международен закон.
    Ако не спре оня Ердогрух да наглее ще му кръцнат империйката,която така и така е трябвало да е по малка.
    Кюрдите само чакат зелена светлина и ще хвърчат фесове.
  • 53 кроко

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Хасане, да си затваряш устата на тема турция и правата на турците в другите държави. С нищо не сте по-различни от запада - и запада като колонизатори са влачили ресурси от държавите, продавали роби и упражнявали геноцид, и турците сте го правили. И сега го правихте - дъщерята на ердоган не е ли печелила пари от лечение на джихадисти, сина му не е ли печелил от търговия с перола на ИДИЛ, не осъществявахте ли трафик на терорисит през границата със Сирия и Ирак?

    Кво ревеш че имало двойни стандарти и не можело да се бъркат в работите на турция, я виж тук какво пише:https://fakti.bg/bulgaria/227053-turcia-obeshta-privilegii-na-izselnicite-ako-glasuvat-za-dost

    от къде на къде турция ще казва за кого да се гласува в Българи, това си е намеса във вътрешните работи, така че каквото си е постлал ердоган да си го тегли. един ден и на него ще му хвръкне главата, а ти си затваряй устата.
  • 54 Хасан

    0 2 Отговор
    Ако не знаеш международното право аз какво съм ти виновен.. Това за Кипър.. Руснаците подкрепят Атака, Първанов.,Бсп и Дпс .. От там почват предизборния си митинг..Немците Герб.. САЩ подкрепят РБ.. И така нататък.. След изборите всички сядат на масата с баничката и някой им разпределя порции

    Коментиран от #56

  • 55 Хайко

    3 1 Отговор
    Турчорите пак станаха нахални.
    Скоро май ще я приключват тази държава.
    Ванга го е казала преди много години - Туркия ке падне.
  • 56 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Хасан":

    Да кажем че си прав за политическите партии в България, но когато някой иска да направи същото нешо в Турция, ти ревеш на умряло че не можело така, демокрация било, суверенна държава и т.н. А когато Туция се бърка в работите на България, Гърция или Германия, тогава може!!! Затова си затваряй устата, щото ревеш тенденциозно. Ходи си в анадола и си реви там колкото искаш.
  • 57 ЪРП

    4 0 Отговор
    НЯКОЙ ОБЪРНАЛ ЛИ Е СЪЩЕСТВЕНО ВНИМАНИЕ НА ФАКТА ,ЧЕ ЕРДОГАНЯ ИМА ВЕЧЕ И ПРАВИ РЕДОВНО ТИТИЧЕН ПОЗДРАВ С РЪКАТА,КАКЪВТО ПРАВЕШЕ И ХИТЛЕР КЪМ НАЦИСТИТЕ??????

    ПОЗДРАВА МУ Е ПОКАЗАН НА СНИМКАТА МУ С ВДИГНАТА РЪКА ЗА "ПОЗДРАВ" САМО ,ЧЕ СЪС СВИТ ПАЛЕЦ НАВЪТРЕ КЪМ ДЛАНТА!!!!!!!!!!

    НАПРАВО КОМЕНТАРА ОТ ТУК НА СЕТНЕ Е ИЗЛИШЕН............!!!!!!
  • 58 Хасан

    0 2 Отговор
    Кроко аз съм съгласен с теб, трябва да се меси и в Турция..В Турция също има много западни организации,фирми, дружества, Но Не с поддържане на терористични организации.. Тия терористи от кого взимат военно обучение.. Или оръжие и взривни вещества.. Като го кажат това на немци и на австрийци те реват

    Коментиран от #76

  • 59 Гого

    1 0 Отговор
    Лудият диктатор пак се прояви но както казват хората луд умора няма!
  • 60 ключаря

    5 0 Отговор
    Ето го на!
    Пак ревна за права!И то международни права!
    Все нещо ви липсват правата на вас чалмите.
    Веждичката Рашидов ви попита всичките вас, родени в БЪЛГАРИЯ от канала на БТВ в прав текст - "какво ви липсва, кое право ви е нарушено и то от всичките права и привилегии, които имате, защото той не се сеща от малък някое право да му е нарушено, че етническата ви партия се казва движение за права и свободи."
    На тебе Хасане, някое право нарушено ли ти е било, докато си живял в България?
  • 61 Хасан

    0 2 Отговор
    Аз не съм политик.. Политиците са хора обвързани.. Аз си обичам да бъда свободен.. Но тая партия е била създадена през 90 те. Имало е репресии и гонения, измъчвания, асимилации.. Танкове са прегазили пеленачета..

    Коментиран от #68

  • 62 ключаря

    3 1 Отговор
    Е гати, колко си нагла, чалма безподобна!
    Ти си професионалист.
    Ти си платен, личи си.Прави се на по-прост!
    Ще те уволнят иначе, извинявай - няма да ти плащат повече!
    Чалма, разкрит си.Не се прави на невинна овчица.
    НПО-та или кой ти плаща, турция?
    Изплюй лоената топка!

    Коментиран от #67

  • 63 Геро

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Асане,
    като говориш за Ердоган, не го слагай в едно изречение с думата "демокрация".
    Реално той ползва инструментариума на демокрацията за да разшири конституционните си правомощия.
    Нека не ти обяснявам, че преврат в Турция срещу него не е имало и всичко е театър за да си разчисти сметките с вътрешната опозиция - по диктаторски начин. На момчето му се става диктатор и един господ знае какви са му намеренията за в бъдеще. Само че западните страни не пасат трева и тези неща се виждат. То и ние тук ги виждаме даже.
  • 64 антипомак

    0 0 Отговор
    Що не се скриеш в турция бе помак чалма
  • 65 Хасан

    0 1 Отговор
    Знаеш ли може и да си прав..ако има мнозинство защо да прави таково нещо като ?? И тоя Фето не е опозиция или партия.. Религиозен духовник.. И човека прави просто референдум за президентска система... Да речем се провъзгласи за крал или султан..Холандия, Англия са кралство.. Аз съм си републиканец и съм против..
  • 66 Хасан

    1 1 Отговор
    Що обиждаш бе.. Аз да съм те обидил
  • 67 бъдещето на асан

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "ключаря":

    асан бил свободен в България а не спира да я плюе. Извода е че асан не заслужава да живее в България, защото асан никога няма разбере че за тази свобода са умирали хора при това не само Българи.
    Свободна туркия те чака. Бегай още ли се тука. И не смей да коментираш каква е България.
  • 68 ключаря

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "Хасан":

    Ти луд ли си, бе?Какви танкове, какви 5 лева?
    Щом твърдиш, че Левски е бил нарушител на османските закони, какви са се явявали по тази логика тези дето не са съгласни да си сменят имената?ПО ТОВА ВРЕМЕ, КАКТО И ДНЕС ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СУВЕРЕННОТО ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯ, АКО ЖЕЛАЕ,КАКВИ ДА БЪДАТ ИМЕНАТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ!ТОГАВА ДЪРЖАВАТА Е ПОЖЕЛАЛА ДА БЪДАТ УПОМЕНАТИТЕ В ОПРЕДЕЛЕН ИМЕННИК И ...ТОВА Е ЗАКОН - НЯМА ШАВАНЕ ОТ НЕГО!
    Сега този закон е отменен, но ако БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД с референдум или каквото и друго законово средство го приеме отново - пак ще има танкове!
    Не случайно тогава нито една държава, Германия, Франция или Америка не осъдиха това право на България.За да се заяждат със "соца",осъдиха само мерките - напр. танковете.Само, че сега когато се нарушиха техните закони - визирам атентатите - те с какво отговориха - със съвременни бойни машини и пр.Срещу атентатите по нашите ж.п. гари и площади тогава, с какво да отговори нашето тогавашно правителство - с каквото е имало тогава!
    Анадъмно чалма?
  • 69 Хасан

    0 1 Отговор
    Няма да пиша повече.. Няма свобода на словото..

    Коментиран от #71

  • 70 Хасан

    1 2 Отговор
    До ключаря.. Никога не съм писал против Левски.. Никога не говоря против националните герои или ценности на един народ.. Едно е да казваш мнение по събития..

    Коментиран от #73

  • 71 ключаря

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Хасан":

    Нямаш доводи и си разкрит, платен юрод на човешкия род!
    Затова няма да пишеш, защото няма да ти плащат, а не защото няма свобода на словото.
    Някой да ти е отнел правото да пишеш? - никой!
    Само където нямаш един поддръжник!
    Абе, къде е наистина ибрахим?
  • 72 вот

    3 0 Отговор
    Меркел, да почне, да отнема двойното гражданство. И да ги екстрадира.като секнат паричките от западна Европа Ердо ще напълни феса със...
  • 73 ключаря

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    Хайде пак къса памет.
    Не ми се рови назад, но думите,които цитирах, че е нарушител на тогавашните закони, бяха ТВОИ.
    Но и да не са, какво от това-те са друга чалма.На мене сте ми еднакви - като завие оня, познай, ставате ми съвсем еднакви.
    Това е вашата защита за тогавашното ви отношение към Апостола.
  • 74 ЪРП

    1 0 Отговор
    АБЕ, КЛЮЧАР, ВЪОБЩЕ ТИ СЕ ЧУДЯ, ЗАЩО СИ ПИЛИШ НЕРВИЧКИТЕ ДА ОТГОВАРЯШ НА ТОЗИ УМОПОМРЪЧЕН ИНДИВИД???

    Коментиран от #75, #77

  • 75 ключаря

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "ЪРП":

    Ще ти отговоря - от известно време не ми пука и искам видя от къде ще ми дойде.
  • 76 Реджеп Ивредик

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Хасан":

    Аптал неден Защо не емигрираш в любимата ти турция и да си се радваш на диктаторът си колкото искаш вместо да пишеш бесмислици тук по форумите и да ни занимаваш с турската си бай-ганювщина.
  • 77 ключаря

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "ЪРП":

    ЪРП, ти да не мислиш, че това писане, тук във форума е незабележимо?
    Щом някой плаща за да пише друг някой, той плаща и да разбере, кои са тези дето не слушкат и не се съгласявят с онова платеното от него написано!
  • 78 Хасан

    0 0 Отговор
    Не Разбирам що ме взимате толкова на сериозно това което пиша.. Никой не ме взима на сериозно само тука в сайта
  • 79 Хасан

    1 0 Отговор
    Ключаря много на сериозно го взима.. Кво му става не знам

    Коментиран от #80

  • 80 ключаря

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Хасан":

    Щото си готин, бе хасане.За това.И не ни приспивай с отвличащи слова - където не ти е изгодно не отговаряш.Затова ми харесваш, пък и ти помагам да си изкараш хляба.Никога не съм имал време да пиша по форуми - от три месеца по стечение на обстоятелствата имам време.
    То пък взех, че харесах Диди.
    Абе, ..., какво да ти се обяснявам.
    Обаче, ревнеш ли пак за твоите чалми ще те разглобя!
  • 81 Диди

    1 0 Отговор
    Успокойте се,времето ще покаже как ще се развият събитията.Ключарю,ти не си ме виждал,не ме познаваш,защо пишеш така за мен?

    Коментиран от #82

  • 82 ключаря

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Диди":

    В смисъл?
    Как "така за мен"?
  • 83 Rangelov

    0 0 Отговор
    Tova e istinata nazite sa avustira i germaniq te kazvat istinata :))
  • 84 ключаря

    1 0 Отговор
    За тебе, Диди, не съм написал нищо лошо!
    Не следя редовно форума, да не би някой да се представил за мене?
    Ей за това ти предложих среща, ама ти ме натири!
  • 85 СОФИЯ

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    И София мрази турците!
  • 86 Диди

    1 0 Отговор
    Нормално погледнато,това изказване на Ердоган за Германия би трябвало да не се взима сериозно,защото кой президент е толкова пернат за да изразява нациски обвинения.Още повече,че Турция е партнъор от НАТО.Всеки нормален човек ще каже ,че Ердоган е психически болен,а турският народ трябва да е толкова глупав за да му вярва и гласува за диктатурата му.
  • 87 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, как си? Липсваше ми!

    Коментиран от #88

  • 88 СС Тюрбан

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Хасан":

    Хасане ти май си маша на Ер Доги Дог (Ердоган) ?!?
    От сутринта до вечерта пишеш тук. - Което, означава че бачкаш Трол ! - Ти си един трол на Турция.
  • 89 Хасан

    0 0 Отговор
    Прости ми за невежеството но какво е това трол??

    Коментиран от #90

  • 90 СС Тюрбан

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Хасан":

    А ми същото като гном, ама не джин.
  • 91 Диди

    0 0 Отговор
    Моля да престанеш да обиждаш.Ако си ядосан или с лошо настроение,запази това отношение за в къщи,нямаш право да обиждаш.

    Коментиран от #94

  • 92 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, ако имаш мене и съм те обидил с нещо ти се извинявам.. Нямах таково намерение и извинявай.. Тука само си драскаме от скука.. И нямаме право да обадим някого
  • 93 Диди

    0 0 Отговор
    Хасане,нямам в предвид теб.
  • 94 СС Тюрбан

    0 2 Отговор

    До коментар #91 от "Диди":

    Имам правота да се държа както искам към всеки който виси на социални помощи от моите пари и работи за чужда държава!
    Всеки, който работи против държавата ми. Такъв, който пропагандира за държава, чиито предшественици са убивали мои сънародници, извършвали са геноцид в продължение на 500 години ще бъдат не само мразени.
    При първа възможност ще им бъде върнато!
    Научи си историята, а толерантността можеш да я използваш към онези които са се опитали да ти помогнат по някакъв начин.
    Ще бъдеш толерантна към Поляци, Руснаци, Финландци, Украинци, Литовци и ще мразиш най- вече Турци, после Гърци, Англичани, Французи, Американци, Сърби, Румънци и всички онези, които са работили против отечеството ти.
    Никаква толерантност! Миналото не се прощава! Смъртта се отплаща със смърт, омразата с омраза. Никаква прошка към онези, които са избили родът ти.
    No Mercy !
  • 95 Диди

    0 1 Отговор
    Живей с тези мисли,както си решил,но не си човекът,който ще ме поучава към кого да проявявам толерантност или не.Омразата запази за себе си,с омраза няма напредък.

    Коментиран от #99

  • 96 Хасан

    0 1 Отговор
    Тюрбан.. Интересно ми е от кого те освободиха руснаците през 1944 година.. Избиха царските офицери, българския елит, българските индустриалци..
  • 97 Хасан

    0 1 Отговор
    "Курица не птица, Болгария не заграница -"ми казаха веднъж в Москва... Между другото курица е кокошка да не си помислиш нещо друго

    Коментиран от #98

  • 98 СС Тюрбан

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "Хасан":

    фес,
    През 44 година няма такова понятие като освобождение. Аз лично съжалявам, че Хитлер не се е насочил към вас, вместо към поляците.
    А да ми демонстрираш чуждо езикови познания ... Е същата наглост, която проявяваш с изказванията си.
    Няма как да скриеш тъпотията си в разговорите!
  • 99 СС Тюрбан

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "Диди":

    А кой е човекът който ще те поучава?
    К`во ми се правиш на толерантна, като не си такава. Наблюдавам те от известно време и ясно се очертава поведението според това което ти изнася. Демонстрираш уж някаква широка скроеност и псувдо разбиране, но си тесногръда.
    Демонстрациите на някаква самостоятелност няма как да действат . Аз съм мъж на такава възратв която заради опитът си и мога да различа поведението на недораслите ХХХХ.
    Далеч съм, от идеята че можеш да ми демонстрираш някакви познания и еродиция, с които да получиш уважението ми. Ти явно си от онова поколение на 30-на годишните, които нямат идея от събитията и опушени от фалшивата история.
    Ще трябва още доста да преживееш преди да я докараш до някъде.
  • 100 Хасан

    1 1 Отговор
    Какви познания имаш? Иди на некакъв митинг да ти дадат 20 лева да се олееш довечера.. Мразел..тебе кой те обича.. Ей го. Европа на две скорости.. Ти задна ли ще бъдеш? Единствено аз и Диди си пишем под своите имена.. И Стоян Георгиев..
  • 101 Диди

    0 1 Отговор
    Тюрбан,живей в твоя ограничен,изпълнен с омраза свят и не ми досаждай с примитивността си.
  • 102 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хасан":

    И В ПУБЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ НАЛИ
  • 103 Хасан

    0 0 Отговор
    Връщам си думите назад! Ердоган е диктатор!
  • 104 колю

    0 0 Отговор
    От цялата каша разбрах : Турция и околните държави ги очаква Ислямски фашизъм и Нео Османизъм с " Фюрер " , но не знам как се води това на Турски . Дори от снимката се вижда и избрания вече определящ задължителен жест с който да покажеш принадлежност. Остава да се появи и личното му знаме Примерно начупен полумесец с нещичко в добавка. Дано не съм прав ,но след приключване на конфликта в Сирия ,ще започне на север и запад.
  • 105 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, Тюрбан е примитивен.. Главата му е пълна с злоба и омраза а не с знания..
Новини по държави: