Last news in Fakti

6 Март, 2017 10:25 1 324 9

Френският президент: Льо Пен е заплаха

  • франсоа оланд-
  • марин льо пен-
  • франция-
  • заплаха-
  • избори-
  • президент

Франсоа Оланд заяви, че Франция е изправена пред голяма заплаха в лицето на Марин льо Пен

Френският президент: Льо Пен е заплаха - 1
Снимка: БТА/ AP

Френският президент Франсоа Оланд, чийто мандат е към своя край, разкри пред западни медии коя е основната му задача в оставащите седмици.

„Основната ми задача е да не позволя Франция да бъде спечелена от подобна програма“, заяви Оланд, визирайки възможността Марин льо Пен да бъде избрана за държавен глава.

Интервюто беше публикувано в няколко западни издания, сред които „Зюддойче цайтунг“, „Ла Стампа“ и „Гардиън“.

Франсоа Оланд подчерта, че има „заплаха“, изразяваща се в кандидатурата на лидерката на движението „Национален фронт“.

Френският държавен глава коментира и излизането на Великобритания от Европейския съюз. Според него Лондон няма да ползва привилегиите от членството, когато напусне блока. „Това не е възможно. Великобритания ще се превърне в аутсайдер за Европейския съюз“, заяви Франсоа Оланд.

Първият тур на президентските избори във Франция ще се проведе на 23 април. Почти сигурно ще има и втори тур, който ще е на 7 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 9 Отговор
    А бре Франсоа, вие там във Франция нямате ли си Карлуково да я приберете там тъз изкуфяла баба льо Пена ?
  • 2 гост 1

    9 1 Отговор
    Ти наясно ли си че, да даваш мнение ...? Не е бабата заплахата и проблемът на Франция...а, този мухльо Холанд !

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост 1":

    Точно ти не си на ясно колега , Франсоата е пич от всякъде , честен и истински демократ-патриот на Франция и ЕС !! Продажнпта бабушкера дьо Пена и на малкото му пръстче не може да му се упре !

    Коментиран от #4, #7

  • 4 кроко

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Да, толкова е честен, че е готов да се обърне срещу една французойка само и само да запази правата на негрите, алжирците и всякаквата друга сган, дето се е намъкнала във Франция. Не че като бивши колониалисти, упражнявали геноцид над народите в колониите, не си залужават съдбата, но оланд и никой от еврогейските лидери, нямат намерение да направят каквото и да е за да се решат проблемите в страните от които идват мигрантите. А те имат дори и сега голям принос за тези проблеми, не е само миналото.

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    А бре, ссскроконясконя , ти каво имаш против правата на негрите бре, расист неден ? Веднага да прочетеш романа "Чмчо Томовата колиба" белким и просветлее
  • 6 За кой ли път броя до пет, очи отварям и

    2 0 Отговор
    Ольонд е мъжката Анджела Меркел от Льо Франс! И двамата поддържат винаги влажни топлите на влиятелният чичо! И Фион и Льо Пен искат Суверенитет за Франция а чичо иска васали - близачи!
  • 7 гост 1

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Какво става във Франция надали има много по на ясно с нещата от мен !!! Сега виж... всеки може да си пише каквото си иска, но факта че, само 13% поддръжници, а 82% от французите са против него и 5% са без мнение по въпроса ! Тези цифри мисля ясно показват нещата ! Поддържа и е харесван и поддържан само от малценствата.... а ти мисля че ми е ясно кой си...айде саллам малейкум...и със здраве !
  • 8 А Румбата ? Близалка ли е ?

    1 0 Отговор
    А ми като слушаш псевдо речите му, напиня се и се гъне се като глист на буца а за смисъла и меседжа от речта му и следа няма! С какво да я запомниш когато тя е обречена на забрава преди на публика да я обявява? Овенен ! Куха манерка ! Едно е ясно, ще разтваря гайката на запад престрастно!
  • 9 Поп Грую

    0 1 Отговор
    Ха сега си представете, че Путин заяви, че „Основната ми задача е да не позволя Русия да бъде спечелена от подобна програма“, визирайки възможността Михаил Касянов (например) да бъде избран за държавен глава. Представихте ли си?
    А представяте ли си воя, който ще нададат тоя същия Оланд, заедно с Тръмп, Меркел, Мей и т.н.?
    Честни и свободни избори ли?
    Народът? Народът е стадо - като му завъртиш сопата...
Новини по държави: