2 813 9

Арестуваха проститутка, свързана с убиеца на руския посланик

Турските власти разследват какви връзки е имала тя с убиеца

Денис Джамбазов

Турската полиция арестува руска проститутка, която може да е свързана с убиеца на посланик Андрей Карлов, който беше застрелян в столицата Анкара, пишат местните медии.

Електронното издание „Yurt“ разкри, че задържаната е 33-годишната Екатерина Б. Разследващите смятат, че тя е поддържала контакт с убиеца на посланика Мевлют Алтънташ.

Руският дипломат бе застрелян от турския полицай в столицата Анкара по време на изложба в Центъра за съвременно изкуство. Турчинът бе убит от силите за сигурност малко по-късно.

Според разследващите проститутката е предлагала сексуалните си услуги в 5-звездни хотели в Анкара. Мевлют Алтънташ си е комуникирал с нея в WhatsApp, като са поддържали телефонна връзка до ноември 2016 година.

Турските власти искат да установят какви връзки са поддържали двамата и дали може да се извлече информация за мотивите на убиеца на руския посланик.

В дните след покушението турският президент Реджеп Ердоган заяви, че „без никакво съмнение“ убиецът на руския посланик е гюленист.

Турция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 12:00  06.03.17
  Забравили сте най важното , да сложите в заглавието, руска , да, да , руска проститутка ..)) Как ви звучи така бре , русофилчета недни , гали ли ви ушенцата оти мълчите кът дуди ??

  Коментиран от #4

 • 8888
  Отговор
  2 12:09  06.03.17
  Да а а.Отишъл еда се причасти и изповяда при каката. . . Ега ти тъпнята. Защо не го заловиха жив, а го утепаа? Сега да питат шлюхата. Па мое и го е вербувала?
 • хойчо байчо
  Отговор
  3 12:17  06.03.17
  А кои русофили са дежурни по кухня днес , защо няма коментиращи русокухи лейки ?

  Коментиран от #5

 • кромо
  Отговор
  4 12:29  06.03.17

  До коментар #1 от "кроко":

  а у Америка няма ли проституки опа.....там са само гейове

  Коментиран от #6


 • ссс
  Отговор
  5 12:32  06.03.17

  До коментар #3 от "хойчо байчо":

  нема дежурни баце, сам си пиша из темите! ма ко да се праи, трябва центчета да падат.
 • кроко
  Отговор
  6 12:53  06.03.17

  До коментар #4 от "кромо":

  Има бре , ссскроконясконя, кой е казал, че няма, дори напротив вие русофилнята постоянно тук ни втълпявате, че в Русия слънцето свети 365 дни в годината и че в Русия за разлика от прогнилия запад, няма проститутки, п...ли и наркомани и че тя е обречена на вечно цъфтене и прецъфтяване. Но защо ли в днешно време руска проститутка, спокойно може да се срещне във всеки един що годе голям европейски град , а за нашевствието им в Истамбул по добре да не говорим. Защо не си седят в ситната и богата Русия, а са плъзнали по европата , ти виждал ли си американска проститутка по европейските градове и в Турция , а ???
 • кроко карлуков
  Отговор
  7 13:32  06.03.17
  То срамота бре, да няма адин свестен русофил с който да поспори чиляк ! Ся кът се махна ке напълзят всички тук като хлебарки да ми доказват че не съм камила и че руснаците са мноу велики, смешковци

  Коментиран от #9

 • Абе празни кратуни сте
  Отговор
  8 14:38  06.03.17
  Невиждам повод за злоратството ви-тролчета ..че някаква си кака била продажна...Да ви напомня ли че в Б.Дом-в Овалният Кабинет ,карачката Моника облекчи Президента на САЩ....-замислете се..президента в дьржавният кабинет!!!! А вие се пенявите като психопати...
 • сербез путин
  Отговор
  9 14:41  06.03.17

  До коментар #7 от "кроко карлуков":

  Няма какво да спориш ,работата е ясна като бял ден : Путин като стара разветка е знаел за подлите намерения на Алтънташ и чрез посланика му е пратил проститутка за да го опознае в детайли но някъде конеца се е скъсал и от там е дошъл провала! Путин не е виновен!

Напиши коментар:


Публикувай