Last news in Fakti

7 Март, 2017 07:46 835 4

Северна Корея да спре с провокациите

  • великобритания-
  • северна корея-
  • борис джонсън

Борис Джонсън призова за диалог

Северна Корея да спре с провокациите - 1
Снимка: БТА/AP

Британският външен министър Борис Джонсън призова Северна Корея да преустанови тестовете на балистични ракети в страната, съобщи „Дейли Телеграф“.

В Понеделник от Пхенян изстреляха четири балистични ракети, което породи недоволство от международната общност.

„Великобритания осъжда изстрелването на балистични ракети от страна на КНДР. Това е нарушение на редица от резолюциите на ООН. Призоваваме страната да преустанови провокационните действия, които застрашават международните мир и безопасност. Северна Корея трябва да се върне към диалог с международната общност. Там трябва да поставят като свой приоритет благополучието на своя народ. Не да мислят за незаконно развитие на балистични ракети“. Това се казва в изявление на Борис Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    4 4 Отговор
    Борис Джонсън, как за едни е законно да имат ядрено оръжие, а за други е незаконно? И стига с тези резолюции - да ги бяхте написали преди някои държави да създадат ядрено оръжие, а не след това!

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    Ати спри да спамиш под път и над път , троле путиноиден!

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Е, при се малко и ти, де! Или викаш от къде центчета да живееш?
    А какво ще кажеш по въпроса, ссс-вец, май американските хакери не са успяли много да саботират ракетната им програма, а?
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Защо да не си правят опити? Само на великите сили ли е разрешено ? Провокачиите открай време се правят от САЩ и техните съюзници.
Новини по държави: