Last news in Fakti

8 Март, 2017 02:45 5 383 13

Канада трябва да се пази от Русия

  • канада-
  • пази-
  • русия

Това обяви канадският външен министър Христия Фриланд

Канада трябва да е готова за „дестабилизращи усилия“ от страна на Русия във връзка с политическата си система. Това беше заявено от канадския външен министър Христия Фриланд, цитирана от „Ройтерс“.

„От американското разузнаване заявяват, че Русия полага усилия за дестабилизиране на политическата система на някои страни.

Смятам, че Канада и други западни страни трябва да бъдат подготвени за подобни усилия срещу тях“, заяви Фриланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато някой е слаб в леглото

    15 6 Отговор
    Търси причината в тюфлека или в леглото! Не и ли тъй а?
  • 2 Pena

    17 9 Отговор
    Путин не е за подценяване,никога!!!
  • 3 Дормендов

    32 13 Отговор
    Така им се връща - искат да ни гровят с ГМО - получават Путин
  • 4 краварско тролче

    16 7 Отговор
    Киребегстан също е заплашен от Русия!!! Помогнете му и на него!!!

    https://fakti.bg/world/222466-da-pomognem-na-kirgbekistan-video
  • 5 Kcaniba

    13 5 Отговор
    свобода за Лимпопо!!!
    Те страдат от руска агресия!!!!
    Хапчетааа!!!!))))

    Коментиран от #6

  • 6 кроко

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Бягай в аптекатааааа...
  • 7 Отживелици или Апокалипсис

    20 4 Отговор
    Политиците на западния свят, Англия, Канада, САЩ тотално са зомбирали народите си и, за да продължат да живеят богато, си въобразяват, че още може да пият кръвта на останалото човечество! Обсебилият ги Антихрист-Мамон-Сатана се опитва с лъжите, алчността, подлостите да им мие миризливите задници с Христовия, руския народ! На Мамон не му пука, жалко за обсебените, които не разбират, че светът не е разграден двор, а е под БОЖЕСТВЕНО ръководство, че Бог е дал световните богатства на цялото човечество и каквото сеят, това и ще жънат! Сега 2 процента алчни изроди владеят 80 процента от световните богатства. С лъжите и цензурата си и голяма част от служителите в медиите също ще бълбукат в Котлите на Преизподнята! Духовното невежество е много лош съветник!
  • 8 Бате Цецо

    16 0 Отговор
    Тя и Северна Корея се пази от запада и за това прави ракетни тестове. Значи предпазливостта не трябва да се приема за агресия
  • 9 БАЙ ГАН4О

    22 3 Отговор
    А милите и невинни американци само добрини правят ти да видиш.
  • 10 Оги

    13 2 Отговор
    Русия също трябва да се пази от Канада...Гай-братството тотално се опитва да аморализира россиянские гърлс ънд Бойс и даже им праща "Красавицата и звяра" като пропаганда... В резултат на самозащита, сета само над 16+ години ще могат да гледат това чудо на пропагандата. Ако погледнем реално, няма как Русия да оплеска избори в Канада, по простата причина, че Канадците са лейбъристи демократи. А те са оплескали светогледа си още по замисъл. Оттам и насетне нещата вече са оплескани и дори и нас оплескаха. Не съм фен на НРБ, но не съм фен и на тоталният Трети пол, какъвто ни натрапват. Тежко и горко на руснаците с тия евроценности. задето не си вкараха милиони имигранти и не приеха тоягата на редица еврокомисари сега ще си имат ембарго. А, Донецк е само за камуфлаж., като причина. Реално тия сегашни процеси са част от един стар и световен сценарий, при който постоянно се разбъзиква света, налагат се правила в интерес на малцина човеци и не само и останалите ни размятат като пионки на дъската. Ако трябва да избирам спрямо Канада и Русия, предпочитам да ида в Сибир и да ловя Сьомга отколкото да се кланям като гей на купчина бюрократи. не, че в Русия няма бюрокрация и та мима. но поне имат и далечен изток, където можеш да си живееш по-спокойно, а тук не те оставят и родни и външни. А и четох са избили усурийските тигри, значи с един кашон спрей против мечкии вълци можеш и да оцелееш.
  • 11 Бай ви Курти

    5 1 Отговор
    Г-жа Кристия Фриланд да си гледа работата, нека все така прилежно и усърдно да изпълнява комшийските директиви, пък ще видим докъде ще я докара. Значи, покрай изборите в щатите, тя може с цел запазване на френския език, да вкара в провинция Квебек - Монреал доктор-циганин от Тунис и покрай него цялата му роднинска сган, с които да напълни цял жил. блок, а същевременно да екстрадира богат руснак, собственик на хубав таун хаус, само защото човекът пийвайки си у тях гръмнал два-три пъти с въздушна пушка. А сега тръгнала хардвардката от Путин да се пази, еврейски номера са т'ва, политика.....
  • 12 Скорпион29

    6 0 Отговор
    Който си създава врагове е логично после да се притеснява от вендета
  • 13 хахахаха

    0 0 Отговор
    Путин враг на купонната система в САЩ и първи враг на бездомниците в Торонто и Детройт.
Новини по държави: