4 368 2

Двумесечен ужас! Британка бе изнасилвана и бита

Австралийските власти повдигнаха няколко обвинения на задържания

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

22-годишна британска гражданка изживя истински ужас в Австралия, където в продължение на два месеца бе държана като заложник, съобщи „Скай нюз“.

Говорителят на полицията в Куинсланд Пол Харт разкри повече подробности за престъплението, което шокира обществеността.

При рутинна проверка на пътя униформени са спрели 22-годишен шофьор. В колата се натъкват на младо момиче, изглеждащо травмирано и бито. Оказва се, че то е било държано против волята й в продължение на два месеца.

Британката се запознала с 22-годишния австралиец по време на парти в град Кернс през месец януари. Младите започват връзка, която обаче скоро след това приключва.

Младият мъж изглежда не желае да се раздели с момичето и започва физически и психически тормоз над него. Британската гражданка е била държана против волята няколко седмици. Автомобилът е бил спрян в североизточния щат Куинсланд.

Нанесени са множество травми на момичето, сред които порязвания и лицеви травми. Полицията е повдигнала няколко обвинения на арестувания. Британката е била и изнасилвана.

Силите за сигурност разкриха, че мъжът и взетата за заложник дама са пропътували хиляди километри през последните два месеца по пътищата на Куинсланд. Австралиецът е унищожил и паспорта на чужденката, за да не може да избяга от него.

Разследването продължава. Британското външно министерство е влязло в контакт с австралийските власти.

Австралия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • факт
  Отговор
  1 19:03  07.03.17
  СРЪПСКА МУЗИКА ПУСКАЛ ЛИ Е
 • копеле
  Отговор
  2 16:11  09.03.17
  Ех ченгетата им развалили кефа

Напиши коментар:


Публикувай