788 5

Орбан: Имигрантите са троянски кон на тероризма

Спед него имигрантите не искат да живеят по правилата на неговата страна

Росен Стойчев

„Имиграцията е троянски кон на тероризма.“ Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от NewsOk.

“Хората, които идват на наша територия не искат да живеят според нашите правила и култура, а според своите. Ние все още сме под обсада.

Трябваше ни време да заздравим нашите граници. Имиграционната вълна все още не е свършила, но се е забавила“, заяви Орбан.

Унгария


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ззз
  Отговор
  1 19:42  07.03.17
  Ми прав е човека
 • кроко
  Отговор
  2 20:43  07.03.17
  По-важното е че Германия, Франция, Белгия и т.н. са доказали че не са способни да интегрират тия джангали. Още от преди либерастията, тия са свикнали да си живеят на гета по собствени правила. Нямат място в Европа.
 • АВРАМ БАКАЛИНА
  Отговор
  3 23:45  08.03.17
  ТОВА Е ЕДИН ИСТИНСКИ ДОСТОЕН СИН НА СВОЯ НАРОД, ЗАЩИТАВА РОДИНАТА СИ И НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА, НЕ ГО Е ЕНЯ ДАЛИ ЩЕ ГО ПОГАЛЯТ ПО ГЛАВИЦАТА В БРЮКСЕЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ. ШАПКА МУ СВАЛЯМ! 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА НЕ РАБОТЯТ А ДА ЖИВЕЯТ НА ШИРОКО-КАТО НАШАТА ЦИГАНСКА СГАН.
 • АВРАМ БАКАЛИНА
  Отговор
  4 00:09  09.03.17
  ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА В ДЕЙСТВИЕ, НО НЕ СЕ ВОДИ С ПУШКИ А С ПАРИ. ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ХОЛАНДИЯ И Т Н, ВЕЧЕ РАЗПОЛАГАТ С ДОСТАТЪЧНО РЕСУРСИ ДА КУПЯТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА, ТОЛКОВА Е ПРОСТО, И Г-Н ОРБАН ГО Е РАЗБРАЛ. РАЗБИРА СЕ В ТОВА ИМА ДЕЙНО УЧАСТИЕ АМЕРИКА. САМО РУСИЯ НЕ МОГАТ ДА Я КУПЯТ ТЯ Е ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ. ИСТОРИЯТА УЧИ ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЛАДЕЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ. ТОВА КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА В СВЕТА Е БЛАГОДАТНА ПОЧВА ЗА РАЖДАНЕТО НА ЕДИН НОВ ХИТЛЕР, КОЛАПСЪТ ЩЕ Е ГЛОБАЛЕН..................... ДАНО ДА НЕ СЪМ ПРАВ!
 • 8888
  Отговор
  5 18:37  15.03.17
  "Имиграцията е троянски кон на тероризма." бих казал и на соросоизма.

Напиши коментар:


Публикувай