Last news in Fakti

9 Март, 2017 07:45 1 079 6

Тайният замисъл зад атаките на Тръмп срещу службите

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • project syndicate-
  • джефри сакс-
  • служби

Тръмп иска да попречи на службите в разследването за връзките му с Русия

Тайният замисъл зад атаките на Тръмп срещу службите - 1
Снимка: БТА/ AP

Атаките на президента Доналд Тръмп срещу пресата, разузнавателните служби и ФБР, целят да дискредитират предварително организациите за по-нататъшни разкрития относно връзки между него и Кремъл.

Това написа в анализ за Project Syndicate американският икономист Джефри Сакс.

Според него рейтингът на Тръмп – рекордно нисък и в момента – може да продължи да пада през следващите месеци. Но никой не трябва да подценява готовността му да използва страха и насилието – дори войната – за да остане на власт.

Четете пълния текст на анализа във Факти.бг!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    5 7 Отговор
    Нашите комунисти използват същите похвати- пълна демагогия, нагли лъжи и безпочвени обещания. За разлика от Тръмп, обаче те имат един огромен минус-вече са били на власт и знаем какво са направили.

    Коментиран от #2

  • 2 хаахххааааааа

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Айде сега-искара и Тръмп комунист...абе май само червени петолъчки сънуваш бе.....
  • 3 Пеньо

    3 6 Отговор
    От Белият дом официално потвърдиха, че Тръмп не е бил подслушван по нареждане на Обама. Това си бе разпространяване на нагла лъжа от президент на голяма държава. Редно е да си подаде оставката.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Тръмп

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Пеньо подавам си оставката, ела да ме заместиш.
  • 5 кроко

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Абе шльоко, тръмп обвини службите в нерегламентирано подслушване след като обанана отрече и службите се опитват да се изплъзнат. Обаче същите тия служби не искаха да разследват и хилъри за нарушенията и, а медиите не говореха за тях. Сега Тръмп играе с тяхните камъни по тяхните глави и соросоидните кръгове надават вой! А ти им пригласяш. Сигурно не знаеш и ето на нито един български министър, обаче много те вълнува американския президент - типично ганьовско поведение, все да се кланя на някой бяй ти ганя.
  • 6 Поп Грую

    0 0 Отговор
    Епа нали са си дружки - http://l7.alamy.com/zooms/ba550531d19f430c9275c7e405691365/united-nations-new-york-october-03-2011-billionaire-george-soros-and-c7xgkg.jpg - що да не драсне едно анализче с правилни изводи?
    Някой да знае кога и къде икономическите решения на Джефри Сакс са дали успешни резултати?