965 5

Псуваш - изселват те от града

В британския град Рочдейл ще въвеждат любопитни забрани

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Местната управа в британски град обмисля забраната на ругатни, псувни и всякакъв друг вид антисоциално поведение, предава "Телеграф".

Градският съвет в Рочдейл планира да въведе глоби за всеки "използвал груб или обиден ези" на публични места. В зависимост от нарушението, даденият гражданин може дори да получи предупреждение за изселване.

Предвидените строги мерки ще наложат забрани за още редица действия - просене, шляене, пускане на силна музика, шумно форсиране на автомобилни двигатели и др.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • строги мерки
  Отговор
  1 01:29  10.03.17
  Анти-чалга закон! Явно искат да изгонят балканските паразити от градчето си - ксенофобия и дискриминация! Я да пробват в България да гонят всеки миришещ на лошо, крещящ и със златни зъби - БХК и ДПС веднага ще ни осъдят в Страсбург!
 • Добри
  Отговор
  2 07:21  10.03.17
  Сещам се за един филм със Силвестър Сталоун - Разрушителят, за всяка псувня имаше глоба, но това не му пречеше да псува.
 • 3 09:07  10.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 1234
  Отговор
  4 17:05  11.03.17
  Искам и в нашите градове да се въведе този закон,защото градовете се напълниха с малоумници които си мислят,че са на поляните в тяхното село и си правят каквото си искат,а полицията се прави че нищо не чула,нищо не видяла.
 • 5 23:20  11.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай