502 4

Беларус иска сътрудничество с ЕС

Александър Лукшаенко поздрави Доналд Туск

Росен Стойчев

Президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази надежди за бъдещо сътрудничество между неговата страна и ЕС, съобщи РИА Новости.

Това се казва в негово поздравление към Доналд Туск, който беше преизбран за председател на Европейския съвет.

„Лукашенко изрази увереност, че действията на Доналд Туск ще спомогнат за укрепването на ЕС в света. Той изразява и надежди, че съвместните действия на неговата страна и ЕС ще доведат до сътрудничество във всички сфери, които представляват взаимен интерес“, заявяват от пресцентъра на беларуското президентство.

Беларус


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 08:52  14.03.17
  Лукашенко е пичага, за него няма авторитети, не признава нито руснаци, нито американци, работи само за интересите на Белорус.
 • onq s konq
  Отговор
  2 09:34  14.03.17
  Той и Ципрас работи само за интересите на Гърция,пък нещата нещо не се получават.Интересното е,че колкото повече се плюе по Запада,толкова повече хората отиват точно там да работят.Не във Беларус,не във Русия,а гръцките фирми и бизнес масово се преселват в БГ .Май Дянков излезе прав, България ще бъде много над Гърция като икономика,И ВЕЧЕ Е!
 • гфй
  Отговор
  3 10:40  14.03.17
  айде малко да ви светна,луки и човек на путя,в последно време демонстрира неподчинение,но това е чиста диверсия,ако се сближи с еу,все едно русиа се е сближила
 • аааааааа
  Отговор
  4 22:29  15.03.17
  Ха, егатии наглия комунист - верен до гроб на товащ Путкин - а, сега моли за помощ.. Закъсахте я яко, като България през 1989. Абе, комуне - нали много ги разбирате работите - какъв Туск те гони, а? Само картофи ядете в тая Беларус.., защото всичкото жито правите на водка, пияндета с пияндета.

Напиши коментар:


Публикувай