14 Март, 2017 11:09 3 159 15

Турция изригна срещу ЕС

  • турция-
  • холандия-
  • ес

Недоволство от подкрепата към Холандия

Турция изригна срещу ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

Турският външно министерство обвини ЕС, че налага демократични ценности избирателно и че не би трябвало да подкрепя Холандия в спора между двете страни, съобщи „Ройтерс“.

Анкара вече замрази дипломатическите си отношения с Холандия, заради отказа на страната да позволи агитация за референдума в Турция на своя територия.

Турските власти подчертават, че за тях призива на ЕС за спокойствие няма стойност за тях.

Според Анкара е тревожно това, че блокът стои зад Холандия, която „нарушава човешките права“.

Турция вече наложи забрана за влизане в страната на холандски дипломати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ото

    8 0 Отговор
    Добре де, а защо ти г-н Ердоган се ядоса толкова, че не позволявали да водят пропаганда в чужди държави за подкрепа за теб? Ето, на мен не ми позволяват общинарите даже уличен музикант да стана, ас виря на лакардията и поне за лебо ще докарам ако хареса на хорцата, но не съм тръгнал да затварям дипломатически посолства и да вряскам? Ала аз ще се изхитря...ще се науча да свиря на окарина или кавал и тогава общинарите не могат ме спря...ще правя яка чалга на центъра. но не съм тръгнал да се пеня. що толковас е ядосваш бе човек? те който иска ще гласува за теб. Трябва лид а идеш на 500 км, лично, зад а убеждаваш хората да те вотнат? Аз не можах да ги убедя да ме изберат за депутат селяндурите на село а бях пред тях, те избраха СДс БСП ДПС ГЕРБ..., ти се косиш? сега щяхме да имаме поне няколко по-добри закона, а не окъкани от лапачите както досега. да знаеш не си прав, а си го изкарваш на ЕС. Спокойно бе, човек, демокрация никъде няма! И при теб я няма и при нас и по света. Само в джунглите на Амазония май имало племе с демокрация, четох? Това са някакви си 100 души от 7 млрд...
  • 3 Morgoth

    11 0 Отговор
    Демократичните ценности винаги са се прилагали избирателно и това не е нищо ново. Всичко зависи от текущата ситуация и текущите цели.
    България изпълнява критериите за Шенген по-добре от повечето страни, но не сме вътре, защото същата тази Холандия имаше да си оправя вътрешни проблеми. Фашизма е забранена доктрина, докато комунизма не е, защото поразиите на комунистите не са стигнали до запада. Едни главорези в Сирия се наричат терористи, а други главорези умерена опозиция. Примери бол.
  • 4 АЛО

    4 1 Отговор
    ХАСАНЕ СПИШ ЛИ КЪДЕ СИ?
  • 5 Хасан

    2 10 Отговор
    Снощи яко сме пили.. Глава ме цепи

    Коментиран от #9

  • 6 Поздрави от ГЕРБ

    5 1 Отговор
    Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!
    А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
  • 7 Ник

    10 0 Отговор
    Чудя се защо ЕС не излиза с общо становище? Това показва разделението в съюза. Редно е сега ЕС да застане зад гърба на Холандците за да покаже единство. - Така трябва да бъде!
    Не може да искаш да си силен без да показваш зъби!
  • 8 Да ама не

    6 1 Отговор
    Всякакви претенции за демокрация от хора налагащи религиозна диктатура са чиста форма на провокация.
  • 9 Да ама не

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Ислямът и алкохолът: "Да пия или да не пия?"
  • 10 Фронто

    2 5 Отговор
    Всички управляащи с диктаторски мераци страдат от една обща болест: в опияненито от собственото си величие губят реална преценка.Европа! Охранена,ленива,не понасяща резки движения се превзема "с памук". Ердоган и Путин не го разбират. В един момент ленивият котарак ще се изправи и тогава ще видят, че и грива има.
  • 11 фвсари

    7 3 Отговор
    Той ер доги е такъв "демократ" че само някоя медия да кихне и я затваря, а това туитър, фейсбук, спира си ги за добър ден, ама иначе тръгнал Европа да учи на демокрация. Впрочем, какво общо има турция с Европа и защо изобщо им се обясняват ?
  • 12 Шалвари

    4 7 Отговор
    Турчулята така мощно изригнаха,че напълниха шалварите с пръц-пръц и таратонки.Европа им сви ибриците и се оклепаха до ушите тия анадолски пущиняци.Хасанчо да оди да се пере шалварите на двора в коритото,детски пият студена водица овцете и козичките.
  • 13 Кака Гинка

    10 2 Отговор
    Едва ли някой се съмнява,че Ердоган е диктатор,но дали още има вярващи в "демократична Европа"?! Байракът на демокрацията се развява само когато са настъпени нечии интереси,през останалото време големите демократи се правят на слепи и глухи.А ние винаги се оказваме между шамарите...
  • 14 Бьлгаре

    5 3 Отговор
    Европейците са двулични.. Колониализъм и фашизъм е в основата на западната култура!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: