14 Март, 2017 11:46 4 223 3

И Белгия отряза Турция

  • белгия-
  • митинг-
  • турция

Отмениха митинги в Антверпен

И Белгия отряза Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Кметът на Антверпен е забранил провеждането на митинг на турската Партия на националистическото действие, съобщи „Дейли Сабах“.

През последните дни Турция отбегна отношенията си с европейските държави, заради отказ на някои от тях да позволят провеждането на агитации в полза на предстоящия референдум в страната.

Властите в белгийския град са отменили партийни срещи на турската група само часове, след като те са били обявени. Партията на националистическото действие подкрепя идеята за разширяване на правата на турския президент.

Властите в Антверпен са се притеснили от съобщения, че крайни националисти планират контра – митинг. Според Европейската комисия всяка държава има право да отменя подобни събития.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    15 0 Отговор
    А наще кога? Защото ежедневно се провеждат предизборни кампании на турски и митинги.

    п.с. А така Роска, такива новини да пускате и да не давате Стефанаки да пропагандира Турция
  • 2 а в БеГе

    7 0 Отговор
    Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!
    А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
  • 3 отфорко

    1 0 Отговор
    Малииии, сега ще падне едно плашене!
Новини по държави: