Last news in Fakti

16 Март, 2017 08:15 792 9

Тръмп: Жертва съм на медийна кампания

  • доналд тръмп-
  • кампания-
  • фалшиви новини-
  • кампания

Говоря за изфабрикувани новини, каквито има доста, заяви президентът на САЩ

Тръмп: Жертва съм на медийна кампания - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята себе си за жертва на най-мощната кампания за дискредитиране от страна на американските медии в историята, заяви самият той в интервю за "Фокс нюз", цитиран от ТАСС.

Говоря за изфабрикувани новини, каквито има доста. Те прекрасно разбират, за какво говоря и какво именно имам предвид", каза той и посочи като най-ярки примери вестниците "Ню Йорк таймс" и "Вашингтон пост", телевизионните компании Си Би Ес , Ен Би Си и Си Ен Ен.

"В историята няма човек, за когото медиите да не са публикували толкова нечестни материали, колкото за мене. За каквото и да стане дума, какъвто и позитивен знак или забележителна вещ да се спомене, те продължават да пишат в негативен тон".

Тръмп: Жертва съм на медийна кампания

Тръмп е убеден, че опозиционната Демократическа партия и близки до нея медии "съзнателно публикуват недостоверна информация, за да дискредитират и да делегитимират него самия и неговата администрация". Той дори публично нарече продемократичните медии врагове на народа".

Коментирайки незаконното оповестяване от телевизионната компания Ем Ес Ен Би Си на неговата данъчна декларация за 2005 г., той каза: "Нямам понятие къде са я намерили, но са го направили незаконно. Нямат право да притежават такива данни, те не трябва да стават обект на изтичане."

Той обърна внимание и на факта, че в публикуваната му данъчна декларация няма никакви осъдителни подробности.

Тръмп: Жертва съм на медийна кампания

Тръмп изрази също мнение, че социалните мрежи са поразително и полезно изобретение, което му позволява да донася своята мисъл без посредници до десетки милиони хора. Той не скри, че не пише еднолично в своя Туитър или във фейсбук.

"Често питам своите помощници какво мислят по един или друг повод. Често и те ме молят да напиша пост по един или друг въпрос, който според тях не е бил достатъчно осветен и коректно разкрит", подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пеньо

    1 2 Отговор
    Колко е жалък! Сега ще се изкара жертва!Имах някаква надежда, че поне е събрал що-годе свестен екип, а то какво излезе-всеки федерален съдия го забива в земята. Това е поредното доказателство за огромната разлика между просташкия популизъм и реалността.

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 qqqqq

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Don Pedro":

    Господинчо това е български сайт, пиши на български. Не е нужно всички да знаят скапаният ти англйиски език. Тръмп е неудобен за глобалистите и безродниците в САЩ, за това го плюят. Никсън е казал: "Ако има втора гражданска война в САЩ, тя ще бъде заради негрите" ( разбирайте малцинствата ). Вотът на белия работещ американец го показа. Не може черния да има по големи права от белия който работи и плаща данаци.
  • 7 Don Pedro

    0 2 Отговор
    Actually, those "media " weaken not Donald , but the USA , and empower PUT - IN ...but you know ...how clever African conceptions are ... very bad job ... and no " happy end "...!!! And China on the horizon in addition ...African philosophy is the best PUT - IN aid ...you see indeed...!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кроко

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Кое е популизъм, бе трол залупен? Да се придържаш като кон с капаци към досегашната политика, която очевидно не носи добри резултати; или да имаш смелостта да посочиш грешките и недостатъците и, а след това да предложиш и проведеш други мерки? Кое от двете е популизъм?

    Популистко е да наричате всичко, което не отговаря на вижданията ви „популизъм”!