755 7

И Хамбург отказа турски митинг

Решението беше взето от властите в града

Росен Стойчев

Властите в германския град Хановер отмениха турски митинг, съобщи NTV.

В събитието трябваше да участва заместник-лидера на Партията за справедливостта и развитието. Събитието е било планирано за петък.

Решението е било взето след консултация с полицията.

„Като кметът аз се противопоставям на това спорове в самата Турция да се пренасят в нашия град. Ние подкрепяме обмена на различни култури в града“, заяви Стефан Шосток, който е кмет на града.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 20:12  16.03.17
  Уж в Германия имаше демокрация и свобода на словото
 • 1234
  Отговор
  2 20:21  16.03.17
  Германците започнаха да разбират май защо в България не искаме бежанци,защото нашата държава е пълна с цигани и турци,които започнаха да не спазват законите в държавата и все за права и свободи приказват, НО права без задължения никъде няма,така,че сметката им ще излезе крива,защото когато на българина му писне той не гледа какво прави,и ще им се види в скоро време тясно у нас,ако и да сме толерантни,защото и толерантността си има граници,пък за после не отговарям да не им е криво.
 • Диди
  Отговор
  3 22:44  16.03.17
  Ердоган да си пвовежда митингите в Турция,а не на чужда земя.Снощи казаха по телевизията,че български политик е бил в Турция и е искал да проведе митинг за бълг,избори с българи живеещи там,но турците не са му розрешили.Хасане,какво ще кажеж по въпросът?
 • Pena
  Отговор
  4 06:22  17.03.17
  Хасане,ако толкова имате нужда от гласовете на тези хора,то си ги призовете да се завьрнат обратно в Турция. За демокрация на нас не ни говорете,защото при вас тя липсва!!!
 • Uflaf
  Отговор
  5 09:10  17.03.17
  Тази година през отпуските няма да има толкова преминаващи за юг през страната ни. Да не са луди. Не се знае на оня кога и какво ще му скимне. Ти ако си ще си дойдеш ли при положение ,че си живееш от години добре? Трябва да си луд или с промит мозък за новата османска империя на три континента и мюсулманска Европа чак до северния полюс. И какво ли значи тази емблема със многото златнички звезди в кръг ?
 • ЧВО
  Отговор
  6 11:32  17.03.17
  само не разбрах Хамбург или Хановер ?
 • PlimP
  Отговор
  7 16:27  19.03.17
  1, ми, що като няма всички чауши, като теб, все натам ходят :D:D:D, ходи да седнеш малко на турска демокрация или си свикнал на БГ свободия

Напиши коментар:


Публикувай