Last news in Fakti

17 Март, 2017 18:28 3 456 28

Ердоган: Турците в Европа да имат по 5 деца

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • деца

Той иска те да живеят по-добре

Турският президент Реджеп Ердоган призова турските граждани, живеещи в Европа, да имат по 5 деца, съобщи „Хюриет“.

Ердоган заяви, че турските граждани са „бъдещето на Европа“.

'Искам да кажа на моят народ да образова децата си в най-добрите училища, да живее в по-добри райони и да кара по-добри коли. Живейте в най-добрите къщи. Живейте възможно най-добре. Това е най-добрият отговор към грубостта, показана към вас“, заяви Ердоган.

По-рано той коментира и решението на Европейския съд да позволи на компаниите да въвеждат забрана срещу носенето на забрадки на работа.

„Долу вашите европейски принципи, ценности и правосъдие. Те започнаха битка между кръста и полумесеца, няма друго обяснение“, заяви Ердоган.

Турция е в обтегнати отношения с европейските държави, заради забраната за турски демонстрации на тяхна територия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    45 4 Отговор
    От анадола вика "долу европейските ценности". Ми стой си в анадола бе. И няма да трябва да се съобразяваш с тях. Ама ако искаш цивилизация ще трябва да се съобразяваш. Няма друг начин.
  • 2 гост

    17 0 Отговор
    https://www.willhaben.at/iad/immobilien/eigentumswohnung/wien/wien-1010-innere-stadt/erstbezug-top-sanierte-grosszuegige-altbauwohnung-naehe-rathaus-189358614/ Erstbezug - Top sanierte, großzügige Altbauwohnung Nähe Rathaus 1010 Wien, 01. Bezirk, Innere Stadt 137 m² 3 Zimmer € 1.653.000,- Kaufpreis А БАКАЛЪМ, турци, КУПУВАЙТЕ НА ВОЛЯ- АКО ИМАТЕ ПАРИЧКИ- Т.Е. НАД 1,5 МИЛИОН ЕВРО САМО ЗА НЕДВИЖИМ ИМОТ ВЪВ ВИЕНА- БЕЗ ПЛАЩАНЕ НА ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ТАКСИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА МУ- АХАХАХАХАХА:):):) И пак питам- КОЛКО НА БРОЙ ТУРЦИ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА СИ КУПЯТ ТОЗИ МАЛЪК НЕДВИЖИМ ИМОТ? :):):) Нали искали да живеят в НАЙ- ХУБАВИТЕ къщи, а?:) Въпросът е- от 80 те милиона турски граждани, колко на брой са платежоспособните, които могат да си позволят апартамент от 137 кв.м. в Инерещад- 1ви бецирк на Виена- т.е. историческият център на Виена, м?:) ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО- ДА ГО НАПРАВИШ, комшии:):):)
  • 3 ЧЕТИН ТАХИР

    44 3 Отговор
    ВСИЧКИ ТУРЦИ, ЖЕНИ, МЪЖЕ В ЕВРОПА ДА БЪДАТ КАСТРИАНИ ОТ ЕДНА ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ДО 100 . Реджеп Ердоган СЪЩО!
  • 4 станчо

    26 0 Отговор
    Много лошо за Европа. Дано да се освестят оправите и.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дай 5

    13 0 Отговор
    5мерцедеса да имам...
  • 7 ооо

    18 0 Отговор
    а кой ще ги храни тези програмисти...
  • 8 гост

    39 1 Отговор
    Време е вече всички ЕВРОПЕЙЦИ да разберат каква напаст са мюсюлманите !!!! Въдят се като паразити . Дано се усетят на време та да ги натирят кой откъдето е дошъл !!!
  • 9 111

    18 0 Отговор
    Албанците обещаха на сърбите "Со к-рец ще ви превземем" и взеха Косово.
    Eвропа ако я кара все така "толерантно" я чака същата участ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Турците са лесни,с арабите какво ще прав

    23 1 Отговор
    На Японците не на малкия пръст,ами на нокета на кутрето не можем да стъпим.Забранили са двойното гражданство,и исляма като цяло в Япония,сигурно ,защото са ТЪПИ ЖЪЛТУРИ а?Турчин като иска да живее в Европа,-1.Приема християнството,2-Маха завинаги турския пасапорт.Политиците ни правят на ОЛИГОФРЕНИ ,защо тия сирийци,иракчани,афгани и пр.СВОЛОЧ не отиде в ОАЕ,Катар,Кувейт,Саудитска Арабия,Бахрейн-5 богати арабски държави, говорещи ма арабски и изповядващи една и съща религия,тоест са по-толерантни към братята си по език и вяра,а идват тук и по-конкретно се целят във Франция,Испания,Италия,Германия,Белгия,Швеция,Дания,Норвегия,Финландия тоест най-развитите държави,и най-големият проблем:НЕ ЖЕЛАЯТ ДАСЕ ИНТЕГРИРАТ-1.Да променят общочовешката си културата(отношения към нежния пол,друговерци,желание за труд),2.едва 10% изучават език в държавата където са пристигнали,3.едва 5% работят-Е за какво са ти такива,не искат да знаят езика в държавата,не искат да придобият професия,не искат да работят,не искат да си променят възгледите за живота=НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ.Като не искат,кораб,трюм,и стоварване в арабско пристанище,и от там кой от къде е.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ддд

    7 1 Отговор
    то и моите да ги гледа друг не 5 а 500
    ще имам
  • 14 Менгеле

    15 4 Отговор
    Ми, по 50 да имате. Абе аланколу, колкото китайците да станете, все черната работа ще вършите у Европа. Иска ви се вие да сте Европа, ама Анадола винаги ще е Анадола каквото и да правите. Винаги така е било и така ще бъде.
  • 15 ТоШибиян

    5 9 Отговор
    Хахахаха те тва е лидер бравос на Ердоган прай ги да умиргат и да са напикават на сън

    Коментиран от #21

  • 16 кендзо

    10 3 Отговор
    Брей ми откъде германците ще вземат толкова кенефи за
    чистене ако се наплодят тия.
  • 17 колю

    5 0 Отговор
    Знае много добре ,че тези които са от години в европейски страни са си добре и в родината си отиват само през отпуската . Единствено носталгията и някой останал жив роднина ги връща там. Желае да бъдат изгонени и хем да реве ,че другите са лоши и фашисти ,хем да си увеличи хората които да командва и му слугуват. Интеграцията и на малкото от тях към чуждата страна го дразни и ги ненавижда. Кой е нациста и фашиста . Какво добро е замислил за сънародниците си като им разваля живота ? И тези в Европа, ако наистина гласуват за него да става султан са си за отнемане на паспорти и кой от където е. Да си стоят при негово величество. А тук още по висока стена и никакво минаване. На никого от юг. И без това не им ядем пластмасовите зеленчуци и пълните с отрови химии храни. Не им щем и арабските и турски далавери с всичко по един лев- това може и сами да си го внесем . Всичко мож
  • 18 некойси

    5 0 Отговор
    Сакън бе, то няма да останат европейци да хранят турците, ще почнат да се изяждат сами един друг.
  • 19 Вредител

    6 0 Отговор
    Хлебарките имат същата тактика,да се размножават до безкрай около хората.Крайната цел е завладяване,както направиха в Косово и Македония,но този път няма да успее.Европа е прекалено интелигентна и древна за да знае как,да се запази.
  • 20 Терорист

    4 1 Отговор
    Той ал Багдади от Ислямска терористична псевдо-държавата също призова да идват и да ни колят,да изнасилват жените ни.Ердоган върви по същия терористичен път и въпрос на време е да бъде официално обявен за премахване.Да започва да си копа землянката.
  • 21 Ози

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "ТоШибиян":

    Ердоган нарича европейци, които го отрязаха за да правят наживо митинги с подкрепа за личната му тоталитарна власт. Но на практика той върви по пътя на Хитлер, и останалите диктатури. Както казват - на други приписва своите по същност дела. Евродържави не разрешиха провеждането на предизборни митинги в негова подкрепа и са прави - той не е гражданин на ЕС, не е политик, от тези държави, а от друга държава. Законодателствата са ясно написани. Но манията му за власт го кара да оплюва другите, а най-глупавото е, че много хора го подкрепят, без да им пука, каква грешка правят. Така подкрепяха и Хитлер, а той изпрати милиони германци да мрат по света, за да прави своят райх и на кукловодите си. Ердоган върви по пътя на Адолф, а не холандците, нито Меркел. поне засега фактите това показват, непредубедено гледам какво се случва. Вземе ли един политик да се държи нападателно с обиди и да се самоизтъква като нещо велико, ситуацията е ясна - иска да е диктатор.
  • 22 Ози

    1 0 Отговор
    Абе къде са Отворено общество и Амнести Интернейшънъл, да направят един митинг в защита на европейските ни демократични ценности и правата и свободите на човека? тоя ни изкара някакви маймуни, плюе на законите, натриса някакви си османски султанати, забрадки, абе тия от Отворено общество няма ли дда идат да го арестуват тоя? Ами той се държи като терорист? Аз съм смаян? В 21 век, да се появят някакви си джихадисти, султанати, османци? Какви са тия примитивни заръки, закани? Тоя нали иска да е в ЕС? Как така ще определя да правели по 5 деца хора? Това е ГРЯХ! Хората не са животни, че да правят по 5 деца, не че много не правят? това е ПРЕЛЮБОДЕЙСТВО и е смъртен грях. Абе тоя не си ли вижда, какви злини носи, що не се покае и не отиде някъде на риболов, ами оплесква живота на невинни същества? Битка между кръст и полумесец ли? Що за простотия е това? Полумесеца е символ на Луната, също и на Меркурий и Сатурн, а Кръста е символр на основата на вселената - той е навред. Кординатна систъм... Ердоган е терорист и трябва да се разкара от тоя свят! Такива донесоха смърт и ад за много същества!
  • 23 Ози

    0 0 Отговор
    Ердогане, как те наричат приближените ти - Абу ал Анкари? Е, не се различаваш същественно от ИДИЛ по мания за власт. Да се правят по много деца е животинска работа и сам Бог е казал на хората да не го правят. Но много хора не слрушат. Полумесеца е символ. Символизира във вашетно знаме Сатурн, а не Луната. затова и плямпате за ОСманн. Осмицата е символ на Сатурн, алчността, Алах, животинската природа. тя не е донесла на човечеството нищо хубаво и постоянно го връща в примитивизма. А ДАЕШ и явно и ти вървите по тия стъпки. бъдещето е не на Сатурновите каквито сте ти и много други, а на Слънчевите човеци. те са противоположното на Сатурн - човечни, добрии, праведни, не правят повече от 1-2 деца, за да не свръхнаселяват света. Ти и подобните ти сте злото в този свят, от хилядолетия насам, спъвате всичко добро. За съжаление има много хора ви подкрепят и ви дават власт. Но един ден ерата Сатурн ще свърши. тогава човеческтвото ще се осъзнае и такива като теб още като изрекат подобните ти ддумли и ще са в затвора...доживотно. но засега все сте нечий интерес. Ти представяш ли си всяко човече по 5 деца бе? Това ще съсипе цели екосистеми да ги изхранва, ще загинат гори, растения, диви животни, за да се хрантутят по 5 животинчета от такива, ако те послушат. ти имаш ли ум или само страсти? кой ви дава на такива власт изобщо? Само зло носите на света.
  • 24 ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ

    0 0 Отговор
    А нашите управници ни мъчат без закони, без пари и в стари колиби и рекети.
    Трябва да се спре това завлядяване, като искат по 5-деца да отидат в Турция, искат ислям да отиват в ислямски държави.
    Християните искат да живеят в християнска държава и се настаняват там, защо те искат да вкарват ислям в християнска държава и да се размножават там????????
    Значи има нещ!

    Коментиран от #25, #26

  • 25 айай

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ":

    Ердоган не е и турчин, макар и така да се води, май? Говори се, че е "Ешскенази"... Нещо пак мътят тия джаволи? то не бе ИДИЛ то не бе Арабски цветни революции, то не е чудо? Исляма е юдейско разклонение на Стария завет, написано на арабски, за арабите. А Новият завет е също разклонение на Стария завет, но е вмъкната и частта с живота на Йисус. За да се зомбират една част от човечеството с него, а друуга част с Корана. А тактиката е - Разделяй, скарвай и владей! Е, едните реват Аллах акбар!, другите кряскат Христос возкресе!, но нито едните нито другите повечето са ЧОВЕЦИ. А преди религиите да бъдат създадени е бил ЧОВЕКА. затова че щом някой вряска за религиозни войни, както Ердоган, търси материална изгода! той е отт ФАРИСЕИТЕ - кастата на задкулисието поставен, начело на Турция с цели. тия османски простотии са създадени от Ешскеназита. Тяхната мания винаги е била ВЛАСТ и СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО. Но е парадокса, че се карат за тази цел с някои Хазарски родове и хем са в комбина да прецакват останалите с разни методи, хем се карат помежду си за власт? Ето това вече показва истинската човешка природа - алчност, лбезумие, непукизъм за другите и ненаситен стремеж за лична доминация. Вълча работа. Ердоган искал за неговия народ най-хубавите къщи? Ами да си направят в Турция, къде са хукнали по света? То с работа става, не с лозунги! И в Германия да отиде човек, ако не спечели пари и не си направи или купи готова няма от небето да падне. А за българските упр
  • 26 айай

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ":

    Впрочем, човешката алчност е голяма гадория. Ердоган е грешен - съветва човеци да станат животни. такива не трябва не само да се слушат, ами и изобщо да са на някакви постове. това са престъпници пред човечеството. Ако си мисли, че като са много някои хора и се умножават това ще е безскрайно и ще живеят наготово на труда на други ей така, няма да го бъде! за ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА един ден. да сип редставим, че има всеки по 5 деца. Е, това ще доведе до още по-голям ад в света - те искат къщи храна. И ще дойде ден, цялото това животинско множество което само се множи и прави пакости, да се наложи да бъде унищожено. тогава няма да има прошка ни за виновните - родителите, ни за децата - проблема. защото един човек не трябва да мисли с тъпите сис трасти, а с разума си! А скогато се превърне в непукистично животно, той няма вече смисъл като човек - на Земята не са и нужни човешки животни, тя си има други видове с цели. Един врабец е по-полезен за фауната, от стотици хиляди безполезни сеещи пакости животни в човешки вид, дето само се размножават. затова, че Ердоган и подобните му да не съветват хората да правят такива неща! За да не се налага да идва ден, когато цялото това свръхстълпотворение, да бъде изчистено! земята няма нужда от вандали, а от човеци! разумни умерени пазещи и растения и диви животни ЧОВЕЦИ, не множащи се добитъци на кило! за да няма пак потоп и Содом и Гомор, трябват човеци, не зверове! Ердоган си прави сметката да стават много турците и да разс
  • 27 АДОЛФ АЙХМАН

    2 0 Отговор
    ДА СИ ХОДЯТ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ.......КОЙТО НЕ ИСКА......????

    ИЗКАРАЙ ГИ ПРЕЗ КОМИНА МАЙН ФЮРЕР...ПРЕЗ КОМИНА.....
  • 28 Ел Турко

    0 1 Отговор
    То така пишете че все едно Европа е света вода ненапита.. Забравяме откъде изникна колониализма,робството,фашизма, комунизма.. Забравяме кръстоносните походи..
Новини по държави: