Last news in Fakti

17 Март, 2017 19:13 2 553 10

Турска гавра с Меркел

  • турция-
  • вестник-
  • ангела меркел

Карикатурата е на турски вестник

Турски правителствен вестник изобрази германския канцлер Ангела Меркел като Хитлер, съобщи „Дейли Мейл“.

Вестник Gunes пусна изображението със заглавие „Г-жа Хитлер“. Снимката е изобразена в заглавната страница на вестника. Над нея е изобразена и свастика.

„Тя не е по-различна от Хитлер“, се пише в материала.

Това е пореден епизод от войната на думи между Турция и европейските държави. Спорът се разпали, след като няколко държави от ЕС не позволиха провеждането на турски митинги на тяхна територия.

Меркел заяви, че няма да обръща внимание на турските провокации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    27 1 Отговор
    На външен вид си приличат, но само толкова. Справка милионите мигранти и джамии в Германия. Просто срам за тази някога велика държава.
  • 2 гост

    20 1 Отговор
    Сега ядосаха яко бабичката !!! Отиде им на кино двойното гражданство емигрантството . Сега е ред на Германците да пуснат всички нежелани пришълци кой откъдето е дошъл !!!
  • 3 да ве да

    21 2 Отговор
    ер доги се гаври с бабишкерата, както си иска, а хората очакват силна Европа !?
    А приликата м/у дъртата и Хитлер е меко казана смехотворна ! На бабичката мюслитата паметник трябва да й вдигнат, защото тя толкова много ги обича, че дори собствената си нация прее.а заради тях!
  • 4 Шляхтиц

    20 4 Отговор
    За кой ли път нашите югоизточни съседи паказват, че не стават дори и за Азия, не за Европа. Вместо да и целуват ръка, че напълни Европа с мюсюлмани, най-пошли и недостойни подигравки. Липсата на образование и възпитание си казва своето.
  • 5 681 БЪЛГАРИЯ

    18 4 Отговор
    ВСИЧКИ ТУРЦИ ВЪН ОТ ГЕРМАНИЯ ! ТОВА Е ПОЗОР ЗА ГЕРМАНИЯ !!!
  • 6 станчо

    14 2 Отговор
    Де да беше Хитлер. А тя е бъзла от класа. Върни му го тъпкано бабе
  • 7 Vasik Atanasova

    6 2 Отговор
    МНОГО ХУБАВО СА И НАПРАВИЛИ НА МЕРКЕЛИНА
    ОЩЕ И ТРЯБВА ТОВА Е МАЛКО
  • 8 колю

    5 0 Отговор
    То скоро ще се чуе и разбере с кого се подиграват. Но и те си го заслужават след като ги хрантутят от социалните си системи . Един работи-10 в къщи и цоцат. Дано управляващите там са осъзнали най-после какво имат от години в страната си ,защото германския народ вече го осъзна. Започнаха познати от там да коментират и питат дали сме по-добре след масовото фиктивно временно закриване на частни фирми по причина да не хрантутим тоя и оня чрез данъчната ни система. Или премахване на двойното гражданство . Втората мярка едва ли да промени нрава им,но когато останат гладни ще помислят и колко да се развъждат и най-вече къде. Не ,че като си отидат отпуска и знаят дали ще се върнат в Германия . Какво ще реши султана. За сега от друга статия и изказвания си личи ,че държи мюсулманите да се развъждат и залеят Европа. Много добре знае ,че съсипва и отслабва финансово и политически системите на европейските държави.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гого

    5 1 Отговор
    Достатъчно е всички западни фирми да се изнесат и до една година Турция ще е по зле и от Гърция
Новини по държави: