Last news in Fakti

19 Март, 2017 12:25 2 017 13

Премиерът на Крим: Путин - президент завинаги

  • владимир путин-
  • крим-
  • ссср-
  • съветски съюз

Сергей Аксьонов заяви, че Путин трябва да е президент за цял живот

Премиерът на Крим: Путин - президент завинаги - 1
Снимки: БТА/АР

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия. По думите на Сергей Аксьонов СССР никога е нямало да се разпадне, ако Владимир Владимирович е бил начело му по онова време, предаде ТАСС.

Аксьонов направи изказването си в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Кремъл се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Премиерът на Крим: Путин - президент завинаги

Премиерът на Крим: Путин - президент завинаги

На 18 март 2014 г. Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Федерацията.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация. Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    12 7 Отговор
    Радвам се за хората в Крим, за правилния избор. Сега ще бъдат по - щастливи.Разпадането на СССР - разпадна се едно голямо и щастливо семейство.
  • 2 АГЕНТ ТЕНЕВ

    14 7 Отговор
    КРИМ Е БИЛ РУСКИ И ЩЕ ОСТАНЕ РУСКИ....СВАЛЯМ ШАПКА НА ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН И НЕГОВАТА ПОЛИТИКА ЗАЩОТО ТАЗИ ОГРОМНА СТРАНА КАТО РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛАВА С ЖИЛЯЗНА РЪКА
  • 3 Шляхтиц

    11 7 Отговор
    Всички съюзни републики и НР БЪЛГАРИЯ бяха във всяко отношение, икономическо, политическо, културно и какво ли не още МНОГО ПО-ДОБРЕ, когато бяха под крилото на Великия Съветски Съюз. Сега на всякъде е разруха, грабеж, измамничество, корупция, престъпност, никаква култура, никакво образование, никакво здравеопазване. Това важи и за всички арабски страни, в които имаше диктатура, а сега има войни, ежедневни атентати, убийства, разруха и милиони бежанци. Сега има ДЕМОКРАТИЧНА ПРОЛЕТ на всякъде.

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Шляхтиц":

    Е като е било добре при управлението на СССР в Източна Европа и България включително,ЩО ОТЪРВАХТЕ ВЛАСТТА ве шматки?Уж "властта се взема с кръви с кръв се дава" а?!Ама не обикновения българин е отхвърлил руския гнет,А ТОЧНО ВИСШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ,КОИТО ВИЕ КОМУНЯГИ САМИ СИ ОТГЛЕДАХТЕ!А сега те са милионери недостижими,а вие...сте излишни!

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Щото горби се е продал за няколко милиона и е разпаднал СССР вместо да направи някаква реформа. Нали чете миналия ден за вилата му в Австрия! А "ВИСШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ" не са отхвърлили "руския гнет" от чувство за дълг към родината, а зашото са същите продажни като горби, направили са го с цел да си крадат на воля вече 27г.

    Коментиран от #7

  • 6 Кики

    6 4 Отговор
    Милионер се става при Капитализма, 90 процента чрез престъпна дейност. Самата система позволява това. Соц.системата падна заради такива, които искаха да вземат мръвките от чинията на ближния...казано като за дете за да може да го разбере. Иначе, след време, да не забравяме, че всички ще станем милионери!.. Коньо
  • 7 onq s konq

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Грешен отговор Кроко!Не Горби,,А КОЙТО И ДА БЕШЕ НА НЕГОВО МЯСТО/дори и Ленин Сталинов Брежнев/ щеше да осъзнае,че ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРИМКА НА ЗАПАДА БЕШЕ БЕЗЖАЛОСТНО СМЪРТОНОСТНА И ВЪПРОСЪТ БЕШЕ "или ви има ИЗОБЩО,или ви НЯМА"Затова и Горбачов направи правилния избор!И пак повтарям-ВИЕ КОМУНЯГИ СИ ГИ ОТГЛЕДАХТЕ,СЕГА ПАК СИ ОПИТВАТЕ НА ГИ ОТГЛЕЖДАТЕ!...с деменционния си акъл!

    Коментиран от #9

  • 8 Диди

    2 3 Отговор
    Всички бивши страни от Съюза са изостанали спрямо западните страни,отгатнете защо е така.

    Коментиран от #11

  • 9 Изиграното Камилче

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Грешен отговор Катъркин. Самият Горбачов признава как са му обещавали заедно да управляват света ,как са били приятели и така нататък, но са го излъгали ,като последен геренски данак.
  • 10 Кики

    2 2 Отговор
    Диди, западните страни развиват Капитализма от над 100 г.,а бившите Соц.страни от 25-26 г.Затова е изоставането. Нали разбираш, че не може за толкова кратко време да ги настигне.Има един естествен процес през който трябва да се премине. Той е описан в книгите детайлно, в историята на зараждащият Капитализъм. История до болка позната на света!
  • 11 кроко

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Диди, а можеш ли да ни кажеш защо всички бивши колонии на западняците са по-изостанали и от нас? Ама сериозно искам да ми отговориш на този въпрос!
  • 12 стоян георгиев

    0 3 Отговор
    след демократичния референдум в крим се появиха и деморатични политици като този .позната картинка от времето на другаря живков ,но на руска земя.все пак патента се появи от там и не е загубил актуалност в русия!
  • 13 Хасан

    0 0 Отговор
    А Крим е земя на татарите.. Прогониха ги,положиха ги на етническо пречистване и сега от едни ръце в други..
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания