Last news in Fakti

19 Март, 2017 23:00 1 988 5

Израел: Ударихме оръжейна колона на "Хизбула" (ВИДЕО)

  • хизбула-
  • израел-
  • сирия

Ние няма да позволим на Башар Асад да преминава "червени линии" и да заплашва сигурността на Израел, заявяват от Йерусалим

Израел: Ударихме оръжейна колона на "Хизбула" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Целта на въздушния удар на авиацията ни в Сирия беше колона с оръжие за "Хизбула", заяви министърът на транспорта и на разузнаването на еврейската държава - Израел Кац, цитиран от ТАСС.

Самолети на израелските ВВС поразиха в петък цели в Сирия, за да не допуснем съвременно оръжие да попадне в ръцете на бойците от ливанското движение, твърдят от Йерусалим.

"Израелските ВВС атакуваха в Сирия колона, превозваща оръжие за Хизбула. Ние няма да позволим на Башар Асад да преминава "червени линии" и да заплашва сигурността на Израел - нито от Ливан, нито от Голанските възвишения", заяви министърът.

Израел: Ударихме оръжейна колона на "Хизбула" (ВИДЕО)
Снимка: Shutterstock

На 17 март самолети на израелските ВВС атакуваха няколко цели в Сирия и бяха обстрелвани със зенитни ракети, съобщиха в специално комюнике от Йерусалим.

Отнов в петък премиерът Бенямин Нетаняху направи специално изявление. В него тоо посочи, че политиката на неговата страна е "последователна" и при опити "Хизбула" да получи модерно оръжие страната му ще действа за предотвратяване на такова развитие на събитията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 8888

    6 3 Отговор
    Май на всички става ясно кой не иска да се стабилизира региона и кой е създателят на главорезите. Дали те не насочват нашествието на " бежанците"?
    Някои съседни държави все още не са признали Израел. . .

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "8888":

    И аз това съм се чудил. Или си отмъщават на Германия като с помощта на разни машинации карат кукуферкел да насели страната с джангали; или другия вариант е да искат да настроят трайно европейците срещу арабите и да си спечелят съюзник.
  • 4 Kcaniba

    4 1 Отговор
    какъв е извода от случващото се!?
    медиите забравиха, една дребна новинарсрка колонка от преди 2 години някъде, за свалени от сирийците израелски летящи обекти, 3 броя, бли сонди за температурата на въздуха, летящи над средиземно море.... След тези събития бавно , но сигурно руските войски навлизат в Сирия.
    изводите са очевидни -
    хазарските нацисти са създали и поддържат цялата тази война!!!
  • 5 жщг

    2 4 Отговор
    РУСО ОРЪЖИЕ НЯМА ДА ИМАТ В "ХИЗБУЛА"
    ТОВА ИЗРАЕЛ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕ !!!

    И ПО-ДОБРЕ!!!