Last news in Fakti

19 Март, 2017 15:10 4 216 2

"Хамас" не прощава на наркодилърите

  • газа-
  • хамас-
  • наркодилър-
  • бесило

Съд на групировката осъди на смърт двама наркодилъри в Газа

"Хамас" не прощава на наркодилърите - 1
Снимка: Shutterstock

Военен съд в управляваната от "Хамас" ивица Газа осъди двама наркодилъри на смърт. Това е първата подобно решение, издадено от съдебните власти по дело за наркотици, заявиха официални представители, цитирани от ТАСС.

Марихуана и болкоуспокояващи, които по принцип се ползват с лекарско предписание, заливат Газа в последно време. Това накара шефовете на ислямистката групировка да искат по-строги наказания за контрабанда на наркотици.

И двамата осъдени дилъри са заловени да извършват контрабанден пренос на марихуана, опиум и лекарството трамадол през тунели под границата с Египет, се посочва в обвинителния акт срещу тях.
"Подобни действия представляват заплаха за палестинската национална сигурност с икономически и политически измерения", заяви съдът.

Единият от дилърите е осъден на смърт чрез разстрел, а другият чрез обесване. Присъдите са били изпълнени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    14 6 Отговор
    Ммм да бе да...Обикновени шанаджий които не плащат където и колкото трябва...Страшна новина...В София и в България като цяло всички ден някой се разделя я с малкият пръст я с ухо...Така,че....
  • 2 Иван

    16 0 Отговор
    За наркодиларите - смърт и само смърт! Навсякъде по света!