Last news in Fakti

20 Март, 2017 16:33 1 455 7

Дутерте: Евродепутатите са луди

  • родриго дутерте-
  • филипини-
  • дрога-
  • наркокартел

Филипинският президент наруга и членовете на ЕП

Дутерте: Евродепутатите са луди - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нарече евродепутатите "луди", съобщи ТАСС. Думите на държавния глава стават факт, след като ЕП осъди преди дни "екзекуциите без съд и присъда" във войната на Дутерте срещу наркокартелите.

"Не разбирам тези луди. Защо се опитвате да се налагате? Защо не се занимавате със собствените си работи? Защо ни създавате неприятности?", заяви при посещение в Мианма. Дутерте, известен с острия си език, а често и с обидите си срещу всеки, дръзнал да го критикува.

Дутерте: Евродепутатите са луди

Той беше избран миналата година за президент с обещанието да изкорени търговията с наркотици и по негово нареждане бяха избити няколко хиляди души - както наркотрафиканти, така и наркомани. От встъпването му в длъжност през юни по данни на полицията при операции срещу дрогата са били ликвидирани 2500 души.

Според правозащитни организации обаче избитите са двойно повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    16 3 Отговор
    Браво на човека.. Решителен е.. А на Ес какво му става?! Умират хора!? Ами в Африка от глад умират милиони или да ги спасиш
  • 2 8888

    17 3 Отговор
    На България точно такъв човек трябва.
  • 3 antimediator

    3 11 Отговор
    "Руските" шарани на гола кука се ловят!
    Съобщи ТАСС нещо си , и те веднага клъвнаха!

    Коментиран от #5

  • 4 АНТИ МАНТИ

    5 1 Отговор
    НЕЕЕ ШАРАНИТЕ ТУКА ВЕЧЕ СВЪРШИХА ША ОСТААШ БЕЗРАБОТЕН А МОЖЕ И ПАНДИЗЧИИЯ ЗА АНТИНАЦИОНАЛНИ И НЕПАТРИОТИЧНИ КОМЕНТАРИ
  • 5 кроко

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "antimediator":

    Ти много ли се кефиш на наркомани и наркодилъри? Или като знаеш колко са оправни европейците с ислямистите и малцинствата, мислиш ли че има смисъл да му дават акъл на Дуерте?
  • 6 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    странна работа уж ги трепат ,а няма никакво развитие.хората продължават да се друсат и наркоманите се увеличават и в русия и във филипините.убииците обаче осребряват усилията си бетонираики се начело на държавата .тук също е пълно с фенове на дуерте и путин ,но няма ни един да иде там и да се наслади на техния ред и порядък,напротив и във филипините и в русия всеки мечтае за южна франция или поне за флорида:),но обясняват как европеиците били луди щото ги критикували,демек нямало да са луди ако са приемали с адмирации диктатурите дето създадоха.смяххх!
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    Замислям се преди 1989 година беше забранено на децата да пушат и малко от тях посягаха към цигарите. Дрога не се е чувало да има. Това ли е ДЕМОКРАЦИЯТА, децата да се дрогират, да раждат непълнолетни и пред всяко училище да има наркодилъри ? Мерси, но западния живот ни идва в повече ! Поговорката е в сила, когато заека мине зад баира иди го гони.