20 Март, 2017 20:23 44 864 37

Пияни работници вилняха в завод нa BMW

  • бмв-
  • bmw

Според "Билд" инцидентът е причинил на концерна финансова загуба в размер на 1 милиард евро

Пияни работници вилняха в завод нa BMW - 1


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11231231

    78 11 Отговор
    Еми наемайте си всякаква сган резаци и така ще е ....
  • 2 Пламен

    41 18 Отговор
    Имам приятел който до миналата година работи в същия завод, масово са назначавани всякъкви утрепки от бившите съветски републики, човека се пренуди да напусне работа заради някъв руснак който е бил нещо като бригадир и постоянно си назначавал, роднини и тем подобни изчадия..
  • 3 Laisernovo

    32 7 Отговор
    не си прав че взимат всякаква, много е трудно да се добереш дори до поточна линия, ако ще и германец да си ;)

    Коментиран от #18

  • 4 Хасан

    19 68 Отговор
    Щом пиян и дрогиран няма да е турчин.. Сигурно някой от балканите

    Коментиран от #17

  • 5 АЛОООООУУУУУ ШШШШШШШШШ

    51 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Инцидентът е причинил на концерна финансова загуба в размер на 1 милиард евро

    "Публикувано във факти.бг: Инцидентът е причинил на концерна финансова загуба за петцифрена сума, допълва говорителят"

    Алооооооуууу откога петцифрена сума е МИЛИАРД ??????????????
  • 6 Математик

    43 4 Отговор
    5 цифри = един милиард !!!!

    Стойков !

    Коментиран от #13

  • 7 Ауслендише дойчшпрах републик.

    31 5 Отговор
    В разговор с едно русначе,ми се оплака ,че има малко срам у него,защото жена му и взимала повече пари в завода на Мерцедес-Бенц,завивала гайките на капака на двигателите и поставяла пластмасовата маска на двигателя.1/3 от Германия са чужденци(шайзе канаке),Турците са много (6милн)ама и рускоговорящите са към 4 милн,отделно полските (най-използваната полска дума при разговор е ,,к..ва''),араби,кюрди,чехи ,хора от югославия,румънци и НАША МИЛОСТ БЪЛГАРИ,че дори вече румънските и наще мингяни и те са у Дойчланд-Мойчланд.
  • 8 борислав

    24 3 Отговор
    Дневен болничен излиза 6 милиарда!
  • 9 DEVIL

    41 16 Отговор
    Точно турска напаст трябва дае било тея резаняци са плъэнали като вирос в цяла Германия незнам немците как го поэволяват това !!!!!
  • 10 ссс

    46 10 Отговор
    Някой фесове трябва да са, те не държат много на пиене.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БАТЕ ЖОРО

    24 5 Отговор
    никой нормален богаташ няма да си купи кола сглобявана от алкохолици и наркомани, така, че, колкото повече се раздува случая, толкова по големи ще са загубите.
  • 13 libengazi

    24 0 Отговор

    До коментар #6 от "Математик":

    Чак да му прилошее на човек от тази аритметика. Пет цифри са най много 99 999 или няма и сто хиляди а един милиард са точно 10 цифри: 1 000 000 000
  • 14 ГЕСТ

    23 4 Отговор
    Нищо ново от БМВ.Сега ми е ясно ща са такава скръб.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Vasik Atanasova

    6 8 Отговор
    БМВ
  • 17 Сали

    15 14 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Да бе те турците са светци , не може турци да са .Всякакви може да са но не и турци .
  • 18 ПВП

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Laisernovo":

    Всякаква зган взимат, двама приятели, които без да знаят дума на немски работиха по около 5-6 месеца на срочен договор на поточна линия, на по-простите поточни линии, дет само по винта или др слагат.
    Викаха, някой път като се разсееш и забравиш да сложиш твойта част, колата заминава и без твойта.
    После що новите коли имали дефекти. Не помня какво точно работеха и каква част слагаха, беше преди 10-15 години.
  • 19 Улф

    6 5 Отговор
    Чудно,ъ няма коментар, от Оня с коня? Вероятно сега стои на чаша Бърбън, на дивана, потресен от тази ужасна за него новина, гледайки полуновата си Баварка ужасено и мечтаещ да си купи микроскоп, за да я прегледа дали не е правена от нас, тузечците на Юропа, каращи Секънд Едишън от всякакви неБМВ модели? Истината е, че колрпорациите търсят евтина работна ръка. Не им пука ако ще да играеш кючек на работното място важното е да си евтин, да снасяш добра печалба, да ти плащат малко и да работиш яко. Ад работех доскоро във фирма за сглобяване на кабели за автомобили. Корпуса е много хубав, отлично е замислено и направено. Работят над 3000 човека на 3 смени. Лошото за мен е, че 99% са пушачи и като пушат направо през аспирацията идва дима при мен на машините...е издържах 6 месеца, но много взе да ме боли черния дроб далака бъбреците и дробовете и не мога повече и напуснах. Парите не са много, собственника е турчин, но плаща коректно и всеки месец моите уважения на точно число плаща заплатата. Просто всеки корпорейшън търси изгодата и няма причина да не наема работници от където и да е стига да му са изгодни. А никой не знае какъв е човека дали пие дали пафка марихуана. Жалко, ще си търся друга работа. Бях свикнал, колектива е готин, повечето са от българските турци и ромляни, яко работихме, но не издържам дълго на цигари и не мога повече... Тия, дето са се напафкали в завода на БМВ тряббва много да внимават! Сега вместо с Оня с коня да си купим БМВ Секънд Едишън

    Коментиран от #21

  • 20 Чичу Ади

    23 2 Отговор
    Нищо не са изгубили, защото колите са си там. Просто следващата седмица ще пуснат поточните линии да работят на 110% и на всички ще им е през ануса да изкарат пропуснатите бройки. Иначе ако завода затвори за няколко месеца, може и да стигнат загубите 1 милиард....
  • 21 onq s konq

    3 18 Отговор

    До коментар #19 от "Улф":

    Ееееей Улф,ти що плямпаш в мое отсъствие ве?Не са ли ти казвали да не споменаваш без нужда името господне?И понеже съм абсолютен фен на марката щи обясня,че дори и изброените от теб бачкери да забравят да монтират някоя част на БМВ-то,за мен е достатъчно да получа САМО ЕМБЛЕМАТА-останалото ще си го доизградя сам с МАРКОВИ ЧАСТИ ОТ МАГАЗИНА.Както и на практика стана- за три години и нещо вкарах 6/ШЕСТ/ хил.лв в обновяване на дзверо и резултата е налице-върви повече от нов!А иначе нещата са прости за осъществяване- необходими са само пари и желание,а при мен за щастие ги има и двете.

    Коментиран от #26

  • 22 Гост

    19 2 Отговор
    Със сигурност припадналите не са българи или русначи , те носят на олкохол.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 onq s konq

    8 21 Отговор
    Един комшия работеше там преди време.След поредния запой беше пропуснал да монтира едно бутало на беенве седма серия.Въпросното беенве се продаде на горубляне за баснословна сума щото си беше ново.Парадокса е че един друг комшия го купи и още си го кара.Извода е че беенве си е беенве и дори да има пропески при зглобяването му пак си върви като бесно !!!

    Коментиран от #30

  • 25 Сибирь

    12 1 Отговор
    Поляци са били "героите". Те за това и нашите не им казват националността :)
  • 26 Улф

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Братко, просто ме кефи твоята вманиаченост в марката БМВ, затова ми липсвашше твоят коментар - нищо повече. Аз лично нямам скрупули за марката, макар от десетилетия да съм фен на Фолксваген. но не карам такава. Поне не все още. важното е, да е добра колата, да ти върши работа! Рядко карам и затова не отдавам голямо внимание на марката. Вчера видях новата Лада, май беше Х-Рей не видях добре в полумрака табелата, но една такава заобленичка, топчеста, просторна, компактна, все приятни качества за хечбек. никак не е зле, да знаеш, едно такова би вършило също добра работа. Не си падам по новите модели на БМВ, само по Х1. Прекалено големи прекалено скъпи, с нищо нямат предимствата пред на Хюндай или други. вярно марково е, но само за марка да плащаш не си струва май? кефят ме твоята БМВ-мания, човече, ти си жива реклама на тази фирма.... Остава и заплата да ти плащат май?
  • 27 гощо

    12 7 Отговор
    Ауууу пяници и наркомани ли произвеждат БМВ?!?!? Яснооооо...качествен автомобил ще се получи!!! Кой знае в Мерцедес какви работят,че последните 10-12години са страшни трошляци!!!!
  • 28 Пол

    7 2 Отговор
    Подкрепям! И от мен Теленор искат някакъв си дълг от 640 лева и го предали на Кредитреформ, а аз не съм сключвалб договор с тях и не съм ползувал услугите им. Искам да се разкриват истините за подобни фалшификации и виновните да си платят и с пари дяволъка и със затвор по 10 години задето използуват чужди данни и по този начин убиват индивида, който е невинен! Да всяки рекет над невинен е убийство - убива му мозъчните клетки, струва му болести пари! Искам и смъртно наказание за алшификатори на лични данни и неправомерното им използуване! И смъртно наказание за съучастниците им!
  • 29 Жоро

    11 8 Отговор
    Каквито работниците, такива и колите
  • 30 БББ

    11 2 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Konq s onq хайде бягай на училище, че ще закъснееш за първия час. После си забърши прахта от BMWто дето ти стои на библиотеката.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 незнайко

    6 6 Отговор
    Нали само БРАТУШКИТЕ пиеха, май на германците им е дошло до гуша от тормоз.
  • 33 чучолига

    3 2 Отговор
    Абе защо не се научите да пишете като хората

    Коментиран от #34

  • 34 МОН

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "чучолига":

    Това да не е форум по правопис ?
  • 35 iiii

    5 1 Отговор
    40 минути= 1 милиярд евро.Пълна скука.Не виждам на какво се дължат тези загуби.10-20 милиона може би ......
  • 36 Корковата тапа

    2 7 Отговор
    Някой да ги е карал насила да назначават руснаци работили в Москвич или Лада?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: