Last news in Fakti

21 Март, 2017 16:33 2 696 16

Турция отменя всички митинги в Германия

  • турция-
  • митинг-
  • германия

Решението е взето от турското правителство

Турция ще отмени всички събития в Германия, свързани с президентския референдум в страната, съобщи „Ройтерс“.

Това стана, след като вице-председателя на германския Христиандемократичен съюз Волфер Букер заяви, че представители на турските власти вече не са добре дошли в Германия.

Вече няколко от представителите на германските власти атакуваха Турция. Това стана, след като на няколко пъти турският президент Реджеп Ердоган сравни германското правителство с нацисткия режим в страната.

„Ние вече няма да организираме никакви правителствени събития в Германия преди референдума“, заяви представител на турските власти.

Вече имаше информации, че турският президент Реджеп Ердоган е планирал да присъства на митинг в Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RBJO

    16 3 Отговор
    Най после европейските правителства видяха истинското лице на турците и ислямизма. Нито те нито религията им има място в Европа. Европейците и турците нямат нищо общо. Това е все едно някой да се опитва да смеси водата с маслото. Всеки да си знае гьола и да си стои там където му е мястото, но като познаваме турците те няма да се успокоят докато не бъдат принудени силово на това. Пример Руско-турската война. След нея се бяха успокоили за доста дълго време обаче сега пак се поразмножиха и май пак е време да бъдат разредени да не кажа нещо още по-твърдо.
  • 2 политика

    13 2 Отговор
    Трябва да ги натикат в Азия като се отделят земи за Армения и Кюрдистан.Кипър естествено да се върне на гърците.Така като им намалят хабитата ще мирясат и няма да си фантазират за империи.
  • 3 гост

    10 1 Отговор
    „.. Турция ще отмени всички събития в Германия, свързани с президентския референдум в страната, съобщи „Ройтерс“...“ Опааа- какво стана- някои пернати домашни птици клекнаха на германците- не им помогнаха нито обвиненията във “„фашизъм и нацизъм“, нито заплахите, нито “мощният османски шут по Европа“ :) Що така, ердухане?:)
  • 4 Дурсун

    3 15 Отговор
    Каква е тая омраза?! Хората си правят референдум, немците ги сърби.. Хората си агитират сред своите съграждани, холандците ги боли..

    Коментиран от #5

  • 5 n ;tnsv

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дурсун":

    Това са нормални човешки чувства особено, когато си пъхате носа в чуждите дела и държави. Така ще е.
    Вие, какво искате с хляб и сол ли да ви посрещат?
    турците си правели референдум ми правете си го никой не ви пречи, ама вие искате в чужди държави да го правите този референдум и после се сърдите, че хората не са съгласни. Ами нормално е да не са съгласни. Кой иска панаири в държавата си? Ако си го правите този референдум в турция никой няма да има против нито ще го интересува вашия референдум, но вие се опитвате да се налагате на други държави. Еееее така няма да ви се получи. Ето за това никой никъде не ви иска и ще е цяло чудо, ако не ви изгонят от всякъде от Европа. Има една стара българска поговорка "Да би мирно стояло не би чудо видяло".
  • 6 Хасан

    2 6 Отговор
    Не си прав.. Просто Европа е пред разпад.. И трябва външна заплаха да се съюзи.. Но от една страна се опитва да създаде европейския народ-една държава, едно правителство, но от друга страна има нужда и от националистите за да се сьюзи..дилема..

    Коментиран от #8

  • 7 Хасан

    0 4 Отговор
    Диди, къде си? Ела да се лафиме
  • 8 n ;tnsv

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Ето го поредното доказателство за турчина Хасан, който си пъха носа там, където не му е мястото. Тоя хасанчо взел да ни обяснява как "Европа е пред разпад.. И трябва външна заплаха да се съюзи.."
    А БЕ хасан ли си ибрям ли си ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ТЕБ И МНЕНИЕТО ТИ. ТИ СИ ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО КАК ТАКИВА КАТО ТЕБ ВСЕ СЕ ПЪХАТ ТАМ, КЪДЕТО НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА И НЕ ИМ Е МЯСТОТО.
    КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА КАЗВАШ, ОТ КАКВО ИМА НУЖДА ЕВРОПА?
    ГЛЕДАЙ СИ ТАМ АНАДОЛА И НЕ СЕ МЕСИ В ЧУЖДИТЕ РАБОТИ.
  • 9 Димитър

    5 1 Отговор
    Се туй слушам Европа пред разпад ... то па Турция не е . Направо виждам гражданска война с отцепване на кюрдската част
  • 10 Хасан

    2 4 Отговор
    Е добре де.. Да бъда немска българка като Диди ли!? Или руски българин като Кроко?? Защитавайте българщината а не немски и руски интереси!

    Коментиран от #11

  • 11 Европа

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Защитаваме ценностите на белите хора а не на амуджите от Анадола.Дали сме в Германия,Франция или Русия нашите ценности са коренно различни от ислямизма на Ердоган за това няма място в Европа да пропагандира изостаналата си религия и диктатурата.
  • 12 Димитър

    3 1 Отговор
    Ми Хасане защитавай България не бъди български турчин.
  • 13 Димитър

    5 1 Отговор
    В големите бели страни като Австралия, Америка, Канада няма значение какъв си от къде си дошъл . Там защитаваш държавата в която живееш . Живееш в Америка ставаш американец децата там са ти родени и спазваш и следваш законите на тая страна . В българия българин мохамеданин с майчин език български викат му пумак. Типа дъежава и изкуствено разделение на хората. В Австралия като вземеш паспорт ставаш австралиец . Ма времето имаш български паспорт поше турчин. Що за простотия
  • 14 Димитър

    5 1 Отговор
    Хасане ти не си виновен че въпреки че си българин мохамеданин си протурски настроен , ти си тезултат на грешна държавна политика . Ако всичко беше правилно нямаше да има религиозна нетърпимост и всички живеещи в България щяха да се чустват българи без значение религия цвят на кожата и произход
  • 15 Ел Турко

    1 1 Отговор
    Димитре, ама някой нападна ли България че ще я защитавам?? Чужди войски ли окупираха?! Или е просто е модно сега да отклоняваш обществото от проблеми като корупция,емиграция, обезлюдяване и да му създадеш враг- турчина??
  • 16 колю

    0 0 Отговор
    Отказва се от агитация и ще си направи партия в Германия . Ако има и там като нашите съдии . Тука нали за това няма мерак за митинги. Няма нужда .Спретнаха си една партия и готово. А колкото за кой какъв . Знаете ли ,че и турците нямат голям прираст в Бг. И все стават повече. Ами още след 90 г циганите с безупо като хора речния си нюх към келепира се писаха масово турчин. Пари за изборите,кебапчета, чалгата и маанетата ,сватбите с 13-14 годишни ,турските сериали по сателита .Партията плаща тока,водата и още добавки към полагащите се на всички останали нормално работещи бедни. Но това са нещо като хора ,които знаят ,че ако духне вятъра от другаде ще стане Альоша,Гюнтер или Рач Капур ако трябва. Само келепир да има. Дъщеря му на един познат беше и още по паспорт е Маруся ,но всички и викат в махалата Мюрдие. Тя не щеше ,ама то паплач и свикна . Та така... Да живее Хасан, Ибрям ,Муталиб,Мендерес и другите знайни и незнайни турци дето помагат на хората да се решат да отидат и гласуват против вас.
Новини по държави: